IRC-Galleria

[Ei aihetta]Lauantai 29.04.2006 16:46

suomessa taas. ihan kivaa olla taas kotona. oli kyllä kiva matkakin :) oli lämmintä ja aurinkoista (oon silti valkonen) ja söin paljon avokadoja ja ruokin ja hellin kissoja. uintikaveria oisin kaivannut. yksin siellä löllyin ja väki katosi kummasti altaasta kun ponttooni meni sinne 44 mun vakiokissa tuli aina parvekkeelle kun ryskytin ovea ja sitten se tuli syliin kun olin syöttäny sen <3 äiti ynseyty kun päästin sen sisälle ja yritti häätää ulos, mut mä olin kisun puolella. kotiinlähtö on aina haikeeta. kotimatkalla nielin kyyneleet koska tiesin että näen heikit ja mappen ja muut muruset <3 huonoja puolia reissussa oli se kun äiti sanoi että oon narsisti. ja se kun sitä yo-pukua ei löytynyt ;( enkä oo ruskee, palanut vain.

yks kysymys: MITEN hemmetissä heikit selvisi viikon turkissa RIITELEMÄTTÄ?! nykyään tulee riita viidessä minuutissa :D siis sillä matkalla ei ollu yhtään napotusta (ellu), marttyrointia (aba), riidan haastoo (cibi) tai toisten ulkonäön pilkkausta ja hajuista valitusta (ebbi). en käsitä.

pitäis noita tavaroita purkaa. huomenna on vappu! ja haluisin mennä tampereelle rälläämään mutta kukaan ei tule mukaan :( oispa tänään ollu heikkimiitti.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.