IRC-Galleria

cargul

cargul

jätä viestii

Anna tähtien kertoa!Keskiviikko 19.04.2006 01:16

Olen Härkä horoskoopiltani, ja yllättäen skeptisyyteni hälveni astrologiaa kohtaan, sillä voin allekirjoittaa kaiken, mitä alla on minulle selvitetty.

Tee oma tähtikarttasi: http://astro.mtv3.fi/cgi-bin/astro/natal

Härän rakentava ja konkreettinen elämäntyyli määrää ihmissuhteiden laadun. Hän solmii suhteita turvalliselta pohjalta, realistisin odotuksin, ja ne kestävät hyvin jos osapuolet löytävät toisensa biologisina olentoina. Rakkaus ja onni perustuu maallisiin arvoihin. Konkreettisten tuotteiden suunnittelu ja myynti sopivat Härälle.¨

Heikkoudet: omistushalu, laiskuus ja ylenmääräinen mukavuudenhalu. xDD

Sinulla on pelisilmää, sekä urheilussa että erilaisissa taloudellisissa asioissa. Olet utelias ja leikkisä, huumori merkitsee elämässäsi paljon, jopa rakkaudessa. Pidät lapsista ja lapsenmielisistä.

Pyrit säilyttämään oman riippumattomuutesi, etkä anna toisten vaikuttaa itseesi. Siedät huonosti vastoinkäymisiä. Olet seikkailuhaluinen ja otat herkästi riskejä.

Saat loistavia ideoita rahan keräämiseksi, mutta jotkut niistä voivat olla hieman kyseenalaisia. xD

Olet avaramielinen kaikelle erilaisuudelle, kunnioitat erilaisia ihmisiä. Olet uskollinen ja lojaali.

Haet ystäväpiirisi hyvin menestyneistä ihmisistä, taiteilijoista, vaikutusvaltaisista sosiaalisista ryhmistä, politiikasta jne. Pidät kiinni luokkatietoisuudesta. xD

Vedät elämääsi liikkuvuutta, joka voi viedä sinua muutoksista toisiin ja ammatillisesti voit toimia myös tiedotukseen tai mainontaan liittyvissä asioissa. Kestät yleensä hyvin kritiikkiä, mutta et paneudu asioihin kovinkaan syvällisesti. Correct!

Olet kärsimätön ja levoton, ikään kuin jonkun sinulle käsittämättömän voiman ohjailemana. Nostat herkästi pintaan ristiriitoja ja kiivasluonteinen temperamenttisi aiheuttaa väittelyitä, joissa et ota huomioon toisten mielipiteitä.

Sinä kuljet elämän aurinkoista puolta, olet valoisa, ystävällinen, optimistinen ja sosiaalinen. Pidät puhumisesta ja kirjoittamisesta ja molemmat teet tyylillä ja hyvällä maulla. Oma ulkoinen positiivinen olemuksesi kumpuaa syvältä tunteistasi. Kaikki kaunis, taiteet ja matkustelu kiehtoo sinua.

Sinulla on loistava kyky hyödyntää kirjallisesti laajaa tietoisuuttasi, eli osaat pukea visiosi erilaisiksi kirjallisiksi tuotteiksi. Kykysi ikään kuin nähdä tulevaa, hahmottaa suuria visioita, on hyvä.

Annat ulospäin totisen ja vakavan kuvan itsestäsi. Olet mietteliäs ja paneudut tarkasti yksityiskohtiin. Jo lapsena olit kuin aikuiset ja nuoruudessasi pidit vanhemmista ihmisistä.

Arvostat itsesi aika korkealle, pidät kauneudesta ympärilläsi.

Haluat elämääsi hyvinvointia ja huolettomuutta. Sinua ympäröi miellyttävien ihmisten joukko, koska sinua on helppo lähestyä. Rakastut myös helposti. Indeed!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.