IRC-Galleria

Blogimerkintä

- Vanhempi »

Aikalailla paikkansa pitävä.. :)Lauantai 08.12.2007 12:41

Horoskoopit - Härkä
19.8.2006

Härkä 20.4.-20.5.
Hallitseva planeetta Venus.

Näin Härästä sanotaan alan kirjallisuudessa:
Härkä on tähtikartan kärsivällisin merkki. Heidän luonteensa on järkkymätön ja periaatteissa pysyminen on kunnia-asia. Pitkäjänteinen ja sinnikäs Härkä rakastaa toimintaa, hän toimii heti eikä jää koskaan unelmoimaan. He pystyvät omistautumaan asioihin koko voimallaan, ja vievät minkä tahansa projektin loppuun asti.

Härät ovat taiteellisesti lahjakkaita, mutta eivät kuitenkaan liikaa häröileviä taitelijasieluja. Härän jalat ovat tiukasti maassa, yleensä polvia myöten.

Härät eivät vaadi paljoa ollakseen tyytyväisiä. Hekin haluavat rahaa, mutta eivät hankkiakseen materiaa vaan voidakseen suunnitella tulevaisuutta.

Härät rakastavat mukavuutta ja rentoutumista. He ovat hyviä kokkeja ja osaavat myös valita oikeat viinit. Härillä on paljon ystäviä heidän leppoisan luonteensa ansiosta. Heitä saa ärsyttää kauan ennen kuin he hermostuvat, mutta kun rajan yli mennään, antavat Härät harvoin anteeksi.

Härät ovat luonteeltaan tyyniä ja tasapainoisia. He mietiskelevät paljon ja ovat aistillisuudessaan herkkiä. Turvallisuuden tunne on Härille tärkein, ja sen eteen he ovat valmiita tekemään paljon töitä.

Härät ovat lempeitä ja rakastavia, ja siksi he ovat hyviä äitejä ja isiä. Perheensä eteen Härkä tekee mitä tahansa. Mukautuva ja vastaanottavainen Härkä on tähtikartan potentiaalisin pitkäaikainen parisuhdekumppani.

Ja sitten totuus…

Näin Härän kanssa seurustelleet sen ovat kokeneet:
Härkänainen:
Härkänaiset ovat jähmeitä ja hitaita. He eivät uskalla sanoa ääneen mitä ajattelevat, ja antavat asioiden kihistä sisällään. He tekevät päätöksensä aina auttamattomasti myöhässä. Tämä on yksi syy siihen, että he roikkuvat kauan huonoissa ihmissuhteissa.

Mustasukkainen ja omistushaluinen Härkänainen ei usko mitään mitä hänelle sanotaan. He epäilevät, että kaiken takana on kuitenkin jokin muu totuus. Härkänaiset tulkitsevat maailmaa omien sarviensa takaa, ja näkevät totuuden usein huonosti. He ovat myös jatkuvasti huolissaan maailman ja ihmisten pahuudesta. Jos Härkänainen tekee virheen, sen jatkuva miettiminen ja analysointi vie häneltä noin vuoden.

Härkänaiset eivät uskalla heittäytyä täysillä suhteisiin. Ainahan on vaarana epäonnistuminen, ja kun ei anna itsestään kaikkea, voi sen ennaltaehkäistä. Härkänaiset eivät tee aloitteita. Heidät pitää vain ottaa ja viedä. Härkänainen tarvitsee rinnalleen itsetuntoisen ja lempeän ihmisen.

Härkänaisten kumppaneilla on kova työ vakuuttaa jatkuvasti rakkauttaan. Se pitää aloittaa aamulla, ja lopettaa vasta illalla. Härkänaiset voivat herättää kumppaninsa yöllä vain kuulemaan toisen rakastavan edelleen.

Härkänaiset kestävät muutoksia huonosti. He eivät suostu näkemään asioiden vaihtumista ja pysyvät itsepintaisesti samassa. Tämä ajaa Härkänaiset moniin epäonnistumisiin esimerkiksi ihmissuhteissa.

Kun jääräpäisen Härkänaisen saa sisukkaan yrittämisen jälkeen suuttumaan, hän on erittäin pitkävihainen ja harvoin antaa kokonaan anteeksi.

Härkämies:
Härkämies on leppoisa ja reilu ”kaikkien kaveri”. Hän haluaa auttaa jok’ikistä tielle osuvaa, jopa rasittavuuksiin saakka. Omia ongelmiaan Härkämiehet harvoin selvittävät. Päälle päin he vakuuttavat kaiken olevan hyvin, ja samalla peittävät ongelmiaan yhä syvemmälle. Se voi tehdä Härkämiehestä jopa hauskan, koska huumori on helppo tapa väistää ongelmia.

Härkämiehet ovat herkkiä ja siksi alttiita monille vaikutteilla. He antavat muiden vaikuttaa liikaakin omiin mielipiteisiinsä. Muut päättävät Härkämiesten asioista, koska he itse ovat huonoja päätöksentekijöitä. Omia tarpeitaan he eivät kuuntele niin paljon kuin pitäisi.

Härkämiesten talous on usein sekaisin. Raha-asiat ovat rempallaan ja velkaa kertyy helposti.

Härkämiehet kaipaavat Härkänaisten tapaan syvää kumppanuutta. Perusvirheen Härät tekevät uskoessaan kumppanin piilevään syvyyteen, mikä ei kuitenkaan koskaan tule esille. Härät ovat parisuhteissa usein epäonnisia juuri sinisilmäisyytensä vuoksi.

Härkämiehet avioituvat mielellään, mutta saattavat pilata kaiken olemalla liian mustasukkaisia ja omistuksenhaluisia. Epäonnistumisten myötä heistä saattaa tulla elämälle katkeria. Liitossa Härkämiehet ovat erittäin luotettavia.

Herkkätunteinen Härkämies kerää ympärilleen paljon naispuolisia ystäviä. He ymmärtävät naisen sielua. Tämä runopoikamaisuus voi ärsyttää muita miehiä. Härkää ymmärtää täysin vain toinen Härkä.

Härkä sängyssä:
Härät ovat intohimoisia. He jaksavat rakastella pitkään, ja kokevat toisen osapuolen nautinnon tärkeämmäksi kuin omansa. Härät kokevat rakastelun kaikilla aisteillaan. He ovat kokeilunhaluisia ja nauttivat myös verbaliikasta sängyssä. Härät syttyvät nopeasti. Hellyys on heille seksin lisäksi myös tärkeää. Herkkä Härkä loukkaantuu helposti, myös sängyssä.

Lähteet:
Merja Hirvisaari: Kuka on se oikea? (Helmi-kustannus 2004)
Lukuisat luonnekuvaukset internetin horoskooppi- ja keskustelupalstoilta.
Lisäksi juttua varten haastateltiin 20-40 -vuotiaita henkilöitä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.