IRC-Galleria

perskeles!Maanantai 09.07.2007 06:24

Jouduin sitten perjantai-yöllä lähtemään Turun kaupunginsairaalaan yöpäivystykseen infernaalisten vatsakipujen takia, jotka yltyivät koko ajan. Umpisuolen tulehdusepäily. Siellä sitten kökkisin tunnin pari eli tuohon kolmeen asti ja sain lähetteen TYKSiin-> sinne tuskissani tuonne aamu-kahdeksaan kun lääkäri, ja vielä kaiken lisäksi komea sellainen, tuli painelemaan niin helevetan kipeetä mahaani ja hoitsu otti verikokeita ja laittoi tipan. Pääsin sitten joskus yhdeksän kymmenen aikoihin osastolle makaamaan ja odottelemaan seuraavaa lääkäriä. No se lääkäri sitten tuli, ei niin komea kuin edellinen, ja paineli vähän lisää jos tuskaisan kipeää mahaani. Määräys oli; umpisuolen poistoon heti kun leikkaussali vapautuu. Hoitsut tulivat hakemaan tuossa 12.15 minua, että nyt olis lähtö leikkaukseen. Tähän mennessä olin saanut jopa yhdentoista jälkeen aamulla ensimmäisen annoksen kipulääkettä oikeaan olkavarteen. Oli muuten taas komea anestesialääkärin apulainen mua vastassa siellä alhaalla. Taju lähti kahdessa sekunissa siitä kun nukutusaine oli laitettu kanyyliin.

Taju alkoi palailemaan siinä kolmen jälkeen päivällä heräämössä ja hoitsupojalle tuli pari kertaa melkein hätä kun en jaksanut hengittää pariinkaan otteeseen kun väsytti vaan niin pirusti ja olis vaa tehny mieli nukkua eikä hengittää. Hyvä minä.

Koko la-päivä meni nukkuessa, oksentaessa ja pyytäessä lisää kipulääkkeitä. Enkä saanut edes juoda tippaakaan vettä. Annettiin vaan vesilasi missä oli tilkka vettä ja jääpaloja sekä pumpulipuikko, että kostuttele tolla huulia ja suuta jos kuivaa.

No sunnuntaina sain sentään syötävää ja juodakin sain, ja sain mennä vessaan pissalle. Tätä ennen kun olisi pitäny tehdä tarpeet alusastiaan eikä se multa onnistunut. Su-ilapäivällä pääsin lähtemään kotiin ja tässä sitä nyt ollaan vieläkin ihan tokkurassa kaiken tuon jälkeen vanhempieni luona [vanhemmat mökillä ja heillä on minunkin koirat siellä].

Koko lauantai meni nälkää ja janoa potiessa vaikka suoneen meni jos nyt oikein laskin lähemmäs 5 litraa nestettä. Nyt on sitten maha kipeä ja turvoksissa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.