IRC-Galleria

ha haaPerjantai 28.08.2009 19:09

Enpäs ollutkaa nii tyhmän dorka, käsi, kädetön, uusavuton,l uuseri, saamaton, idiootti, tampio plondi miltä näytän tai aluks kuvittelin.. Menin sen piuhan kanssa takas mustaan pörssiin nii selvisipä että oli se mies myynyt väärän johdon.. ihan väärän.. niinku epäilin ku ei sopinu sit millää.. miten voi olla :P Noo tällä kertaa palveli naismyyjä ja kas kummaa ku heti tiesi mistä puhun ja ojensi oikeen johdon.. vittu mitä toimintaa noo ei siinä mitn sain 10e alen ku jouduin juoksee" vaik lenkillä olin muutenki: tykkään mennä ja tulla.. Danin vein parturiin ja oli niin reipas ja tuli komee pupu, isomiäs jo <3 Palkinnoks cafe sofiaan kahville (mehulle) kakkuineen ja pipareineen. Nyt soi läppärin kautta hyvin ja kovaa musat stereoista :) Tuli hyvämieli :)

KUKA TIETÄÄ NII KERTOO HETI!!Torstai 27.08.2009 19:08

Alkaa pahasti tympiin ku läppärin sis.kaiuttimet on ihan paskat.. särkee ja matalia ääniä oo olleskaa plaa plaa.. Tänään kävin kyseleen erillisiä (ubs) kaiuttimia ja subbaria ja tais olla ihan joku perussetti (creativen) mut päätin eka kokeilla tolla audio piuhalla joka ny sit ei ainakaa ääntä sen enempää tuo.. ei voi stereoitten kaukosäätimestä säätää olleska-ainoostaan vaan koneen voimakkuudesta joka on ihan ärseestä ja ei mennyt ku puoliksi noihin kuuloke pistokkeisiin eli onko 3,5mm plugi liian iso.. 2.5mm olis parempi?! Stereoitten Aux/cdr in:iin ei mee ainakaa ees väkisin survomalla, ainoastaan kuuloke liitäntään jotenkin.. Miten voi aina käydä niin et mikään ei oo niinku justiinsa- eikä ees sinnepäin.. paskaa!!

Danin suusta :DKeskiviikko 26.08.2009 23:09

ja taas sai Danin sanomisia repeillä! Hesessä käytiin kahvilla ja tein vissiin virheen ku ostin pojalle minpehmiksen. Käskin et sano pehmis ku hoki vaan jätski jätski,hyvää jätskiä niin poika toisti: perse, hyvää persettä.. huh hei sai nauraa xD P.S Arvaatteko mikä orava on..?!

P a h a t o u k k a!!!Keskiviikko 26.08.2009 01:01

..en tiä veiskö jopa voiton linnuista.. mut helvetin ruma otus oli!! Ulkoiltiin Tanin kanssa tuossa yhtenä päivänä ja törmättiin tälläseen superpelottavaan ja puistattavaa olioon.. toukka, mikä lie mut oli valehtelematta lähes 10cm ja tosi vihanen.. meni lähelle ku kuvaa otti niin hyppi aggressiivisesti ja puuttun jäi että olis sähissyt niin hitto olisin juossut lujasti!! Pelkän kuvan katsominenkin tekee pahaa.. eli myönnän linnut, sulalliset, siivekkäät ei oo koskaan ollu kakin lemppareita mut hyi perkele ei ole kyllä tuollaiset demonimadotkaan" Listaan lisätään siis..

-Toukkapelko*
ja muutenkin aina vaan parenee.. nyt näin unta Taikuri Luttisesta, oikeesti.. mitä hittoo?

Onneks on VAPAAT edessä.. jos sais tän päänsä kuntoon xD

.... ?!Torstai 20.08.2009 12:27

Valvoin yhteen asti okei oma syy mut oli kyl tiukin herätys aikoihin!! Dani kävi vähänväliä repimissä peiton pois, hyppi mun päällä ja aina vaan känsin kylkeä ja nostin sen sängystä alas. Aloin näkeen ihan pimeitä unia jossa mummoni suutahti jostain verisesti mulle ja äidilleni, teki perinnöttömäksi ja alkoi lähettelee haukkumis-uhkailukirjeitä ja huoritteli.. Jotenkin alitajunta vielä pelas vaikka aika koomassa tunnuin olevankin.. näin myös unta Katti Matikaisesta ja Leonardo Da Vincistä.. viimein silmät auki saatuani tajusin et se olikin juuri siinä jaksossa joka tuli telkkarista.. Nousin ylös keittämään kahvia niin äiti soitti että on pian tulossa käymään ja heti perään tää suuttunut mummo että tulisi hakemaan Danin ja mut Treelle päivään viettään.. jännäjuttu* :P

huominen olikin parempi ;) Keskiviikko 19.08.2009 11:58

Eilen oli joku hetkellinen synkistelyahdistusangstipaska taas.. niitä tulee välillä, harvoin mut kai nekin pakollisia on?! Ei ainavoi vetää haavi auki Hangon keksinä ja toitottaa miten helvetin hienoa ja ihanaa elämä on.. :DD Flunssa viimein tuntuis helpottavan ja tuleva v.loppukin alkaa kurkisteleen.. Sellasta ;)

[Ei aihetta]Tiistai 18.08.2009 18:09

EinariPerjantai 14.08.2009 18:13☻/
/▌Tässä on Einari. Einarilla on supervoima. Jos lisäät Einarin päiväkirjaasi hän
/ \ kumoaa kaikki "jos et lisää tätä päiväkirjaasi, kuolet"-jutut ja tekee päivästäsi paremman.