IRC-Galleria

c_k

c_k

Valmis lähihoitaja :)

Uusimmat blogimerkinnät

Kauris. hah.Maanantai 24.03.2008 01:03

Bilehoroskoopit
Oinas - pyyhältää baariin niin lujaa vauhtia ettei ovimies tajua edes mikähänen ohitseen viuhahti. Oinas suuntaa suoraan baaritiskille, tilaa kymmenenvodkasnapsia jotka viskaa kurkkuunsa alta minuutin. Kyytipojaksi hän kaataakannullisen sangriaa ja muutaman oluen ja sytyttää savukkeen; pakko saadatoimintaa aikaiseksi

Härkä - saapuu autolla. Hän kävelee rauhallisesti baaritiskille, tilaa irishcoffeen ja etsii miellyttävän nurkkapöydän jossa nautiskelee pehmeästänojatuolista, sisuksia lämmittävästä juomasta ja sikarista; Muut tanssikoon.

Kaksonen - saapuu baariin tanssien. Hän flirttaa ensin ovimiehen kanssa,viilettää sitten vessaan, törmää tuttuihin, ja löytää myöhemmin tiensäbaaritiskille. Tilaa pirskahtelevan pirteän drinkin ja ryntää ketkuttamaantanssilattialle; kukapa nyt paikallaan pysyisi?

Rapu - Ei olisi edes halunnut lähteä baariin. Hänellä oli niin ihanaasohvanurkassa mummon vanhan huovan alla. Rapu astuu sisäänverryttelyhousuissaan varovasti pälyillen. Hän toivoo törmäävänsä johonkintuttavaan jotta tulisi kotoisan turvallinen olo. Tiskiltä rapu tilaa oluen.

Leijona - saapuu sisään suuri elkeisesti kimaltelevassa asussaan.Toivottavasti kaikki huomaavat. Hän kävelee ympäristöään tarkkaillentiskille. Leijona tilaa kuohuviiniä ja jää istumaan baaritiskille maireahymy naamallaan jotta kaikki huomaavat hänet. Väliaikatiedotus:Oinas on haastanut riitaa kolmen henkilön kanssa.Kaksonen on käynyt jo oksentamassa sekä lähentelemässä puolta ravintolanhenkilökuntaa ja jokaista asiakasta. Rapu jutustelee 85-vuotiaan sedänkanssa pula-ajasta. Härkä nauttii olostaan nurkkapöydässä.

Neitsyt - Saapuu sisään. Häntä inhottaa viettää iltaa rietastelijoidenkanssa ravintolassa. Mieluummin hän olisi siivonnut kotiaan ja järjestellytpostimerkkikokoelmaansa. Neitsyt siirtyy huomaamatta tiskille ja tilaatuoremehua; soittaisivat edes jotain klassista musiikkia.. Vaaka - saapuu uudessa asussaan, hajusteilta tuoksuen. Hän flirttaaovimiehelle leveästi hymyillen. Vaaka suunnistaa tiskille ja tilaa jonkunnätin, makean ja seksikkään juoman. Vaaka huomaa toisella puolellaanneitsyen; miten kukaan voi pukeutua noin tavallisesti?

Skorpioni - Saapuu moottoripyörällä. Hän täräyttää prätkänsä parkkiin jaastelee sisään nahka-asussaan. Tänä iltana täytyy saada seksiä jarokkenrollia, hän ajattelee. Skorpioni tilaa tiskiltä salmiakkikossua japaukun jonka nimi on Terrible death. Skorpioni iskee silmää vaa`alle jokapoistuu paikalta liukkaasti. Väliaikatiedotus:Oinas on heitetty jo kertaalleen pihalle haastettuaan riitaa ovimiehenkanssa (luikkinut salaa sisään uudestaan). Kaksonen katosi wc:hen kahdenmiehen ja naisen kanssa. Rapu itkee ikävästä äitinsä helmoihin. Leijonakertoo ihailijajoukolleen tarinoita itsestään. Neitsyt murjottaa. Vaakatanssii kuumaa tangoa ihanan adoniksen kanssa. Härkä juo edelleen samaairish coffeeta.

Jousimies - saapuu sisään ison kaveriporukan kanssa. Tilaa tiskiltä Longisland ice teen ja ryntää tanssimaan 80-luvun diskohittiä. Tanssilattia eiriitä, hän hyppää tanssimaan myös pöydälle.

Kauris - Tulee yksin. Hänellä on masennuskausi menossa, ja töistäkään eiolisi huvittanut lähteä.. Hän ottaa kossukolan ja menee yksin pöytään.Samallahan kun humaltuu voi suunnitella uusia työasioita.

Vesimies - saapuu iloisena. Mukava tavata uusia ihmisiä. Hän tilaa tiskiltäsiideriä ja päätyykin pian väittelemään politiikasta.

Kalat - Saapuu juuri ennen valomerkkiä. Hän on juonut hyvät pohjat kotona jaonkin hilkulla päästääkö ovimies häntä sisäänkään. Kalat tilaa äkkiä juomantiskiltä kun vielä saa ja menee tanssilattialle huojumaan yksinäänviimeisten hitaiden tahdissa haaveillen että olisi joku jonka kanssatanssia.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.