IRC-Galleria

ch`rista

ch`rista

-parka on outo tyttö

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

Vähäks oon ässäSunnuntai 04.12.2005 18:47

Dodii, sitä ruvetaa sitte ässäilee. Kuinkakoha moni oli eilen uimassa? Vaatteet päällä? Hmm...Vois olla että aika harva. Kovin ois jääny ketuttaa jos ei oltas sitte myöhemmi käyty sukeltaas, ku kuitenki melkee kokonaa käytii vedes. Pari juttuu jäi vituttaa, mut ne on sivuseikkoja täl hetkel. Ens kerral sitte tietää...Ärsyttävää olla johtaja, ku ei sais tehä mitää kivaa...

Vähänkö muute lähti kaasupullo hienosti! Jo illal käytii kattoos, mitä se oli saanu aikaa. Puilla oli iha kivasti hajantaa. Tänää sit käytii kattoos kunnol, mitä oli nuotiost jäljel; puut oli iha kiitettävän matkan päässä siitä,missä ne oli ja kaasupullo itessää oli mutkalla yhen pikkupuun ympärillä,minkä se oli kans katkassu. Kiitettävä ääniki siint sillo yöllä läks! Turha juttu kyl sinänsä, ku kukaa ei ees heränny. Seuraaval kerral lähemmäs leirii!

Miks kaikki ryntäs heti saunalle, ku kuulu pien "poks" rannast. Luuli vissii et oltas räjäytetty jotaa...x) LöL. Ei kai me mitää sellast tehtäs...Kovaa.

Eile sitte vipsattii ne kermat. Se vipsas iha ite,vaik edellisen päiväl oli sanon et mä vipsaisin. "Vipsaa sä ku mä suoristan selän" Ei ehtin kermoi vipsata ku piti hetkuttaa pannuu...Kiitettävän ällöttävää on kerma, ku sitä syö tarpeeksi.

Se kiuas ei oikee runkannu. Vissii ties kui kaua ootettii et se vesi ois alkan kiehuu, mutta ei. Piti käydä trangia hakees sinne saunaan. Toivottavast seuraavat käyttäjät tykkää tomaatin hajusta.

Neulaset maistuu muute aika pahalle,verrattuna nortsiin puuhun...

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.