IRC-Galleria

chamberensemble

chamberensemble

tuskin tasollesi nousenkaan

.Maanantai 22.10.2007 17:13

Morkkis on maailman vittumaisin fiilis ja kun sitä voi edesauttaa niin helposti.

Silti kivointa <:

.Torstai 02.08.2007 22:48

REALIZING.

.-.Perjantai 22.06.2007 01:00

iha simohyvät jussit vaa kaikille ! kiva ku kaikki menee aina sillee ku suunnittelee... <:

-Maanantai 30.04.2007 01:40

"Say what you want to satisfy yourself hey!
But you only want what everybody else says you should want"

(LAC)Torstai 26.04.2007 18:11

Emmä tiiä kannattaisko täälä surffailla ku väsyttää ja muutenkin jossain hilpeessä mielentilassa :'D Oikeesti, täällä on mielenkiintosia ihmisiä ja ilmiöitä ! Huuh.

--

"Ota vaan, ota vaan, mitä tahdot
Ennen pitkää tahdot enemmän
Tuu mukaan, tuu mukaan, jos vain tahdot
Valittamatta olet perillä"

\o/

.Torstai 05.04.2007 02:17

"If I'm so wrong
How can you listen all night long?"

--

o___X

.Maanantai 02.04.2007 19:28

"Huippuseura voi hylkiötkin pelastaa" <3

Kiitti tytöt <: !!

.Sunnuntai 18.03.2007 21:47

Words don't express my meaning
Notes could not spell out the score
But finding not keeping's the lesson

iha joltai randomilt bongattu.Perjantai 19.01.2007 01:45

1. Avaa Windows Media Player.
2. Laita random päälle.
3. Kirjoita 25 ensimmäistä randomilla tullutta, vaikka ne olisivat kuinka noloja.
4. Kirjoita lyhyesti joitakin muistoja/ajatuksia jokaisen biisin alle.

---

1. The Ark - Let your body decide.

Ei hitto! Ankkarock 2005 ehdottomasti. Mentii parin tytön kaa "aika" fileisii ku tää (varsinki) soi. Täs oli jotai niin tunnetta ja a s e n n e t t a ! Tykkäilen ehdottomasti vieläki.

2. Uniklubi - Kaksi kuvaa.

Bändistä tulee mieleen vuodet 2004-2005 :'). Tää biisi on sellanen aika nätti, paitsi oon aikoinani hajoillu aika pahasti noille taustalauluille.

3. Mew - Comforting sounds.

Ihan hullun kaunis Mewin biisi. Muistan kun Venla sanoi, että tämä on yksi Mewin 'itkubiiseistä', enkä tavallaan yhtään ihmettele.

4. The Killers - Change your mind.

Kevät 2006 kun tuli kuunneltua The Killrsiä aivan h u l l u n a !! Kai tähän liittyi joku niin sanottu koukkukin, joku joka sai tuntemaan nää sanat 'omikseen'. Enää ei kyl tunnu siltä, mut pidän biisistä!

5. Basshunter - Vi sitter här i venten.

:DDDDDDDDDDD en tunnusta et mul on tällasta tääl!?! No muistoja; veli näytti tätä musiikkivideota ja on kuulemma 'legenda'. Haha, no huumorihumppaa.. tiedätte kyllä mistä.

6. Marilyn Manson - The beautiful people.

Provinssi 2005 tulee mieleen vaikkei herra Manson tosin juuri tätä esittäny. Hauskaa oli se, etten menny läheskää yhtä fileisiin Mansonin keikasta kun kaikki muut :'D. Nii ja oisko ollu muuten ainoo biisi minkä ees tiesin ennen koko keikkaa :'''D!

7. Jobo - Lauantaiaamu.

Voi vit :DDDD. Riikka taitaa tietää kyl kui paljo tälle bändille on hajoiltu :''D<3. Varsinaisesti tähän biisiin ei kyllä lity mitään muistoja, ehkä ihan hyvä niin!

8. Kaiser Chiefs - Na na na na naa.

Olin ihan pro kun luin jostain lehdestä kun Kaiser Chiefs ja The Killers mainittiin samassa lauseessa, niin menin saman tien tilaamaan Kaiserin levyn... Ei huonompi ostos! Jää soimaan ihan hullusti päähän!

9. Dingo - Sinä ja minä.

No mitäpä tästä kovin sanomaan :o. Legenda jo eläessään! Joskus ku oltiin pienii ni Heidi väitti et mei äiti oli laulanu tätä jossai ku siivoili, mut emmä mitää kuullu :D!

10. Apulanta - Ruhtinaat.

Kai mä tätäkin biisiä välillä vähän pelkäsin, kun sillä tavalla 'räjähtää' sen pimputtelun jälkeen. "Kun mieli usvan keskellä vain ohjaa laivaa, niin ilman tutkaa ei löydä perille lainkaan." Niinpä.

11. Tehosekoitin - Hengataan Essolla.

EI VIT<3. Legenda kenties jo syntyessään!! Oli vähän vappu 04 ja meit pyydettiin Rytmikattiin ja sit ne tyypit vähä laulo tätä ku mentiin Esson ohi :D! Sit tätä biisiä on tullu myös "vähän" itekin hoilailtua ja kuultua toki myös väärin (Oikeasti: "On ovet mäkin ja baarien kiinni kymmenestä alkaen" Minä ---> "Vaan olen mäkin jo baarien teini kymmentaakkainen!"). Bändi on yksinkertaisesti mahtava ja biisi myös!

