IRC-Galleria

Blogi

« Uudemmat - Vanhemmat »

päivitystä elämäänMaanantai 04.02.2008 07:32

Tovi on vierähtänyt viimeisestä kirjoituksesta ja kaikenlaista tapahtunut..Astro on vaihtunut Chevy vaniin..dieseliin..Polttoaineen hinta on noussut tällä välin yli 20c/l..Rakensin ja kävin näyttelyissä tolla liikkuvalla nojatuolilla ja pari pokaaliakin näistä tulla tumpsahti..Karaokea on lailettu ja hevi karaokea on jäänyt lähelle sydäntä..Stam1naa, mokomaa, stratoa, teräsbetonia ym ym on kiva laulaa..Vedän ravintolassakin karaokea 1-3kertaa viikossa tän ajohommien ohella..tosin nyt viimeiset 3kk mulla on ollut kortti hyllyllä ja olen keskittynyt koulutushommiin..opetan uusia kuljettajia ammattiajolupaa varten..Vielä olis vajaa 1kk jäljellä tuomiota..4 sakkoa kahden vuoden sisään :( viime vuonna käytiin demoamassa monella messuilla ja hifitapahtumissa kaverin chevy vania ja rokkituolia..Tänä vuonna mennää varmaan taas aika moneen tapahtumaan..tällä kertaa rakennuksen alle mennee mönkijä.. ;) Tästä on vaan kaupan hieronta vielä kesken,mutta kunhan pari asiaa selviää, niin katsotaan mitä tuleman pitää..Ja näillä mennään..

Elämä on kaikenlaista..Tiistai 26.09.2006 00:14

Pakko kirjoittaa kun kävin niin ikäviä ja silti niin hassuja juttuja..Piti lauantaina lähteä sillä hifimopolla Midnight Cruisingiin..No kaveri jonka piti ajaa kuljetusautoa joutui päivystys vuoroon eikä piäst..No toi astro sitten kondikseen ja virittelin sinne karaokelaitteet matkaa varten..Lauantaina sitten piti matkaan lähteä ja kun sain auton käyntiin kuului kone huoneesta voimakas rohina..Minä tietty ajattelin että ei perkule voi olla totta..Menikö vesipumppu paskax..No pelti auki ja kauhusta kankeana kurkkimään..Ohjaustehostimen kiinnike pettänyt ja otti koneen tukirautaan hihnapyörä kiinni..No selvää oli että mihinkään ei sillä autolla ilman remonttiä lähetä ja eikun ettimään vaihtoehtoja..Kilautuksia kavereille ja ylimääräistä autoa ei vaan löydy..Masnnus..Eikun Nettiauto ja keltainen pörssi auki ja selaa auto ilmoituksia..Jes Nissana synnu hesasta 300e..Soitto..Ei vastaa..Jes Opel Corsa Hesasta 200e..Soitto..Ei vastaa..Opel Ascona Sipoo..160e..Vastasi ja eikun kauppaa hieromaan..Pikainen kysely kunnosta ja leiman pituudesta ja eikun kaupoille..Soitto kamuille että kyytiä tarttis..Olen töissä...Ollaan metrolla keskustassa..Muija lähti just autolla töihin..jne jne..Lopulta myyjälle soitto että voitko tuoda auton tänne..Matkaa n: 35km..No se kävi..Tunti meni aikaa..Nopea 200m koeajo, rahat vaihtoomistajaa, papereiden pika täyttö ja matkaan..Näin oloin muutamassa tunnissa ensimmäisen Opelin omistaja.. ;) No reissuun päästiin vaikkakin tuo hifipuoli ei vastannut totuttua..Vanha Piioneerin kasettisoitin ja 4 x 30w vahvistin / Taajuuskorjain yhdistelmä oli kojelaudassa ja pätki jopa radion ääntä välillä..No se on elämää..Matka onnistui ja auto rokkasi hyvin..Ja saa rokata vielä pitkään, koska en tiedä milloin saan hinattua astron tallille ja käydä korjaamaan..No hyvinä puoina viikonlopusta jäi se että myöhästyin näyttelystä vain 40minuuttia..Ilta meni hyvin..kovatasoista kalustoa ja paljon tuttuja näkyi tuolla näyttelyssä ja sain jopa etelä-karjalaisen neidonkin viereeni yöksi..Että näin tällä kertaa..Ehjänä palattu jo eilen kotia ja tänään jo täyttä häkää omia puuhia..Ensiyönä yövuoroon..Elämä on..

