IRC-Galleria

[Ei aihetta]Maanantai 30.06.2008 03:21

älä sylistäs mua heitä
nyt kun seison jaloillain.

eeeeeentten tentten.Maanantai 30.06.2008 03:00

voi jymä riisi oli eilen ihan super hyvä valmennukses. verrattuna perjantain valmennukseen ja ihan muutenkin, en muista koska viimeks rippe on menny niin hyvin. ja tänää pyörähdin kans vähä kentäl, oli samanlaine ku eilen. vou.

hitto mulla on hyvä fiilis ihan muutenkin.

meleko heppapainotteista 8DPerjantai 27.06.2008 00:43

kaad ku sattuu selkä ja oon iiiiiiiihan jumalattoman väsyny. töitä kaks päivää takana plus riisi siihen päälle viälä =D eile tuli oltuu 14 tuntia pihalla, tänään melkei 12. ja kun koko ajan jotain vähä touhuaa ni hippase on kuallu ku pääsee kotio ! ei silti, en voi valittaa, iha kivaa on ollu =) paitti et jyrsii aivan vitusti jurnuttaa kiitäjäl tota 26 kilometrin matkaa kaks kertaa päivässä.

oli koulutunti tänää. kokeilin riisil paksumpaa niveltä ku se mikä meil on ollu on hirveen ohut. voi morjes, iha ku joku puutikku tai kumi olis toises pääs ollu. lopuks vähä vitsailtii et pitäskö lähtee maastoo vähä päästelee sil kuolaimel, poni ei pysäis ku seinää. eli siis nou tänks pehmeemmäl kuolaimel, tappaja nivelel mennää.

mul on joku hullu ratsastusinto, eile liikutin 3 hevost, yhe töis ku käytii maastos ja kaks kotona, riisi mettäs ja hansu kentäl. tänää olin siis tunnil ripal ja sit kävin hansu seläs tesmaas et oliko uus kuolain parempi ku vanha, hapallakin oli siis kuolainkokeilu. vaaleepunane kolmipaladildo jäi, tavis kolmipala tilalle. ja sit olisin halunnu ratsastaa vielä myöhemminki tänää, mut loppu hepat keske ja meinasin ottaa riisi jo toise kerra liikkuu mut säälein sitä ja jätin välii ku raukka on muutenki nii silakka jo !

huamenna töihin jällee. sieltä sit toivottavasti kodi kaut kattoo rippee, mennää kouluvalmennuksee pietniemee. ja lauantaina sitte toine valkka. vähä jänskää :D

rupee väsyttää sillai pikku hiljaa ettei nääkkää mitää enää, elikkä suihkun tai jopa saunan kautta nuuuuuuuuuuuukkuuuuuuuuuun ->

:oTiistai 24.06.2008 11:30

hm ?

nukahdin puol viide maissa, heräsin vähä kuude jälkee ku sain tekstarin, puhuin siin sit pari puhelua ja lähin seiskalta vähä reilu tunni lenkille ku en saanu enää unta. oon aivan kuollu.

ja oon laihtunu vaa'a mukaa vaik oon koko aja luullu et oon lihonnu o.O 8))

jyyyy.Sunnuntai 22.06.2008 20:44

en sit mennykkää sillo vähä enne kasia nukkuu vaan lähdin fiksun tyttön tallille auttelee sinii ja anuu aamutallissa. vein pari heppaa ulos, tein neljä karsinaa, ratsastin hansu ja riisiäkin vähä ja sit käytii tutun tallilla juoruilees, heitettii hepoil päiväruuat ja hengailtii vielä hetki. olin apaut neljältä kotona.

oon siispä melkei ollu 24 tuntia hereillä. rupee pikku hiljaa väsyttää melkose reippaasti, pitäs pari tuntia vielä olla hereillä ni ehkä tää päivärytmi muuttuis hieman.

8)

[Ei aihetta]Sunnuntai 22.06.2008 10:52

mistä revin yli sata tuhatta et saisin ton ^

ja nyt häivyn oikeesti.

tsiu.Sunnuntai 22.06.2008 10:12

miks en osaa avata suutani sillo ku pitäs >.< vituttaa.

miinaharava koukuttaa :p ny nukkuu ->
tota juu selässä pysyn ja näääääääääääin.

eile meree perseellee, tänää hiekkatiel päällee. saldon kädessä turvonnu mustelma, reidessä mustelma, polvessa mustelma, toisessa kädessä mustelma, nenäs silmie välis pieni mustelma ja turvoksis, oikees kulmas mustelma ja turvoksis. plus käsivarret ja selkä särkee, huomen varmaa niskaki jumis.

oikee hyvä, näi jatketaa ni oon kuollu jo ylihuome.

[Ei aihetta]Sunnuntai 22.06.2008 08:35

jauts olinko ilkee.

:<Sunnuntai 22.06.2008 08:35

ulkona taas ihan kivannäköne ilma.

kaikki o nukkuus jo? :< paitti et tua blinkie käväs kyylääs tätä päiväkirjaa apaut vartti sit !