IRC-Galleria

california^

california^

* forever yours *

The one who got away...Perjantai 18.01.2008 19:51

Tänään aamulla ku heräsin ni yks vuosia sitten ollut läheinen henkilö oli mun mielessä...En oo nähnyt sitä vuosiin enkä oikeestaan kuullutkaan siitä mitään vähään aikaan. Näin siitä unta viimeyönä ja oon nähny joskus aikasemminki...Se uni tai ne unet on ollu tosi hassui ja outoja silleen koska niissä me oltiin rakastuneita (joo siis kyse on nyt miespuolisesta henkilöstä). Me kyllä oikeesti seurusteltiin sillon joskus tai jos sitä nyt seurusteluks voi edes sanoa ku jotain 13-vuotiaita oltiin. Mut siis homman pointti on se et mä jätin sen sillon joskus koska en kokenut tykkääväni siitä ihan tarpeeks.

Nyt siis näissä unissa me ollaan oltu aina aivan rakastuneita toisiimme ja joku on ns. uhannu meijän onnea. Me ollaan kuitenki taisteltu sen puolesta ja sit kaikki päättyy siihen eli siis herään siihen ku me halataan toisiamme tosi tiukasti ja päätetään mennä naimisiin ja perustaa perhe.

Viime yönä se uni oli kuitenki pikkusen erilainen. Me tavattiin sellasen korkean kerrostalon ulko-ovilla ja vaihdettiin kuulumisia vuosien jälkeen. Huomattiin viihtyvämme toistemme seurassa hyvin ja juttu luisti kivasti. Mä olin kuitenki menossa sinne kerrostaloon sisälle ja se oli just tullu sieltä. Sit ku mä menin hissiin sinne yhtäkkii ilmesty sellanen hissipoika joka kysy mihin kerrokseen oon matkalla. Mä vastasin et tarkotus olis mennä 99kerrokseen. Se hissipoika kuitenki kysy mult et oonks mä ihan varma et haluun sinne ja mä vakuutin et oon. Sit se sano mul et siin talos ei oo oikeesti hissipoikaa ja kerroksiaki on 179 vaikka nappeja hississä oli vaan 99. Se selitti et hissipojan ja ne muut napit näkee vaan ihminen joka on oikeesti rakastunut ja että mä selkeesti olin rakastunut. Mä olin ihan ihmeissäni et miten se voi väittää niin ku en itekkään tiedä sitä. Sit se kerto vielä että Sitä oli käsketty hakemaan mut 179 kerrokseen joka on tosi rakkauden kerros. Siellä kuulemma odottais mun elämäni rakkaus jos mä vaan haluan niin. No sit mä sanoin et joo mennää sit vaan ku kerta niin oli käsketty ja sit me lähettiin liikkeelle. Matka kesti ehkä sekunnin ja sit ku ne hissin ovet aukes ni tää mun exä seiso siinä ovella ja suuteli mua. Sit mä heräsin ja eka ajatus mitä mieleen tuli oli et miks mä päästin sen sillon mun elämästä.

Voiks olla mahdollista että on rakastanut jotain ihmistä tietämättään koko tän ajan? Voiks olla mahdollista et just se poika jonka mä ite työnsin mun luota poijes oliski se jonka kans mun oikeesti pitäis olla eli voiks se ollakki the one who got away? Voiks noi unet tarkottaa sitä et oli virhe päästää se menemään mut jos me joskus vielä tavataan ni mulla on mahdollisuus korjata se mun tekemä moka?

Mä oon niin hämmentyny niistä unista. Miten mä voin nähä unta ihmisestä jota mä en oikeestaan edes enää tunne ja jota en oo nähny moneen vuoteen?

Siitä on 7-vuotta ku me oltiin yhdessä ja suunnilleen 3 tai 4 ku mä viimeks näin sen. Seki oli hassua koska se asuu melkeen toisella puolella suomea ja mä törmäsin siihen pasilassa. Se ei nähny mua koska mä vähä panikoin ja menin piiloon mut laitoin kuitenki sille tekstarin ja se vastas ja juteltii sillee vähäse vaa tekstaten...Jokatapauksessa mua oikeesti häiritsee tää koska nyt mä en oo saanu sitä mun mielestä pois ollenkaan! Ajattelen kokoajan vaan et miks päästin sen menemään ja et haluun sen takas...

Oonks mä ihan hullu??? Auttakaa mua jooko kaverit??? <3

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.