IRC-Galleria

koulussa taas erittäin rentouttavaa -.-'' sain kuviksen tunnilla aikaan enemmän kun koskaan ennen yhdessä tunnissa *taputtaa itselleen*. niin ne inspiraatiot vaan syntyvät puoli yhdeltä yöllä puolihorroksessa kuunnellessa minutemenia ;> enkku meni taas vaihteeksi päin persettä.. sanakokeesta mahtavat 5½ *ampuu itseään päähän*. Tuntuu etten jaksa tota laitosta enää päivääkään. Olis vaan pitänyt mennä tampereelle (näin ne loistavat suunnitelmat syntyvät vasta jälkeenpäin -.-'') niin, miks en vaihtaisi koulua..

oltiin kattomassa jotain fucking jeesus musikaalia ja voin kertoa että oli aika naurettavan typerä. Jos olisin osannut pienillä aivoillani ajatella, olisin tajunnut, että se on tollanen paska kiihkouskovaisten hömpötys. Kivat teille. No, oli ainakin ilmanen ja koulusta pääsi.

ajattelin tilata ittelleni housut, mut tietysti tätä perus Pian tuuria, ne tulis vasta 25.2, joten taidan tyytyä kaupan valikoimiin/vanhoihin ryysyihin. Äitin *köh*huora*köh* "kaveri" käymäs.. loistavaa, en tiedä rasittavampaa ihmistä, voikohan kellään ollan noin helvetillisen paljon ongelmia. tai no voi sitä kun on viiskyt miestä.. nappi ottaa.. äitiki liian kiltti, ite haistattaisin vitut ja lennättäisin pihal tollasen.. okei, olen ilkeä.

vois mennä vaikka lenkille jos vähän tulis iloisempi tunnelma -.-'' :D

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.