IRC-Galleria

hyvästit kynsillePerjantai 08.09.2006 14:40

leikkasin tänään kynneti ihan lyhkäsiks. Kaikki jotka joskus on nähny mun kynnet tietää, ettei ne kauheen pitkät alkujaankaan olleet (ovat nimittäin taipuvaisia lohkeilemaan), mutta nyt ei ole niitäkään nysiä.

Totuttelen siis jo arkea ja takaisin ABC:n tädiksi palaamista varten. ABC ei nimittäin ole suostuvainen katselemaan henkilökuntansa pitkiä kynsiä.

sellasta tänään.

tää 9-17 kokeilu on menny tähän saaakka ihan hyvin, ainoastaan olen huomannut että illalla ei ole oikeastaan aikaa tehdä mitään. tai siis oon käyny Miisalaisen kanssa metsässä ja sit oon menny nukkumaan. eli olisin mieluummin 8-16 kokeilussa mukana, mutta on tääkin menetellyt nimittäin tänään on Perjantai ja ensimmäistä kertaa elämässä se tarkoittaa sitä että mulla on viikonloppuvapaa!!! jee, siis on mulla ennnenkin ollu v-loppu vapaita, mutta ne eivät koskaan ole olleet automaattisia selvyyksiä, vaan yleensä niitä on pitänyt toivoa kuukautta aiemmin tai sitten kohdalle vain on sattunut onnekas onnenpotkaisu ja olen saanut viettää vapaata viikonloppua.

eli kun tää päivä loppuu niin lähden viettämään vapaata viikonloppua ja ajattelin vaan ottaa lungisti enkä tehdä juurikaan mitäään.

ja musta vähän tuntuu että mun korviin sattuu joten toivon etten oo tulossa kipeeks. muutenkin on ollu semmoinen hieman hutera olo.... voih :(

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.