IRC-Galleria

callette

callette

nothing wrong with me

kumipallona luokses pompinTiistai 05.06.2007 15:45

leirillä :) on vähän vänkää !

kersat ajelee mönkijöillä tuol alhaalla ja mulla, kukkiksella ja sanniksella olis täs 3 h vapaata. pitää mennä kiusaan viltsua :D (poni) mun selkä on vähän jumis, vaik tääl on kyl ihanat sängyt :/


heh, omassa koneessa virus et kiitti vaan eeva :D! buuttasin eileen neljään otteeseen eikä se siltikään oikeen lämmennyt ajatukselle toimia. ja virustorjunta ei muka löydä viruksia, saa nähä pitääks kone formatoida :f onneks ei oo ku 80 gt kovalevy noin 85 % täynnä ! hengissä siis selvitään ehkä -__-'

mitäs täs ny tekis. huomenna kotiin ja hamsu tulee meille! vitsit tääl menee aika ihanan nopeesti ku saa leikkiä ja olla taas vähän lapsi vaihteeksi tän ekan lukiovuoden jälkeen :3 oon melkein lukenu ekan diplomikirjan ja pitäis siitä tehdä se arviointi jossain vaiheessa ennen englanninreissua jos kerkeen. jos lukisin ton tänään loppuun ja kirjoittaisin yöllä arvostelun.

lähdetään aamulla, harmi sikäli. olisin halunnu olla ton päivän loppuun asti, tääl on kivaa :j ihihhhih tääl on kaks ihanaa, 3-viikkoista kiliä ja JESSUS KU NE ON SÖPÖJÄ! semmosia pikkusia pukkihyppelijöitä. aww.

ainii. vois mennä ajaan viltsulla. ollaan sitä täs ny vähän hyysätty, et reijo lupas meille et voidaan vähän ajella kunhan ei ponia hirmuisasti rasiteta :D äsken talutin kukkista kun se halus ratsastella.

joo niin hyvää kesää vaan teillekin \o meikä lähteekin torstaina englantiin et ei hetkeen nähäkään. tiistana 12. päivä illasta takas. tai yöllä, miten sen nyt ottaa..

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.