IRC-Galleria

cherrymuffin

cherrymuffin

Onnellinen äiti ja vaimo <3

Blogi

« Uudemmat - Vanhemmat »

[Ei aihetta]Lauantai 17.01.2009 13:43

ÄITI

Mitä lapsi sanoo äidistä:

4 vuoden ikäisenä ~ Minun äiti osaa mitä vain!
8 vuoden ikäisenä ~ Minun äiti tietää paljon! Todella paljon!
12 vuoden ikäisenä ~ Minun äiti ei todellakaan tiedä kaikkea.
14 vuoden ikäisenä ~ Tietenkään äiti ei tiedä sitä, myöskään!
16 vuoden ikäisenä ~ Äiti? Hän on todella vanhanaikainen.
18 vuoden ikäisenä ~ Se vanha nainen? Hän on nyt semmoinen vanhanaikainen.
25 vuoden ikäisenä ~ No, hän saattaa tietää siitä hieman.
35 vuoden ikäisenä ~ Ennenkuin päätetään, kysytään äidin mielipide.
45 vuoden ikäisenä ~ Mietin vain, että mitä äiti siitä ajattelisi

65 vuoden ikäisenä ~ Voisinpa kysyä äidiltä neuvoa.

Jos arvostat äitiäsi edes pikkiriikkisen verran, niin lisää tämä päiväkirjaasi.
1) PYSYT VIREÄNÄ
Aivosi saavat kaivattua liikuntaa, koska tavarat eivät milloinkaan ole siellä, minne ne laitoit, vaan haastavasti hyvinkin luovissa piilopaikoissa. Lehtiroskista ei kannata tyhjentää ennen kuin on ottanut lompakkonsa sieltä pois. Kenkä on potentiaalinen paikka etsiä kadonneita aurinkolaseja ja jääkaapin alahyllyltä voit löytää uusimman Kate Bushin levysi.

2) TAJUNTASI LAAJENEE
Koskaan aiemmin ei mieleesi olisi tullut katsoa tai puolella korvalla kuunnella 1457 kertaa samaa elokuvaa tai teeveeohjelmaa, mutta Muumilaakson tarinoiden kohdalla se ei tuota ongelmia.

3) OPIT ERIKOISTAITOJA
Esimerkiksi pizzan tekeminen yhdellä kädellä ei ole pikkuvauvan vanhemmalle temppu eikä mikään. Erityisen hienoa on oppia bravuuri, kuinka juusto raastetaan lapsi sylissä.

4) OPIT SOSIAALISEKSI
Sinun ei tarvitse käydä yksin edes vessassa.

5) SAAT UUDEN SISUSTUKSEN
Kun ennen keittiösi pöydän alla ei ollut mitään, nykyään siellä on kolmesta viiteen kiloa erilaisia ruuantähteitä, eikä auta, vaikka imuroisit kaksi kertaa tunnissa. Pöytä erittää murusia. Sitä mukaa kun siivoat kaksiosi länsisiipeä, itäsiipi alkaa täyttyä erilaisista traktoreista, kaulahuiveista, kattiloista, lehdistä, kirjoista ja ylipäätään kaikesta, mitä ei ole ruuvattu kiinni.

6) OLET AINA SEN NÄKÖINEN KUIN OLISIT LÄHDÖSSÄ LOMALLE
Vauvan kanssa tarvitset tunnin kyläreissulle kutakuinkin yhtä paljon tavaroita kuin normaalille kahden viikon etelänlomalle. Kylässä käyminen on myös matkana yhtä rasittava.

7) ELÄMÄ MUUTTUU SEIKKAILUKSI
On jännää huomata, kuinka tyynesti pystyt suhtautumaan siihen, että heräät keskellä yötä jalkopäähän piilotetun leikkipaloauton sireenin ääneen.

8) OPIT KOMMANDOKSI
Pystyt toimimaan niin hiljaa ja taitavasti, että onnistut riisumaan nukkuvan ihmisen ja vaihtamaan hänelle vaipat, pukemaan hanskat, haalarit, sukat ja kengät sekä siirtämään hänet paikasta A paikkaan B - ilman, että hän herää.

