IRC-Galleria

Dani 1v, 9kk <3Perjantai 23.01.2009 10:15

Oij joi, 2-vuotis päivät vaan lähestyy... äitin reipas isopoika!!!! <3

voihan muna ja ryppyreikä!! Tiistai 20.01.2009 18:15

Varmuuskopion kaikki tiedot puhelimesta koneelle kun vein luurin huoltoon ja silti osa numeroista hävis.. ei pysty muistaa mitkä katos eli älkää ihmetelkö jos vastaan nimellä puheluihin xD
Hieman taas korpee ja sieppaa ajatus jos kuvat ja videotkin meni samalla.. vitun pc-suitet ja ubsipiuhat. ja kaikki tiedonhallinta, nykyajan tekniikka on just sieltä!!! :S

..ja toi varakommunikaattorihan on mallia kivi ja kirves.. ei vit..mikä tää nyt on 3510.. paljon kehtaa puhelimessa ääniä pitää ja siihen höpötellä julkisilla paikoilla.. paree tulla sit viikossa huollosta tai uus 5200 tilalle.. sit lähtee kyl puhelin vaihtoon taas.. alkaa olla jokapäiväsessä kovassa käytössä 1-2 vuotta perus nokialaisen elinkaari saavutettu..

Tani on Omppo Fani!!Torstai 15.01.2009 11:45

Syötiinpän tossa omenaa ja äitee sai hyvän" idean.. Poikahan varmaan tykkäis kuunnella olen omena laulua.. nii-n, tykkäs juu ja sitähän ollaan nyt yhdeksästä asti vinkutettu repeatilla.. alan olen itsekin ihan kohta OO-MEE-NAAA!!!

ONNEKS 12.15 ON MUSKARI... :P

http://www.youtube.com/watch?v=z6RDHx_HAnA

^ ^ uuuuuuu :OMaanantai 29.12.2008 01:41Oletko valmis uuteen rakkauteen?

Kesän lämpö hyrisyttää mukavasti rintapielessä ja odotusta on ilmassa. Kaduilla vilistää kutsuvan näköisiä kolleja - flirtti pitää elon notkeana! Menneet rakkaudet saattavat piipahtaa mielessä, mutta eihän mennyttä voi poiskaan pyyhkiä. Pääasia, että silmät ovat avoimina uusille mahdollisuuksille ja ehkä rakkaudellekin. Nyt voisi olla uuden lemmen aika!
Eipä oo liiemmin koskaan suomipop/iskelmä purrut tähän tätiin mut tätä kuuntelisi mielellään vaik karaokessa tai laulais ite jos osais.. xD hyvät sanat!

MÄ EN PELKÄÄ MITÄÄN

sinä iltana
jonkin päättyvän mä tiesin
ne muutti eri huoneisiin
isä luki iltasadun
väsyneenä, kostein silmin
muistan kuinka aattelin:

mä en pelkää mitään
mä en pelkää mitään
mä en pelkää mitään
niin paljon kuin
sitä että lähdet pois
mä en pelkää mitään
en pelkää mitään

vuodet vieri pois
kaunis tyttö astui asuntooni
sekoitti nuoren miehen pään
jotain tapahtui
kun painauduit mun kainalooni
hiljaa jäin mä miettimään:

mä en pelkää mitään
mä en pelkää mitään
mä en pelkää mitään
niin paljon kuin
sitä että lähdet pois
mä en pelkää mitään
en pelkää mitään

tulit maailmaan
juuri kun me merkitystä
elämäämme etsittiin
nyt valvon vierelläs
kuuntelen sun hengitystä
aamulla voit paremmin

mä en pelkää mitään
mä en pelkää mitään
niin paljon kuin
sitä että lähdet pois
mä en pelkää mitään
en pelkää mitään

mä en pelkää mitään
mä en pelkää mitään
mä en pelkää mitään
niin paljon kuin
sitä että lähdet pois
mä en pelkää mitään
en pelkää mitään
mä en pelkää mitään
ethän lähde pois

DANI 1V, 8KKTiistai 23.12.2008 11:36

Yhden yön aikana alas molemmat kulmahampaat ja alas vasemmalle 4.hammas.. joten kymppi tulee pian täyteen.. pari aamuyötä valvottanu.. äitin kulta on jo niiiiiiiiin isopoika <3

joo-oPerjantai 19.12.2008 17:12

ehdin sentään just ja just suihkussaa käymään ennenku poju heräs.. neljäksi uudelle asunnolle, saan tänään avaimet ja ostan sen pyykinpesukoneen.. Dani menee isälleen v.lopksi puoli seitsemän aikaa Jani hakee sen suoraan kun töistä pääsee..

LOMAN TARPEESSA!!!Perjantai 19.12.2008 15:58

Kyllä vaan voi taas sanoa että vapaa v.loppu tulee juuri oikeaan saumaan..

Asioin tossa poikani kanssa Kelassa ja odotusaika venyi ja venyi vaikka vaan kaksi oli ennen meitä- tietenkin vaan yksi käsittelijä luukulla xD
Siinä meni reippaasti lähemmäks tuntia ja Danihan sillä välin oikein ehtiväinen.. juoksi ja riekku siellä ympäriinsä.. nosteli pöydältä lelut lattialle ja aina kun silmä hetken vältti tai ehtinyt kiinni napata niin oli siellä helvetin kukissa taas.. virastojen ne isot viherkukat jossa on niin v*tun papanoita.. niitä ruskeita ryynejä noo sehän ei kerran, eikä kaksi vaan kolmesti hanskalla huitas ne ympäri lattioita ja minä siellä perse pystyssä kontin ja kerään niitä.. toisen kerran jälkeen nappasin haalarin olkapäistä kiinni ja nostin rattaisiin häpeemään- ihme kyllä kun pysy siellä sen aikaa ku siivosin.. sitten kysyin että jokos oot jotain oppinnu/rauhoittunut ja nostin pois niin käveli varmaan metrin heittäytyi ja löi silmäkulmansa tuolin jalkaan.. aivan tajuton huuto.. hoh hoijaa.. hetki meni siinä rauhotellessa ja kelpasi vesikin pullosta kun muuta tähän hätään ollu. Sitä se ilmeisesti siinä riehui ja yritti kertoa että on kuuma kun oli kypärämyssy ja fleecepipo päässä, ajattelin et äkkiä tästä päästään mutta ei.. oli ihan märkänä tukka ja veti kamalaan kikkaraan.. sit piti kuivatella ja odottaa vielä vähän että voi pukea hatut takaisin.. kotimatkalla nukahti rattasiin.. kiitos siittä.. nyt oon ihan poikki, sain sentään syötyä ja tekis mieli itekin nukkua mut pitäis siivota ja suihkuun mennä.. miten voinkin olla näin poikki!?

Äitin iloinen TaniTonttu <3Torstai 18.12.2008 16:50

Puurojuhlaan ja muskarin pikkujouluihin lähdössä :D