Big in Finland, UUSI SARJA!

Big in Finland Yle Areenassa 8.12.2017 ja Yle TV2:ssa keskiviikkoisin klo 22 (kolme jaksoa peräkkäin) 3.1.-7.2.2018

Big in Finland on tarina kahden suomalaisen nuoren koomikon Pietari Vihulan ja Henric Chezekin matkasta läpi Amerikan. Miten uppoaa suomalainen huumori? Miten saada uudessa paikassa keikkoja? Onko kaikki suurempaa Jenkeissä?

Ohjaus ja kuvaus: Mika Niva.
►  Katso BIG IN FINLAND jaksot!

IRC-Galleria

[Ei aihetta]Lauantai 06.05.2006 23:28

"Tehtävänanto: paljastan viisi omituista tapaani. Tämän jälkeen valitsen seuraavat viisi ihmistä, jotka haastan tekemään saman perästä. Heidän tulee myös kirjoittaa nämä säännöt merkintäänsä. Linkitän haastamani ihmiset tämän merkinnän loppuun ja käyn ilmoittamassa heidän kommenttilaatikkoihinsa haasteesta ja tästä merkinnästä."

noni teen tän vihdoinki..

1. Aina ku kuulen jonku uuden sairauden nimen, mun on pakko mennä googlaan se =D.. kattoo kaikki tiedot, niinku mitä oireita on, kuolleisuus, ketkä on riskiryhmässä, mitä hoitoja on jne..

2. Tykkään yleensä olla valokuvattavana ;D

3. Tanssin koko aja.. töissäki usein jos pitää odottaa hissiä, teen siinä samalla piruettiharjotuksia =)

4. Oon helposti erittäin fanaattinen!! Jos kaikki muistaa esim. Roswell-episodin ;).. ja sama on ollu muutamien leffojen ja esim. michael jacksonin kans =P.. Muutenkin voin katsoa saman elokuvan vaikka 50 kertaa, niin kauan että osaan kaikkien puheet ulkoo =D

5. Oon hajamielinen ja aina myöhässä, tai sillee nippa nappa ajoissa ;).. Jos mun pitäs tuoda jollekki jotain, en ikinä muista! Mun reissuvihko oli ala-asteella täynnä huolimattomuus-huomautuksia =D

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.