IRC-Galleria

california^

california^

* forever yours *

Blogi

- Vanhemmat »

:) <3Keskiviikko 30.11.2005 21:34

matikan koe meni tänää sit iha päin helvettiä!! :/ noh tuleepaha kuitenki se kurssi!! :) ja NO MORE math!! jo oli aikaki saada se vika kurssi käytyä :)

huomen psykan koe ja eipä taida siitäkää kovin hyvää arvosanaa tippua ku täs olis pitäny koko päivä lukee ni eiköhä me äidin kaa päätetä lähtee joulu ostoksille!! mikäs sen mukavampaa ku shoppailu mut sit tietty nälkäki yllätti ja langettii sit raxiin!! ei kyl oikeesti ollu ees kauhee hyvää ruokaa siel mut kyl silti tuli iha turhaan ähkyyn...:(

paketoin tänää jo ensimmäiset joululahjatki ja kaikkee :) ihanaa ku joulu tulee!! on iha kunnon joulunen fiiliski ku joululaulutki raikaa jo tääl mun huoneessa ja glögiäki on jo tullu maisteltua (alkoholitonta versioo tietenki :P enhän mä muuta ottaiskaa :D haha) nyt viel ku tulis se ihana lumi takas ni jo olis miltei täydellinen joulun odotus :) ostin jopa joulukalenterinki :D huomen saa avata ekan luukun, jeah!!

sini on tossa kohta tulossa kans tänne meille yöks ku sille tulee aamulla jotai ihme äijii tekee putkitöitä ni se lähtee lipettii et saa nukkuu aamul vapaapäivänsä kunniaks pitkään joten mun täytyis kyl oikeesti mennä tästä taas vaihteeks lukemaan PSYKOLOGIAA!! ah niin ihanaa, en millään malta odottaa :( plaah no mutta joo...

Öitä kaikille jo valmiiksi :)

...Keskiviikko 30.11.2005 00:18

tästä päivästä tuli loppujenlopuks sittenki iha suht hyvä...ei niitä parhaimpia mut ei oo oikeestaa mitää valittamistakaan paitsi et oon syöny liikaa sipulia ja nyt tuoksun aika sipuliselta, HYI!! :D huomenna matikan koe, jaiks...onneks Johan opetti mua tänää vähän ni osaan ees vähä jotai alkeita :P no joo...tästä pitäs pikkuhiljaa lähtee hakeen äiti hartwall arenalta ku se oli siel kuuntelemas elton johnia ja ei jaksa tulla yleisillä ni pääsen taas ajeleen vähän, JIIHHAA :D oi...Hartwallist tulee iha 2.10 mieleen ja se ah niin ihana ja ikimuistoinen Backstreet boyssien keikka!! <3 no joo...mutta ÖITÄ kaikille!! :)

vihdoin VAPAATA!! :)Tiistai 29.11.2005 00:35

nyt on kyllä ihana olo ku ei tartte huomenna herätä kouluun! vihdoin yks vapaa päivä tän kämäsen koeviikon keskellä! :) saa nukkuu pitkään, JEE!!

mut tästä taidan mennäkki sinne untenmaille pikkuhiljaa...

Kauniita unia oman kullan kuvia kaikille!! :) <3
- Vanhemmat »