IRC-Galleria

chiisai-hito

chiisai-hito

kuka? Minäkö?

Kyllähän se on HIENOA!Sunnuntai 21.05.2006 23:25

Kyllä! Mahtava päivä tänään.

Mennään ensiksi Ateenaan -- Lordi otti ja räjäytti koko pankin ja kaupungin ja kaikkien inisiöitten naaman voittamalla euroviisut piste-ennätyksellä 292!! Aivan käsittämättömän hienoa :DD *taputtaa käsiään hullunlailla* Ja vielä pisteenä iin päälle se, että Herra Lordi on kotoisin aina niin rakkaalta Rovaniemeltä, joten kyllähän se lämmittää mieltä!

Huumori ihimisiä koko sakki: "mitäs tilasitte" ja "tullaan kyllä pakkaus apuun ku finaaliin-menoa-vastustavat uhosivat muuttaa ruottiin, bändi luppaa tulla myös vilkuttelemaan rajalle" TERVEMENOA RUOTTIIN suckers! xDD Huumori kunniaan! Kerranki Suomi oli oma hullu ittensä - ei pyydellä anteeksi vaan ollaan sitä mitä ollaan! Hyvä!

Ja sitten mennäänki jo Riikaan ja Latviaan. Leijonamiehistö taisteli upeasti kauniiin, kauniin 0-5 voiton Kanadasta! Mahtava maalivahtipeli Norrenalta! Uskomatonta - ja aivan upeaa peliä koko joukkueelta! Tässä näytettiin miten niitä maaleja tehhään. Tämän hienon pelin ansioista pronssia tuli! Vaikke se kaikken kirkkainta mitalia korvaakkaan niin aina on upeaa päättää mitaliin. Ja Suomellekkaan hyvästä menestyksestä huolimatta ole tullut MM-kisoista mitaleita viime aikoina..

Kyllä tämä talvi on ollut oikea urheilupommi - Torinon olympialaiset, Riikan MM-kisat, vielä vois tapahtua ihana asiaa NHL:ssä ja Anaheim voittais Stanley Cupin!! \(^.^)/ Mutta sinne on vielä aikaa ja matkaa. Selännettä kannatetaan henkeen ja vereen!!

Kiitos Leijonat ja kiitos suomalaiset!! Nyt vieläku Tsekki hakkais Ruotsin MM-finaalissa niin olis täydellistä.. Mukavaa kevättä KAIKILLE :DD

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.