IRC-Galleria

Blogi

- Vanhemmat »
Jee jee! iloinen, avulias, kohtelias, kiltti, rehellinen, uskollinen, antelias,luotettava vaikka mitä- aina välillä.. joskus ja jouluna!! l

57% mies 43% nainen.. Maanantai 30.07.2007 18:04

Oon aina tienny et mussa on jotain outoa.. sorruinpa testin tekemään ja totuus tuki julki.. Daaamn!! ;DD
24 vuotta elänyt tältäkin tiedolta pimennossa..

loppu ratkasu..Keskiviikko 28.12.2005 07:43

Olen täysin vakuuttunut , että muut vangit ovat vasikoita. Koira päästetään säännöllisesti vapaaksi, mutta vaikuttaa palaavan erittäin mielellään takaisin. Hän on aivan selvästi idiootti. Lintu taasen välittää jotain informaatioita heille, koska puhuu koko ajan heidän kanssaan. Olen varma, että hän raportoi jokaisen liikkeeni. Ja koskapa hänet on sijoitettu metalliseen huoneeseen, hänen turvallisuutensa on toistaiseksi taattu. Mutta minä voin odottaa.. Seon vain ajan kysymys!

ja vielä vielä..Keskiviikko 28.12.2005 07:39

Heillä oli jonkinlainen salaseuran kokous. Minut laitettiin eristysselliin koko tapahtuman ajaksi. kuulin kuitenkin heidän äänensä ja haistoin pahanhajuisen, olueksi kutsutun aineen lasiputkiloissa. Tärkeää: Kuulin, että eristykseni johtui minun aiheuttamastani "allergiasta". Pitää ottaa selville mitä se on ja miten voin käyttää sitä hyväkseni.

ja jatkuu.. Keskiviikko 28.12.2005 07:36

Vihdoinkin tajusin kuinka sadistisia he ovat. Ilman minkäänlaista syytä minut valittiin vesikidutukseen. Tällä kertaa tosin siinä käytettiin myös polttavaa ja vaahtoavaa kemikaalia, jota he kutsuivat shampooksi. Mikä sairas mieli pystyykään keksimään sellaisen nesteen! Ainoa lohdutukseni on se peukalonpalanen joka on vieläkin hampaitteni välissä.

Päivä 341:Keskiviikko 07.12.2005 10:37

Yrityksessäni herättää sortajissani pelkoa ja näyttääkseni, mihin pystyn vei heille päättömän hiiren ruumiin. He vain lässyttivät ja jankuttivat kuinka hyvä pikku kissa olen. Hmm.. ei toiminut suunnitelman mukaisesti.

Päivä 340:Tiistai 06.12.2005 16:48

Tänään yritykseni tappaa vangitsijani pyörimällä heidän jaloissaan ja kun he kävelevät melkein onnistui. Täytyy yrittää samaan portaiden yläpäässä. Yritin aiheuttaa kuvotusta ja inhoa sortajissani oksentamalla taas kerran heidän lempituolilleen. Pitää yrittää samaa heidän sängylleen.

Otteita kissan päiväkirjasta! *RepsTiistai 06.12.2005 01:38

Päivä: 339 Vangitsijani jatkavat huomioni kiinnittämistä omituisilla heiluvilla esineillä. He syövät prameasti tuoretta lihaa, kun taas minut he pakottavat syömään kuivia palleroita. Ainoa asia mikä pitää toivoa yllä on toivo paosta, ja se lievä tyydytys jonka saan aina kun hajotan huonekalun. Huomenna taidan taas syödä huonekasvin.
- Vanhemmat »