IRC-Galleria

..niin ihanaa arkea, ah .. en valita mut kuitenkin! Huippu hieno risteilyreissu oli, hauskaa ja kaikkee mut tollaset alle 10 tunnin yhteisunet 3 vrk alkaa olla liikaa.. vetäydyn peiton alle, yksin, palelemaan, miettimään ja lepäämään.. Onneks on laivatulias mässyä.. kyl se tästä.. :P

ja huomenna Silja Europa Torstai 24.09.2009 20:05

xD

ja joo taas päivänkuvana el Dani :P Tiistai 22.09.2009 20:48

Niin minkäs mää sille mahdan jos kävijät/ihmiset kuvaa äänestää ja sit se pamahtaa aamulla ruutuun ja yllärinä oottaa satoja kommia.. ei siinä mukavahan niitä on lukee kun on tekstiä laidasta laitaan mut jollain vaan menee vähän yli.. ihan sama. En tiiä miksi on äänestetty taas ja olisko ainakin 4-5 krt ja juu lapsen isälläkin on tämä MELKEIN sama kuva ollu muutaman kerran pvkuvana ku monet sitä kyselee!! Vipit oli loppu ei pitäny enää ees tilaa vaan häipyä koko galleriasta mut juu.. jos käy kerran pari viikos kattoo kavereitten tuttujen vauva/lapsien kuvat, uudet pk-merkinnät niin se riittää mulle.. mut tänää on kyl koko päivä menny kommia lukiessa ja kiitti niistä kaikille (: Lisäsin hetki sit vasta kävijälaskurin kun sain vippiä lisää.. kävijöitä vissiin yli 10 00O ja kommia en oo laskenut mut varmaan jo yli 500 ainakin ja kokoaika tulee lisää, RAUHOTTUKAA JO!!! :P

tylsää ja tyhmää..Torstai 17.09.2009 17:38

Alkaa galtsu kalpeneen fb:n rinnalla ja miettiny et tän profiilin vois melkein poistaa jossei olis melkeen 800 kuvaa.. osa niistä ei oo enää muualla ku täällä eikä jaksa alkaa tallenteleen uudestaan eli kaimmä tääl sit totaaliseen kyllästymiseen asti sätkin.. Lokakuussa tulis 4 vuotta täyteen " gallerialaisena" mitenhän tätä on kestäny ja jaksanu niinkin kauan? huh.. :O

Toinen juttu semmonen et iljettää kun jotkut kaverit, sukulaiset.. lähisetki ei pidä yhteyttä, ei soita, ei viestitä puhumattakaan että ottais vaivakseen käydä.! Pojan puolesta ihan harmittaa mut minkäs teet? Viimeiseks yritykseks jääköön se et mun isälle, pojan papalle laitoin aika suoran viestin et mikä on kun ei kuulu eikä koskaan näy.. et ei tuo poika ees muista ja tunnista pian kun olet ja mikä ihmeen pappa kun harvoin kuulee ees puhuttavan ja koskaan ei missään näy.. vituttaa suorastaan, oikeesti korpee ihan vitusti kysellä perään.. tulee niinku niin tyhmäolo.. antaa sitten olla jossei kiinnosta, halua olla pojan elämässä mukana, soitella edes joskus et " hei, kuinkas teillä menee" mut tuo oli vaan esimerkki.. kyl sitäkin on joutunu miettiin valitsiko sittenkään kummeja oikein kun eipä niitäkään kovasti ole näkyny ja jos niiin sekin että ite on ensin pyytänyt tai kysyny jonnekin.. tai joku vaan asuu kauempana" ja on omaakin perheet, työt ja muut.. no ymmärtäähän sen mut silti..