Elämä on toisinaanTorstai 08.06.2006 22:43

Juhuu!!!! Tänään varmistui uusi duunipaikka..TJP Linesille ajamaan karaokebussia.. ;) Tässä yhdistyy hifi, ajamisen halu sekä se että näkee päivittäin eri ihmisiä eikä mikään duuni päivä ole samanlainen. Ensin ajetaan pikana pikku D ja ja ennen jussia jo ajamaan..Juhuu..Beware people..!!! ;)

Elämä on..Keskiviikko 07.06.2006 15:07

Mielenkiintoista..Kävin aamulla työhaastattelussa ja iso ja varmasti mukava työympäristö olisikin..Ajoneuvotkin mielenkiintoisia henkilöautoista isoihin busseihin..Niissä vaan ei ole multimediaa, joten joutuu kuuntelee vain radiota..No käyn tossa toisessakin haastattelussa vielä iltapäivällä ja päätän sitten kumpaan firmaan menen..Parempi tarjous voittaa.. :)

Alkaa lomarahat loppua ja auton tankki olla kohta kuiva..hmm..Täytyisikö lähteä myymään jotain..?? vaikka itseään..hehe..Tosin kukaan ei tietty huolis.. ;) Ehkäpä laitan joitain hifilaitteita myyntiin..Elämä on.. ;)

Tämä päiväTiistai 06.06.2006 01:12

hmm..Niin ne päivät menee vauhdilla..Päivitetään sitten tuolta 17 päivästä saakka..Eli lomalla on olevinaan oltu. Vantaan cruisingeissa ja X-treme festivaaleilla malmilla tuli käytyä. Cityssä on humpattu viikonloppuisin kovasti. Sekin käy työstä. :) Lordiakin käytiin ottamassa vastaan ja meistä ja GMC,stä otettiin useita kuvia kun kaupugilla ajeltiin, soitettiin Hard rock Hallelujaa ja heiluteltiin suomenlippuja. Juhuu..Kyllä suomi tietää kuka voitti euroviisut.

Parina viikonloppuna tullu oltua cityllä ja joutu sitten suurimmissa ruuhkissa heittelee jopa ihmisiä koteihin, kun takseilla oli niin kovat jonot että immeiset melkein auton eteen hyppi että veisitkö kun hyö ei jaksa venata..Ja mä vein ;) Ikimuistosia reissuja jotkut..Yhteislaulu soi ja poppi raikaa..Joku biisi on ylitse muiden..Hard rock HALLELUJA..Kuka tietää artistin..?? ;)

No niin..Tuli sitten käytyä myös Serkkutytön ylioppilas juhlissa Punkaharjulla. Perjantai iltana oli cruisingit ja sieltä tulin kotia 1.30 yöllä ja aamulla 7.00 ylös ja ajamaan Lappeenrantaan josta sisarukset kyytiin ja sieltä parikkalaan ja isä kyytiin ja sit juhliin..800+ km tuli taas mittariin kahden päivän aikana..LPR,ssa käytiin juhlimassa siskon, broidin ja serkkupojan kanssa..hauskaa oli..Toteemissa soi Hard rock Halleluja ja mä mossasin.. ;) Soi se kyllä autossakin ja jopa Lappeenrannassa tiedetään kuka voitti euroviisut. Satamaan oli rakenteilla taas hiekkalinnat, eli ketkä menee lomareissulla Lappeenrantaan tai siitä ohi, niin käykee vilkaisee..On aika komiat ja ainutlaatuiset..:)

Niih..Aloitin sitten viime viikolla duunin jossa piti olla hyvä liksa..No duuni itse oli aika kanniskasta..Kaikki kunnia sille kuka sitä jaksaa ja tekee..Mun luonnolle ei sovi..Eli kyse on siis suoramyynnistä ja artikkelina pölynimurit..Palkka houkutti, mutta rahakaan ei korvaa kaikkea.. No uutta duunia putkeen. Huomenna Giant motoriin asentaja haku, mutta toisaalta myös toi tilausajo houkuttaa..Niihin autoihin kun voi asentaa popit ja dvd-laitteet . Kukahan ajattaisi mulla D-kortin.. ??

No niin ..Aika mennä tuutimaan..Katsotaan elämää lisää kun keritään.. Elämä on..

hmm..Aloitetaan..Keskiviikko 17.05.2006 16:48

Empä ole koskaan päiväkirjaa kirjoittanut..Jos nyt jotain saisi aikaan ;) Olen siis lomalla toukokuun ja näin siis minulla on aikaa..melkein..Tallilla olisi puuhastelua Datsunin kanssa, mutta tänään etsin uutta duunipaikkaa ja pyhitän ajan sille..melkein..Kun osa ajasta menee tämän kirjoittamiseen.. :) Elämä on..

Jatketaan vähän..Masentavaa..Vanhan duunin sotkuja joutuu huomenna selvittelee..Duuni hakemuksia täytetty ja CV tehty..Jee.. :)
« Uudemmat - Vanhemmat »