IRC-Galleria

kevät saapuu :)Tiistai 29.03.2011 22:15

Taas on kirjoittelu jäänyt..
Kovasti ollaan oltu Fannin kanssa ahkeria, koulua väännetty ja esteitä hypitty.
Valmennuksissa käydään 2krt/viikko. Koulupuolella ollaan tehty nyt paljon vastalaukkoja ja vaihtoja, estepuolella ollaan jumpattu ja hypätty ratoja.
Toissaviikon sunnuntaina oltiin tallikisoissa hypättiin 70cm ja 80cm, joista kumpikin puhtaasti, sit harjoituksen kannalta hypättiin vielä rata (ilman kolmoissarjaa) 90cm korkeudessa. Fanni meni kaikki radat ihan täysiä, mutta eipä silti kyllä kolistellutkaan puomeihin :)
Pitäis vaan itse malttaa pitää pää kylmänä, vaikka kuinka mieli tekis päästellä radalla vähän lujempaa :D

Maastossa Fanni vetää aina ihan hösseliks, se haluis mennä aina lujaa, eikä pysty ymmärtämään, miksi asfaltoidulla autotiellä ei muka saisi laukata täysiä... :) Siinäpä sille pähkäiltävää!
Kevättä rinnassa ainakin, pukittelut, tasajalka loikat ja kaikki piruetteja muistuttavat liikkeet kuuluvat ihan arkipäivään :)
Mutta pääasia on, että meillä molemmilla on aina ihan huippu hauskaa kahdestaan ja kumpikin ymmärtää toisiaan ihan yhtä vähän :D
Välillä mä mietinkin, että missä on se mun mamman mussukka, jonka kanssa sai maastoilla vaikka ilman satulaa, jolla pienet lapsetkin pystyi ratsastamaan, joka oli joka asiassa ennemmin vähän laiska, kun liikaa eteenpäin menevä..joka oli joka asiassa aina tyynen rauhallinen, eikä hötkyillyt mitään..??
Nyt mulla on superpalloa muistuttava nelijalkainen otus, jolla saa maastoilla gramaanien kanssa, joka näkee pikku-ukkoja joka puolella, joka tekee ison numeron kaikesta vähänkin "epäilyttävästä", kuten nyt vaikka sokeripalat, juomapullo maneesin rampin päällä tai vaikka ihan vain valkoinen connemara-poni ja joka menee esteilläkin niinkuin ohjus, sanoi ratsastaja sitten mitä hyvänsä ;) Noh, oli mitä oli, mutta huvittavaa se on ainakin, eikä tuon tamman kanssa ole koskaan tylsää ja tasapaksua treenaamista, jos ratsastaja ei kykene saamaan vaihtelevuutta tylsiltä kuulostaviin koululiikkeiden hiomisiin, tekee Fanni sen sitten takuu varmasti ja tyylikkäästi!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.