IRC-Galleria

california^

california^

* forever yours *

[Ei aihetta]Sunnuntai 29.10.2006 23:23

Mulla on niin kova ikävä mun "veljee"..! Mikä siinä onki et ei osaa ikin arvostaa sitä mitä on sillon ku se on siinä käden ulottuvilla mut heti ku joutuu tuhansien kilometrien päähän ni jo alkaa kova ikävä kolkuttaan! <3

Onneks sain puhuttuu sen kans nyt äskö 2h skypen kautta ni pahin ikävä on laannutettu ees hetkeks!

Tädin kulta Lauraki on siel kaukana...mä missaan kaiken sen kasvamisen ja muut hommat! Nytki se kuulemma jo konttaa ja hampaat on alkanu kasvamaan...Must on tosi sääli et se ei opi tuntee mua sillee miten Elvira onneks oppii! Onneks tääl suomes on ees toinen tädin mussuista! :)

Gary on niin ihana oikeesti! Mua vähä säälittää se ku se ei millää haluis asuu siel jenkeis mutku sen vaimo välttämättä haluaa! Nii no toisaalt mä kyl ymmärrän Tellua ku on asunu koko elämänsä suomessa ja sit pääsee tommosee uuteen isoon ja ihan erilaiseen kulttuuriin ni onhan siinä omat viehätyksensä mut onks se tosiaan sit sen arvosta et avioliittoki alkaa vähä kärsimään... ja sit taas ku Gary on asunu ja syntyny jenkeis taas suurimman osan elämästään ni se viihtyy tääl suomessa paljon paremmin ja on suorastaa onneton siel Ameriikan mailla...

se on sääli et molemmat haluis kuitenki olla yhessä mut sit kuitenki molemmat haluis asua ihan eri maissa..!

Onneks Garyllä on mut tääl suomessa jolle voi soitella aina ku haluaa ja hyvähän se on olla tämmöi super ihana pikkusisko ku mä ;) Sen parempaa ja ihanempaa isoveljee ei kyl vois toivookkaan! <3

I love you bro! :) <3

[Ei aihetta]Tiistai 17.10.2006 20:51

Kuolema on kamala juttu...varsinki ku se tulee jollekki joka on niin rakas..! <3

[Ei aihetta]Lauantai 14.10.2006 22:16

On tää häiden suunnittelu kyl tosi raskasta...ku ei osaa päättää että ottaako vai eikö ota sitä tai tätä ja blaah..! Ja vasta ollaan alku löpinöissä ja koko varsinainen hässäkkä viel edessä!

Oivoi mihin oonkaan lupautunut...


Outsista...näin tänään ihmisen tai no oikeestaan ihmisiä jotka muistutti mua menneisyydestä ja myös mahdollisesta tulevaisuudestani...ja mikä pahinta se satutti just tätä mun nykyhetkeeni...

Muistutti siitä mikä on nii lähellä sydämessä mut kuitenki oikeesti todellisuudessa niin kaukana.

Ehkä mä alitajuntaisesti tajusin et ikävöin enemmän ku saisin tai kannattais ja siks se kirpas niin...Perhe on just se pahin...ja mä kun en edes tule oikeestaan yhtään tän toisen henkilön kans toimeen vaikka se olis aika suuri edellytys jos asiat joskus muuttuis parempaan!

Ehkä se on musta kiinni et ei tulla juttuun ku nähtiin päivittäin sillon joskus ihan koulun puitteissa ja mulla just pahin murrosikä menossa. Ja onhan se ihan eri sukupolveakin! Mut jotenki mä vaan oon kantanu ns. kaunaa kaikki nää vuodet vaik ku näin jälkiviisaana asioita oon pohtinu ni ei mulla oikeestaan olis mitään syytä siihen! Miks "sotakirveen" hautaaminen on vaan niin vaikeeta?

Varsinaisestihan nää ihmiset ei liity siihen mitä kaipaan ja ikävöin mutta epäsuorasti ne on kuitenki sama asia..!

Siihen toiseen henkilöön taas en oo oikeestaan saanu koskaan minkäänlaista hymyä kummempaa kontaktia enkä tiedäkkään siitä kauheen paljoa. Ehkä se taas on hyvä niin koska oon varmaan paljon tervetulleempi ku en valmiiks tunne edes toista niistä.

Surullisinta täs on se et pointti miks molemmat näist henkilöistä kuuluis oikeestaan olla mulle aika läheisiä ja mun pitäis pitää molemmista et helpottas vähä tulevaisuutta on tosi suuri ja tärkee osa nimenomaan sitä tulevaisuutta ajatellen..!

