IRC-Galleria

callette

callette

nothing wrong with me

Blogi

- Vanhemmat »

kerpele. aamua.Perjantai 28.10.2005 12:04

ATK- tunti. kerpele täs menee hermot. mun lihakset on muusina, olin pitkästä aikaa hevosen selässä, ja tuntuu etten oo nukkunu yhtään vaik heti aliaksen jälkeen kuorsasin.

toisekseen, mua vituttaa ihan rakkahasti ettei siinä mitään. tekis niin oikesti tappaa joku tai muuten hajottaa astioita tai tavaroita. hirvee tuhoamisvimma. ehkä mä otan kotona ja tuhoan äitin astiastoa, se kun on aina haaveillut et se ostais uusia mut mikään ei sovi sen kaappiin, joten..

kuolen. kurnahdan - mulla on korvatkin kipeet. ihan tyhmää, inhoan kun mulla on tää korvakäytävän tulehdus ja se on krooninen, ei oo saatu vieläkään parannettua joten JEES. mär ja haluun kiharat <3 tosin mulle just sanottiin et permanentillä ei välttämättä just tollasia saa. hemmetti.

voi <3 löysin agatha christien kymmenen pientä neekeripoikaa (nyk. eikä yksikään pelastunut) runon netistä <3 suomeksi, siis, enkuksi mulla se jo on. ihana \o/

'söi yhden ankka punainen'

moro poro.Torstai 27.10.2005 18:23

jee jee jee meil oli tänään köksää ! ja jostain kumman syystä oltiin taas ihan hysteerisiä. tai ruokailus eka oltiin hullunhysteerisiä ja paljastin olevani sarjamurhaaja, plus sit köksässä oltiin sellasia hihityshysteerisiä. ja raatelin yhden appelsiinin. mitäs vittuili mulle.

ni ja sit sain hikanki.


mutniin pitäisköhän mun löytää jotain asiaakin kirjoitettavaks. aivan, niin joo ! mä sain enkunkokeesta 8 ½. ahih <3 kivaa. olisin kyl ollu tyytyväisempi ysistä mut minkäs sille mahtaa et kolme pistettä uupuu, mä luin niihin kokeisiin kyl.. vähän oudolla tavalla mut silti.

sit meil oli äikänkokeet. voi härregyyyyyd. mä olin kyl niihinki lukenu ja kaikkee mut jostain kumman syystä se ei varmaan siinä mun koepaperissa tule näkymään x> ömm kenenkähän syyksi sen laittaisin. tonttujen ? jouluun on hei enää kaks kuukautta !!

lisäsin btw eilen uuden oletuskuvan. nyt pitäis viel jaksaa muokata noita muitakin ja uusia toi kuva, se on nii huonolaatunen et huhhuhuh.

mut moi. hetkeks x>

hei ! tääl on tämmönenki !Keskiviikko 26.10.2005 18:42

huomasin just et hemmetti täältähän löytyy tämmönenki ;>

ei mut arvatkaas mitä meil oli just liikunnas latinalaista aerobikkiä. oli hauskaa, varsinkin kun persettään piti heiluttaa aika paljon :D tosi hauskaa olla ns eturivissä ja yrittää heiluttaa persettään kun kaverit on takana.. yleensä sitä kato niille ei tuu heilutettua sitä.

dah tääl on 10 senttiä lunta <3 ja lisää tulee <3 tosin vissii lauantana pitäis sataa lisää. pikkusen oikesti ihanaa ku koko maisema, joka oli niinku viikkoa aikasemmin vielä vihreenharmaa, nyt on tollanen valkonen. otin kuviaki vaik kuin paljon taas x> pitäiski laittaa kameran akku lataukseen.

aww. no tesmailen tätä viel joskus uudestaanki.
ainii. KALMA ONNEA <333
- Vanhemmat »