IRC-Gallerian tietosuojakäytännöt päivittyvät 25.5.2018 vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimuksia. Lue päivitetty Tietosuojaseloste. Lisäksi käyttöehdoissa on tarkennettu ikärajaa ja kohta 6.2 viittaa Suomen lain lisäksi Euroopan unionin lakiin.

IRC-Galleria

asta <3Maanantai 08.05.2006 02:04

se tyttö on tehnyt jotain todella kaunista ja parasta :'DD en voi muuta kun repeillä keskenäni täällä. ei kukaan oo noin asenne!

niuh. liian kuuma tuolla ulkona. syksytalvi on kivempi. nyt saa koko ajan olla hiessä ja ruma ja kiiltävä. ja mun piti lukee kirjaa ulkona mutta muurahaiset raiskas. en mä siellä uskaltanu enää olla :( äiti kerto et pienenä halusin aina kesäpäivinä jäädä kyyhöttään sisälle kun pelkäsin hämppejä ja ampiaisia.

perjantaina oltiin onnelassa ollin kans, mahakipu ja nuivuus pilas. mut olli oli kiva ja se shakiran laulu :> ("meinaaks tää että hipit ei valehtele?" "ei kai kun että lantiot ei valehtele." 44) pikkupupu tuli lauantaina tänne ja se oli pupuin <3 katottiin king kong ja syötiin mässyä ja oltiin kaksin :) mut sitten se taas käytti väkivaltaa kun en suostunu poistaan yksiä kuvia kamerasta :'( oli mikä tilanne tahansa, aina häviän. aina jään alakynteen.

masa on ollut tosi kaunis tässä viime päivinä. se on mun kanssa ratkonut yhtä propleemaa :) sekin tietää, että ei tommonen vedätys oikein kivaa oo. masa on "silminnäkijä" (ttu mikä sana, hankkis ihmiset elämän :D) , joka ei valehtele näkemäänsä ja on reilu. yks toinen ei :)

pohjoisessa päin tapahtuu pahoja asioita :'/ kunpa voisin mennä pelastaan. ei se tyttö ansaitse kärsimystä.

mutniin. huomenna töihin :S

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.