IRC-Galleria

california^

california^

* forever yours *

[Ei aihetta]Tiistai 27.12.2005 03:13

Joulu on ohi ja kotona taas ollaan...
Sain ihan uskomattoman kivan lahjan emilialta! :D haha BSB dvd:n niinku arvata saattaa :D hehe KIITOS EMILIA!! <3

Nyt on iha ähky jouluruoista mut niinhän se kuuluukin näin jouluisin! :)

Oon aika alakuloinen ku mun mies on suomes käymäs mut en nähny sitä ku nukuin!! hitto siis tajuuks te et jätin tilaisuuden käyttämättä JUST BECAUSE I WAS TIRED?! argh! vitsi oon tyhmä! (tosin toi ei ollu mikää kauheen iso news flash!)

No mut hei katsastakaapas mun "kotisivut" :D haha That´s Hot!!
http://www.myspace.com/ninnic

Pitäkää mahtava loppuloma! :) <3

..!Tiistai 20.12.2005 15:08

ei se loma alkanukkaa viel tänää! :( huomen vast! vähäks masentavaa...
no mut onneks Aaron ja Nick piristi mua tänää! <3 en jaksais ilman niitä...aina ne mua osaa piristää ku tarve vaatii ja ne on nii hyvii kavereit kyl...:D haha!

oi vitsi mä en millää malta odottaa et pääsen jo lähtee sinne jenkkeihin! olispa jo 19.6.2006!! <3 tahon pois täält kämäsest suomest! (okei ei tää maa oikeesti oo kämänen mut haluun vaa jenkkeihin so much!!)

jeps mut lähen täst kouluun taas...:( blaah!

moi!<3

HUOMENNA!!Maanantai 19.12.2005 14:27

huomenna alkaa loma! JEEEEE! jo oli aikaki! :)

vaik mun kai pitää mennä lomalla sellaseen työpaikan järjestämään koulutukseen et voin alkaa tehä sit duunii kunnol!! ELI JOS JOKU HALUIS VAIHTAA OMAN LIITTYMÄNSÄ VARMASTI HALVEMPAAN LIITTYMÄÄN NI KÄÄNTYKÄÄ MUN PUOLEEN LISÄ INFORMAATIOSTA!! :) (mussa on selkeesti myyntimiehen ainesta! :P)

mul on muute aika lyhyt VAALEE tukka nyt! :D mä tykkään kyl täst uudest lookist aika paljon! aluks olin vähä sillee et apua mul ei oo tukkaa enää ku se oli ennen nii pitkä mut nyt oon jo tottunu ajatukseen :) niinku sini sanoki mul ni vähä aikaa sit olin tumma pitkätukkanen tyttö ja nyt oon lyhyt tukkanen blondi! :D haha jännää..! :)

pitää lähtee kouluun viel tänää ku huomen alkaa loma vasta mut onneks ei oo kuitenkaa ku kaks tuntii tosin ne on ruotsia mut ei se mitää ku saan illal yksityistä tukiopetusta ;) haha

mut päivänjatkoja kaikille! :)

[Ei aihetta]Tiistai 13.12.2005 15:41

Oon juoksennellu ympäri hesaa ettimässä valokuvaus liikettä joka ottaa värillisii passikuvii tänää hitto jotai 3h ja sit vihdoin ja viimein löysin yhen! siis miten voi olla mahdollista että HELSINGISTÄ ei löydy semmost liikettä ilman kaikenmaailman etsimisii?! uskomatonta! no onneks sain nyt sit otettuu ne kuvat mun Au pair hakemusta varten! :) jee, voin lähettää ne paperit iha kohta! :) <3 (kuva ei kyl oo kauheen onnistunu mut eikai sil nyt iha nii paljoo oo välii, onhan se vaa yks kuva niiden muiden joukossa!)

no onnes essi soitti ja kerto ettei tänää ollu äikän tuntei enää nyt iltapäiväl ni ei sentää tarvinu kouluun enää mennä takas! (KIITOS ESSI!!)

ei täs kai muuta nyt ainakaa tähän hätään eli hauskaa päivää vaa kaikil! :)

..!Lauantai 10.12.2005 19:16

Tänää ollu iha jees päivä :)

mun serkku Johanna ja sen ihanimmat lapset suvi ja vili on tulossa meille nyt ihan näillä minuuteilla <3

hauskaa illan jatkoo vaan kaikille :)

yay!Perjantai 09.12.2005 09:51

Tänää alkaa VKL!! jo sitä on taas viikko ootettukki :) tänää vaa kaks tuntii kouluu eli pääsen 10 :) oikeesti olis kolme h mut en jaksa men sin vikal äikäntunnil ku pitää viel siivookki ja kaikkee ennen ku voi vaa olla!

tänää tulee taas simpple lifeki :D jee uus tuotantokausi alkaa! ne muijat on nii kanoi mut just huippui silti :P varsinki Nicole :D

tänää on jo 9 luukku auki mun awesomest muumikalenterista! iha koht on joulu! <3

jepsistä mut mä täst lähen tonne koululle päin pikkuhiljaa menemään eli ei muuta ku hauskat päivät vaa kaikille! :)

[Ei aihetta]Tiistai 06.12.2005 14:34

taas päivä ei olis voinu paremmin alkaa! hitto mult menee pikkuhiljaa hermot ku toi äiti ei tee muuta ku nalkuttaa joka hemmetin asiasta! mikään ei oo hyvä! :( onneks linda ja sini tulee pian tänne meille juhlistaa itsenäisyyspäivää ni eipä tarvi olla yksin sen naökutettavana!

siivous on käynnissä ja oli pakko vähä välil tulla netissä käymään...enhän mä siis mikää addikti oo mut siis silti! :D

jep mutta tästä taas jatkamaan ennenku käy huonosti! :(

mutta hyvät itsenäisyys päivät kaikille! :)

great!Sunnuntai 04.12.2005 12:35

tosi great siis, mä tulin sit kipeeks eilen...laatta lentää niin mukavasti että!
kävin päivystyksessäkin ja ne sano että mul on ns. herkkumyrkytys eli oon syöny yhtäkkii liikaa makeeta ku en yleensä syö ollenkaa..! sitä ne synttärit teettää! :'(

no onneks tää ei oo sentää sen vakavampaa, et ei oo mikää oksennustauti eikä mikää muukaan tarttuva...ohimenevä pöpö vaan :)

harmittaa vaa ku eilinen ilta jäi sit nii lyhyeks...hitto mä ihmettelinki miks mul oli nii huono olo siel sohos kokoaja! :( noh mutta täällä kotona sitä nyt kuitenki ollaan toivottavasti pian toipumassa! hyvä puoli täs koko jutus on se et oksentelun kautta mul on taas pudonnu 2kg!! :D jes!! toivottavasti se sit kans pysyy poissa!! :)

nojuu mutta pitäkääs mukava päivä!! <3

....Lauantai 03.12.2005 23:09

tää päivä on ollu tosi kiva! lindalla oli synttärit ja sieltä sitte tulin suoraan tänne kallioon sinille. nyt me bilehileet ollaan lähössä kohti sohoa!! JEAH!

Jasu sua olis ollu ihana nähä kyl! no mut toinen kerta sitte eiks vaan?! ;)

jep mutta suuntana soho ----> Heippa! <3

...Lauantai 03.12.2005 00:22

nyt kyl ramasee tosi paljon! taidan painua tästä pikkuhiljaa pehkuihin vaikka kello onkin vasta vähän, täytyy kerätä voimia huomiseen ;)

mutta kauniita unia oman kullan kuvia kaikille!! :) <3