Kukatahansa selväjärkinen joka haluaa olla osa jotain käyttäytyy mahdollisimman hyvin ja sivistyneesti saadakseen sen mitä haluaa. Ja tällähetkellä mun pitäis nimenomaan käyttäytyä mahdollisimman mallikelpoisesti saadakseni sen mitä oon kaikki nää vuodet ajanut takaa!

Vähä ku työhaastattelussa olis! Työhaastattelussa joka kestää mun koko elämän!

Kaikkina näinä vuosina meijän jutut on menny ihan ristiin! Tai siis me ollaan menty elämässä ristiin. Kai sillekkin on joku tarkotus tai sit me vaan ei oltas yhdessä hyvä...Silti mulla on aina takaraivossa pieni ääni joka välillä muistuttaa mua ja avaa uudelleen kaikki ne haavat! Jotenki ne ei oo kosaan vaan umpeutunukkaan kunnolla.

Totta se on et tieto lisää tuskaa ja niin on myös tässä tapauksessa..! Olis helpompaa jatkaa eteenpäin jos en tietäis et joskus olis ollu yhteinen hetki mut ulkopuoliset sekaantu ja ne kaikki haavat tuli iha ku ruoskan seurauksena.

Päivittäin mä oon asioita mielessäni kelannu mut en oo koskaan keksiny syytä miks kaikki meni niinku meni...ja miks nykytilanne on se ku on!

Joskus se on mielessä useemmin ja joskus harvemmin mut aina kuitenki siellä!

Sekavaa?? No niin mustakin...ja mä sentään tiedän KOKO jutun!

Haluisin sen mahollisuuden takas...tälläkertaa ilman muita jooko??!

[Ei aihetta]Torstai 05.10.2006 16:35

Oon ku kuollut lahnan ruumis!! :( Kuumetta, pää kipee, masuun sattuu ja silmiä särkee!! Ei mee hyvin mullakaa! :'(

Snif!

[Ei aihetta]Tiistai 03.10.2006 00:04

EIIIIIIIIIIIIIIIII!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Worst day ever!

Kone on paskana ja huoltoon joutuu, päätä särkee ja tuli iha tosi kuumeinen olo jälleen kerran! se täst viel puuttuiski et tulisin taas kipeeks...blaah...iha ku näit onkelmii ei olis muutenki käsis riittämiin...no joo...juomaan jotai kuumaa nyt sit vaa ja toivotaan parasta!!

Ja peukkui hei mun koneen kuntoon saamisesta eiks je?! ;D

[Ei aihetta]Sunnuntai 01.10.2006 00:21

Fabulous Life Of Young Hot Hollywood..! ARGH!!

[Ei aihetta]Perjantai 29.09.2006 17:10

Oli söpöö keskusteluu ton tollon kaa! :) <329.09.06 13:02 it ain´t so easy to fall in love: Miks Ninni sul ei ole koskaan hameita päällä?

29.09.06 13:04 Ninni: No ku hameet ei vaa oikee oo mun juttu...:D

29.09.06 13:05 it ain´t so easy to fall in love: Näyttäisit hyvältä hameessa...vaik kyl sä näyttäisit hyvältä vaikka jätesäkissä jos multa kysytään..

29.09.06 13: 06 it ain´t so easy to fall in love: <3

[Ei aihetta]Torstai 28.09.2006 19:04

Tänää oli tosi jännä ja mielenkiintonen päivä!! :)

Mentii Ullan kaa Ylelle tekeen haastattelua/reportaasia YleSuomen radiojuontajasta!! :) Oli tosi miellyttävä mies tämä Ari! Sitte se näytti meil vähä taloo ja sillee et nytte on about 40min materiaalia jota pitäs nyt sit ens viikol lähtee purkaan ja editoimaan!

Oli kyl tosiaan aika ainutlaatunen kokemus tää päivä!

Ja nyt alko meitsin vkl ku HUOMEN EI KOULUA!! :D Jeee!

Mitähän kaikkee sitä keksiskään huomiseks...;)

[Ei aihetta]Tiistai 26.09.2006 11:15

Oon jumissa...iha kokonaan...mä en tajuu mikä mua vaivaa!
Siis oikeesti mä oon iha sekopää! :D No joo...nothing new!

Tyttökullat on ihana! Mä oon iha ku se Rose! <3

[Ei aihetta]Perjantai 22.09.2006 02:02

Huomen on historian lyhin koulupäivä!

Koulu alkaa klo: 9:15 ja loppuu 9:30 :D Eli jopa vartti koulua! :D

mulle sopivan pitkä päivä! :P