9) SAAT EXTREME-ELÄMYKSIÄ HALVALLA
Base-hyppy ei ole mitään verrattuna siihen, että saat juoda kokonaisen kahvikupillisen rauhassa. Et kylläkään saa.

10) ELÄMÄ TUNTUU PITKÄLTÄ
Yksinkertaisinkiin asioihin, kuten lähtemiseen, saat helposti menemään hyvin piiitkän tunnin.

11) MAAILMA MUUTTUU JÄNNITTÄVÄKSI
Samastut James Bondiin, sillä sinunkin elinympäristösi on täynnä kuolemanvaaroja: tuoleja, joille voi kiivetä, legoja ja peukalonpään kokoisia ruoka-aineita, joihin voi tukehtua sekä ylisummaan kaikkea mahdollista, mihin ylettyy - ja kaikkeen ylettyy.

12) KOET ENEMMÄN IHMEITÄ KUIN OPETUSLAPSET
Kuten, että on täysin mahdollista tunkea molemmat jalat tuolin selkänojapinnojen välistä, vaikka jalka on puolet paksumpi kuin pinnojen väli; tai ettei ole temppu eikä mikään tunkea nenään herne, vaikka sierain on niin pieni, ettei sieltä pääse edes räkä valumaan esteettä, mikä estää nukkumisen. Siis vanhempien nukkumisen.

[Ei aihetta]Perjantai 21.03.2008 14:56

Pikku monsteri sai eilen jo toisenkin hampaantirrikän <3

[Ei aihetta]Lauantai 15.03.2008 00:45

Roopen ensimmäinen pikku hampi tuli tänään ikenestä läpi <3 Äitin iso poika jo <33

[Ei aihetta]Perjantai 14.03.2008 19:48

Tehdään sitten kun käsketään..

"Listaa seitsemän laulua, joista tällä hetkellä pidät. Genrellä ja sanoilla ei ole väliä, eikä haittaa vaikka laulu ei edes olisi mitenkään hyvä, kunhan itse nautit siitä. Kopioi nämä ohjeet omaan päiväkirjaasi/blogiisi/journaliisi niiden seitsemän laulun kanssa. Nakita sitten seuraavat seitsemän henkilöä nähdäksesi mitä he kuuntelevat."

Herra Ylppö & Ihmiset - Kleopatra
Elvis Presley - A little less conversation
Apulanta - Viivakoodit
Maj Karman Kauniit Kuvat - Haavat
Mokoma - Marras (jäi päähän kun Jani on kuunnellut)
Volbeat - I only wanna be with you ( " )
Apulanta - Kaksoishuiput <3

En jaksa nakittaa kenellekään :)

[Ei aihetta]Torstai 28.02.2008 00:32

Kullanvärinen lahjapaperi

Sain tämän ystävältäni, joka sai valita kahden asian väliltä. Minä sain myös valita samoin. Olen valinnut. Nyt on sinun vuorosi valita.

Tämä kertomus kertoo eräästä äidistä, joka moitti 5-vuotiasta tytärtään siitä, että tämä tuhlasi kokonaisen rullan kaunista, kallisarvoista kullanväristä lahjapaperia. Rahaa oli vähän ja äiti tuli entistä kiukkuisemmaksi, kun hän näki tyttärensä koristelevan paperilla rasian, jonka hän laittoi joulukuusen alle.

Seuraavana aamunna tyttö antoi askin äidilleen sanoen "tämä on sinulle äiti". Äiti tunsi itsensä
vaivautuneeksi muistaessaan eilisen kiukkunsa tytölle. Hänen ärsyyntyi kuitenkin uudestaan tyttärelleen avatessaan paketin ja huomatessaan sisällä olevan rasian tyhjäksi. Harmistuneena hän sanoi tyttärelleen; "Etkö tiedä, nuori nainen, että kun annetaan lahja jollekin, paketissa täytyy olla jotakin?" Tytölle tuli kyyneleet silmiin, kun hän vastasi; "Mutta äiti, ei rasia ole tyhjä! Minä täytin sen kokonaan suudelmilla!"

