IRC-Galleria

:)Maanantai 02.08.2010 03:10

Aikaa on kulunut tuolla hallin puolella useita tunteja kun Markun ja Ninjan kanssa ollaan esteitä väkerretty. Yksi kokonainen este on jo valmis ja lisää valmistuu koko ajan. Päätettiin tehdä kaikki tolpat itse,eikä jäädä odottelemaan staffansbergiltä niitä ollenkaan. Nuo omat on vähintääkin yhtä kestävät ja asiansa ajavat. Mutta puomit onkin sitten vielä hienompia kun kaikkiin saadaan vielä maalit päälle :)
Eikä ideat lopu kesken kun mielikuvitusta käyttää :D
Etsintä talkoot oli myös täällä huushollin puolella, sillä jotenkin tuli mieleeni vuosi 2004, jolloin osallistuimme Hopen kanssa Hämeenkyrön kunnan mestaruuksiin esteratsastukessa, niistä kisoista tuli pronssia ja se mitali oli nyt hukkunut johonkin :/
Joku muistikuva oli siitä,että vintillä oli laatikko, jossa oli valokuvien lisäksi myös jotain muuta, ja oikeinhan muistinkin, siellä se mitali myös oli. Onneksi löysin, sillä sen paikka on satula-huoneessa eikä missään vintillä :)
Fanni ei onneksi ole kuumeillut rokotuksesta, joten ensiviikon alkupuolella saadaan jo aloitella kevyttä liikuntaa.
Olen tehnyt myös "Elokuun lupauksen" ja aion maalata tallin sisältä uudelleen, vieläkun osaisi päättää, tekeekö sen samanlaiseksi vai vaihdetaanko sävyä.... Karsinan ovet ja seinät olisi tarkoitus paneloida siistimmän näköiseksi ennen talven tuloa... katotaan ehtiikö millään kun tehtävänä olisi tuhat ja yksi muutakin asiaa :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.