IRC-Galleria

ch`rista

ch`rista

-parka on outo tyttö

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

Blogimerkintä

- Vanhempi »

TurhaaKeskiviikko 30.11.2005 23:48

Minkäköhä takii pällit luulee, et lappuun kirjoitetaan "Jos on jotain kysyttävää, edelleenkin voi soittaa numeroihin..." Minkäköhä takii pällit sitte soittaa joihinki iha ihme numeroihin?

Jos lapussa lukee jotain tiettyjä numeroita, eikö voisi olla luultavaa, että kyseisten numeroiden omistajat haluaisivat, että heille soitetaan kyseisistä asioista? Mutta vittu ei. Kaikki maailman ei mitään tietoa ketkä sotketaan asiaan mukaan, ilman että ihmisille, jotka asiaan liittyvät, edes ilmoitetaan. Kiitos luottamuksesta!
Meijän juttu, meijän vastuulla? Joo, niinhän sitä vois luulla. Tai ainaki me luultiin. Ei se kai sitte olekaan, ku koulun vanhempainillassakin mielummin valitetaan, kun että tultaisiin meille soittamaan. Minkäköhä vitun takii ne numerot niissä lapuissa oli? Iha koristeena kai sitte. Paperin täytteenä. Muutenki nii vitun vähä sitä asiaa, et kaikki varmast sais mahdollisimman huonon kuvan meistä. Mielettömästi siitoksia!

Minkä takii kaikki paska tapahtuu aina rykelmissä? Eiks ois helpompaa asioita selitellä, jos niitä tulis aina vähän kerrallaan, eikä isoissa rykelmissä?
Eilen pöllittiin pyörä, tänään elämän eka jälkkä. Tää mitää ees siihe oo, ku viikon sisäl ensi pien kauppaäksidentti ja sitte 50€ sakot mopoilust.
Muutenki, jos joskus tapahtuu jotain kivaa, tapahtuu kaikki kiva aina samana viikonloppuna, et puolet vähintää pitää aina jättää pois. Jos on joskus kiire, koskaa se kiire ei oo sillee tasasest levittäytyny, vaa aina on kiire jokaisessa mahdollisessa asiassa. Jos joskus on tylsää, sillo kans on tylsää. Mielenkiintosta. Pitäis ruveta tosissaan joskus pohtimaan...xP

Ja jos joskus johonki pitää kirjottaa, minkä takia mielummin kirjottaa jotaa mahdollisimman tyhmää selitystä NETTIIN? Huomionkipeetä? Todellaki! Pitäs varmaa jotaa fiksumpaa keksii...Mut tätä muute rupeen kirjottaa säännöllisest, jos jaksan, oli tilanne mikä vaa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.