12. HIM - The Funeral of hearts.

No Him. Mitähän tästäkin nyt sanoisi. Pidän bändistä, mutta joku muuttui kovasti Love Metal -levyn jälkeen. Muistan ku oltiin kattoo Himii kerran Nosturis.... :'''D

13. t.A.T.u. - Clowns (can you see me now?).

Joskus vuonna 2002 tai 2003 oltiin jossain ihme mökillä hiihtolomalla, vaik en yhtään ois halunnu lähtee ja ainoo viihdyke oli siel tää tatun levy. Tais olla ainoot naislaulajat, keistä siihen aikaan pidin, että sinänsä ihan hyvä viihdyke. Nyt on toi tatu löytyny vähän niinkun uudestaan :)

14. Smak - Tästä se nyt alkaa.

No ostin Smakin levyn sellasest 2=20e -alennuksest ja ois kyl voinu ostaa aikasemminkin. Ihan loistava bändi, miksei tätä arvosteta enemmän? Jos Smak laulais englanniks ni nää ois jo niin kaukana. Täs biisis on kivat sanat, ainakin mun näkemyksen mukaan täs vedotaan musiikin kuuntelijoihin :P

15. Ripsipiirakka - Viiden tähden kusipäät.

Nojoo :D. Ripsipiirakasta tulee (valitettavasti) mieleen Kuopiorock 04 ja eräs aika IHASTUTTAVA leidi sieltä :''''''''''D.

16. Placebo - Blind.

Kevät 2006. Oon kuullu sanottavan, et ois Placebon ehk paskin biisi, mut musta tässä on kauniit sanat ja vaikka onkin jollain tavalla tosi röyhkeä tällä don't go and leave me -tyyppisellä lyriikalla, niin kyllä kolisee.

17. Keane - Your eyes open.

Keane herätti joskus mielenkiinnon Everybody's changing -biisillä, kun tuntu ne sanat niin omilta kuin vain voi olla. Mut tää biisi nyt ei varsinaisesti sellaisia tunteita herätä, mutta kovin pidän laulajan äänestä ja tää kitarattomuus on ihan hämäävän hyvää!

18. The Rasmus - Small town.

Voisin vaikka itkeä.

19. Disco ensemble - We might fall apart.

DISCO ENSEMBLEN KEIKAT! Joissa on monesti katottu..... bändiä tottakai :********D Disco ensemblest en eka pitäny yhtään, mut sit ku olin kuullu levyä ni tykkäsin levymateriaalist hulluna. Sit Ankkarock 05 oli joku ihme käännekohta ni siel ne oliki iha hullun jees! Ai nii ja Ruisrock 2005 maassa pyörivä jätkä!

20. Mathew Good - Weapon.

No tästä tietää Iris :'>. Sarja, joka tuntuu enemmältä kuin sarjalta. Biisi, joka tuntuu enemmän kuin biisiltä.

21. Lines of leaving - Hollow.

HAHA. Elokuu 2006. Brian Molko-look-a-like -laulaja :'D. Sit ku ei uskallettu mennä ostaa näit sinkkui ni piti ottaa sit vähä rohkeempii mukaan :''D. Mut iha törkeen hyvä biisi ja bändikin, ainakin sen sinkun perusteella (, jonka lopulta sit saimme ;''D<3).

22. Justin Timberlake - (Oh no) What you got.

Justin Timberlake on joku symppiksin ikinä ja se voittaa falseteis kenet tahansa ihan 6-0. Oon ollu ain vähä piilofani n___n.

23. Venus-in-furs - Bitter-sweet.

No joo ei tästkää sen enempää. Kattokaa Velvet goldmine ja miettikää sitä juttuu siinä ku tää biisi soi, onko reilua mitä?

24. Olavi Uusivirta - Raivo härkä.

Tykkäsin 'Oltsusta' jo silloin aikoinaan kun tää biisi oli hitti, mutta jäi unohduksiin ja iski uudelleen nyt sitten uuden levyn myötä. Pidän uudesta levystä, pidän tästä biisistä. Sellainen tyyppi, kenen keikalle voi lähtee varmaan kaikista sekalaisimmassa jengissä :).

25. Sunrise Avenue - Fairytale gone bad.

Hyvä biisi, hyvä bändi, joka on vielä parempi livenä! Olin niin ylpee ku opin tän aika nopeesti ulkoo, vaik oon tosi huono näissä. Julian kans kerran oltii kattoo livenä ja ei hitto ku ne jotkut jätkät hyppäs lavalta yleisöön ja kaikki väisti X___X AUTS.


---

oke iha vähä huijasin, ku en halunnu samoi bändei! ja oon pettyny ku ei tullu My chemical romancee!

Jos luet tätä, jos silmäsi liikkuvat juuri tällä hetkellä näiden sanojen yli, ole kiltti ja kirjota kommentti, jossa on muisto susta ja musta, vaikka emme edes puhuis usein. Se voi olla ihan mitä tahansa haluat - hyvää tai huonoa. Kun olet tehnyt tämän, laita tämä omaan päiväkirjaasi ja ylläty (tai kauhistu) siitä, mitä ihmiset muistavatkaan susta.