IRC-Galleria

callette

callette

nothing wrong with me

näin suihkussa lukin.Perjantai 11.08.2006 02:12

melkein kiljaisin mut tyydyin sit vaan pidättään henkeä ja hukuttaan sen. araknofobia.

paska päivä mut tulipahan elettyä. evotin vähän joka suuntaan (se sit on niin kivaa), onneks osaan nauraa ittelleni, en olisi muuten varmaa ikinä selvinnyt siitä häpeästä :D eka yritin väittää elisalle ja taialle (miten sit ikinä kirjoitetaankaa x) et vettis taatusti sano sen kanslistin päivystävän ala-asteen puolel mut ihan tosi, taisin vaan valuttaa aivot korvastani pihalle yön aikana.

mff. yhdeltä päästiin, enkä vieläkään tiedä koska mun venäjäni on. otin valinnaiseks. hullu minä mut ei voi kyl paljon mitään \o tuleepahan opiskeltua jotain uuttakin :D saa nähä, miten selviin lukuvuodesta (ylipäätänsä lukiosta), ku viel tyhmänä otin pitkän matikankin... ehhehe :'D

well, sit ratsastustunnilla vähän taas evottelin pitkin tuntia ja lopuks päädyin tarkastelemaan hevosia sammakkoperspektiivistä. se taas kävi niin äkkiä :'D poni päätti et mennään vasemmalle, minä päätin et mennään oikealle = kompromissi, ettäm minä menen ilman ponia oikealle ja poni ilman ratsastajaa vasemmalle, ei oikein toiminut lievästi sanottuna :> katsojilla oli hauskaa mut käyhän se tietty näin. ja pepe pelkäs muutenki jotain ihmeen puskamörköjä siel nurkas, pyörsi ja puhisi. ja pete teki rodeoshown katilla, hyi hemmetti pelkäsin koko ajan et se parka tippuu sielt ja pete tallaa sen päälle, mut hitto se pysy siel. mä olin silleen :o OMG- ilmeellä ku se vaan hymyili siihen tavalliseen tapaansa xD sit meillä oli tunnin jälkeen taas järkevät jutut niinku yleensä, mut ainaki naurettiin koko päivän kiintiö ^^

on vähän huono olo. alaselkä on kipee siitä ku tipuin, en saa kumarrettua kunnolla ja muutenni jomottaa eikä meillä ole minkäänlaista kylmägeeliä tai mobilattia. tai siis on, mut ne on jossain piilossa :'D ei näin.

huomen olis 9-15 lukuaineita. paksa judensu. ei voi mitää. jaksankohan mä ihan tosis raahata kuudet kirjat kouluun lus kansion.. se nähään huomenna, oon kummiski ojas niiden tavaroiden kanssa. muahahahahaha.

jjeeees niin mo.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.