*Pieni vitutusavautumispurkaus tähän väliin taas*

voi ei..Sunnuntai 13.09.2009 12:04

Jo oli taas aamuyllärit ja kivat huomenet!! Tuo poika, miten se keksiikin? :O Myönnän suljin vielä hetkeks toisen silmän ja korvan ja sillä välillä tää yks pikkuriiviön hyväkäs oli käynyt tutkimusretkellä keittiössä..taas: tuloksena 16kpl suklaapusuja hierottu ja puristeltu joka paikkaan! En oikeesti tienny itkeäkö vai nauraa,kahvinkeitin(sisältäkin),mikro,tasot, laatikot sellasessa tahmeessa vaahtosuklaa tatinassa.. mulla meni oikeesti tunti et sain pojan ja keittiön puhtaaksi.. hippasen hankalaa saada sellasta puoliks jämähtänyttä tosi tahmasta vaahtoa pois!!..ja nyt aattelin juoda aamukahvit RAUHASSA!! xD

*jeeee*Perjantai 04.09.2009 12:07

Sain fujitsu siemensin huoltoäijältä juuri puhelun että kiintolevy oli viottunut omasta läppäristä, se on vaihdettu. menee takuuseen ja nyt asentavat windowsit sun muut uudestaan ja lähettävät konee tänään kotikoskia kohti eli alkuviikosta sen saan.. ompa kiva lähteä viikonlopun viettoon kun kuulee hyviä uutisia :)

ha haaPerjantai 28.08.2009 19:09

Enpäs ollutkaa nii tyhmän dorka, käsi, kädetön, uusavuton,l uuseri, saamaton, idiootti, tampio plondi miltä näytän tai aluks kuvittelin.. Menin sen piuhan kanssa takas mustaan pörssiin nii selvisipä että oli se mies myynyt väärän johdon.. ihan väärän.. niinku epäilin ku ei sopinu sit millää.. miten voi olla :P Noo tällä kertaa palveli naismyyjä ja kas kummaa ku heti tiesi mistä puhun ja ojensi oikeen johdon.. vittu mitä toimintaa noo ei siinä mitn sain 10e alen ku jouduin juoksee" vaik lenkillä olin muutenki: tykkään mennä ja tulla.. Danin vein parturiin ja oli niin reipas ja tuli komee pupu, isomiäs jo <3 Palkinnoks cafe sofiaan kahville (mehulle) kakkuineen ja pipareineen. Nyt soi läppärin kautta hyvin ja kovaa musat stereoista :) Tuli hyvämieli :)

KUKA TIETÄÄ NII KERTOO HETI!!Torstai 27.08.2009 19:08

Alkaa pahasti tympiin ku läppärin sis.kaiuttimet on ihan paskat.. särkee ja matalia ääniä oo olleskaa plaa plaa.. Tänään kävin kyseleen erillisiä (ubs) kaiuttimia ja subbaria ja tais olla ihan joku perussetti (creativen) mut päätin eka kokeilla tolla audio piuhalla joka ny sit ei ainakaa ääntä sen enempää tuo.. ei voi stereoitten kaukosäätimestä säätää olleska-ainoostaan vaan koneen voimakkuudesta joka on ihan ärseestä ja ei mennyt ku puoliksi noihin kuuloke pistokkeisiin eli onko 3,5mm plugi liian iso.. 2.5mm olis parempi?! Stereoitten Aux/cdr in:iin ei mee ainakaa ees väkisin survomalla, ainoastaan kuuloke liitäntään jotenkin.. Miten voi aina käydä niin et mikään ei oo niinku justiinsa- eikä ees sinnepäin.. paskaa!!

Danin suusta :DKeskiviikko 26.08.2009 23:09

ja taas sai Danin sanomisia repeillä! Hesessä käytiin kahvilla ja tein vissiin virheen ku ostin pojalle minpehmiksen. Käskin et sano pehmis ku hoki vaan jätski jätski,hyvää jätskiä niin poika toisti: perse, hyvää persettä.. huh hei sai nauraa xD P.S Arvaatteko mikä orava on..?!

P a h a t o u k k a!!!Keskiviikko 26.08.2009 01:01

..en tiä veiskö jopa voiton linnuista.. mut helvetin ruma otus oli!! Ulkoiltiin Tanin kanssa tuossa yhtenä päivänä ja törmättiin tälläseen superpelottavaan ja puistattavaa olioon.. toukka, mikä lie mut oli valehtelematta lähes 10cm ja tosi vihanen.. meni lähelle ku kuvaa otti niin hyppi aggressiivisesti ja puuttun jäi että olis sähissyt niin hitto olisin juossut lujasti!! Pelkän kuvan katsominenkin tekee pahaa.. eli myönnän linnut, sulalliset, siivekkäät ei oo koskaan ollu kakin lemppareita mut hyi perkele ei ole kyllä tuollaiset demonimadotkaan" Listaan lisätään siis..

-Toukkapelko*