Äiti murtui myös kyyneliin, polvistui tyttärensä eteen ja sulki hänet syliinsä ja pyysi anteeksi ajattelematonta kiukkuaan. Lyhyen ajan kuluttua tyttö kuoli tapaturmaisesti. Tarina kertoo, että äiti piti tätä tyttäreltään samaansa rasiaa yöpöydällään koko loppuelämänsä ajan. Kun hänellä oli vastoinkäymisiä tai kun hän tunsi itsensä masentuneeksi, avasi hän rasian ja otti sieltä kuvitellun suudelman ja muisti tyttärensä rakkauden, jolla hän oli paketoinut suudelmat rasiaan. Todellakin ihmeellinen tunne, on tämä lahja meille, pieni rasia täynnä pyyteetöntä rakkautta ja suudelmia lapsiltamme, perheeltämme, ystäviltämme. Ei ole mitään arvokkaampaa täällä maan päällä kuin tämä.

Vaihtoehtoja on kaksi

1. Ole hyvä ja kopioi tämä päiväkirjaasi

tai

2. Ole niinkuin tämä ei koskettaisi sinua!

[Ei aihetta]Keskiviikko 02.05.2007 21:02

Niin kuin aalto tarvitsee rantaa
tarvitsee suu suuta
Niin kuin lintu tarvitsee oksaa
tarvitsee käsi kättä
Niin kuin sillan toinen pää
tarvitsee toista
tarvitsen minä sinua
ettei virta veisi

- Tommy Tabermann

Ou nou, sain haasteen.Torstai 09.11.2006 22:06

MIEHET / NAIset

Idea on että OMAA POIKA/TYTTÖYSTÄVÄÄ EI OTETA LASKUUN. Enintään 3 ihmistä saman sanan perään. Ja sama nimi enintään 2 sanan perään. PAITSI viimeseen saa laittaa ihan kuinka paljon vaan ja ketä vaan. Tyhjäksikin saa jättää jos ei keksi tai halua kertoa, mutta ainakin 5 täytyy vastata. Haasta 0-10 kaveriasi.

HOT = Bettie Page, Dita von Teese ja Masuimi Max. <3
(Ai miten niin mikähän musta tulee isona?!)

KOMEA = Herra Ylppö, Ville Valo (ainakin aiemmin) jajaja Elvis!

SULOINEN = En keksi ketään suloista :o Sellaiset pienet, pörröpäiset peikkotytöt ja -pojat on suloisia? Haasteen antaja on suloinen. <33

ROCK = Johnny Depp, Herra Ylppö ja Björk.

NOT HOT = Huuuhh, näitähän on :D

CHARMIKAS = En millään keksinyt tähänkään ketään nimeltä, vaikka olen varma, että tietäisin jonkun vanhemman, miespuolisen henkilön, joka olisi tosi charmikas. Sellainen harmaahiuksinen, oikea vanhanajan herrasmies, sellaiset ovat charmikkaita. <3

SEKSUAALISESTI PUOLEENSAVETÄVÄ = Tulee varmaan huutia, jos vastaan tähän ketään muuta kuin sen, jota ei saanut vastata :) Mutta on joku keksinyt aika hyvän termin ainakin (minäminäminä) ;D

COOL = Tätä ovat kaikki aiemmin positiivisessa yhteydessä mainitut henkilöt, sekä ne charmikkaat, joiden nimiä en keksinyt :)

PELLE = Rullahuuli Maki ;DD

NAITAVA (eli kenen kanssa naimisiin) = Minä! Varsinkin jos pääsen vaimokouluun :) Parempaa vaimoa et löydä ;D

En haasta ketään, koska omistan niin vähän kavereita, että ne on jo kaikki haastettu :(
« Uudemmat - Vanhemmat »