IRC-Galleria

Bissee, lonksuu, siduu ja kossuuTorstai 04.05.2006 02:18

Bisse on varsinaista kansanjuomaa, joka pojan ja tytön perusviljaa. Bissee kuluu amiksella kertakulauksella enemmän kuin karvanopat imee minuutissa.

Lonksu maistuu vähän fiinimmälle kermalle, joka vaatii rahoilleen vastinetta. Tiukan koulukunnan mukaan lonksuun ei kelpaa kossu vaan aito ja alkuperäinen gin-juoma.

Sidu, tuo älyvapauden symboli, sidu on valhe, joka jää ilmaan eikä häviä. Vai oletko maistanut mansikkaisen mustikkaista siideriä... se maistuu puulta!

Kossu on varsinaisen janojuoman pohja-aines. Kansantaloustieteilijä sanoo, että bissen kulutuksen kasvu ilmentää alkoholijuomien inflaatiota. Silti kossun kulutus ilmentää pohjainflaatiota, joka järkyttää eniten.

Kossukrapula ei vedä kuitenkaan vertoja Campari-krapulalle!

Kesäetkot-etiketti:

1. Parhaat bileet alkavat kello 19.00. Älä koskaan saavu TASAN kello 19.00, sillä yli-innostunutta ei saa esittää. Saavu ennemmin vaikka varttia yli tai puoli kahdeksalta.

2. Kun saavut paikalle esim. pihaterassille, uima-altaalle tai olohuoneeseen, jossa on sinulle vierasta populaa, esittele itsesi nimeltä ja letkauta jotain sopivaa. (p.s. vaatii tilannetajua ja persoonaa)

3. Jos otat drinksuu, vältä pahvimukia. Kun hörppäset illan mehuu, niin älä, pliis, liiku samanaikaisesti. Erityisesti poikien kannattaa pysähtyä ja KESKITTYÄ juomaan, sillä kaksi asiaa ei onnistu yhtä aikaa. Ei tartte alkaa nuolla lattiaa, velikulta.

4. Älä mieluiten jää yhden porukan luo, vaan kierrä sopivin väliajoin. Näin löydät kiinnostavimmat ja mieluisimmat tyypit, joiden kanssa baarissakin olo onnistuu.

5. Älä häviä tuhkana tuuleen illan kuluessa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.