IRC-Galleria

JOS KÄYT BAARISSASunnuntai 07.12.2008 07:52

niin yritä muistaa myös silloin pikkutunneilla kun huomaat, että narikkalappusi on kadonnut, että on hyvin (ERITTÄIN) todennäköistä, että olet itse sen hävittänyt. Alkaa nii keittää tommoset jotka tulee huutaa että NOKU ETSÄ ANTANU SITÄ MULLE. Ihan oikeesti, kaikkia muita mokia voi kyllä sattua, esim antaa rahaa väärin tai jotain mut kyllä se narikkalappu annetaan aina. (paitsi niissä tapauksissa ku asiakas antaa takin ja häipyy ja ITSE UNOHTAA jäädä sitä ottamaan) (sillonki teipataan seinää ne laput ja aina tarkistetaa niistä jos joltain puuttuu lappu!!)
Ja sitten myös että jos sattuu niinkin hyvä tuuri käymään että saat ilman lappua sen mustan villakangastakkisi sieltä 500 muun mustan villakangastakin seasta vain siksi että narikkatyöntekijä oli niin ystävällinen, että jaksoi alkaa sitä etsimään sieltä, vaikka normaalisti ei tarvitsisi sanoa muuta kun ole hyvä ja odota kunnes narikka tyhjenee niin saat sen, niin älkää saatana alkako huutamaan siinä pää punasena että vittu ku mä jouduin venaa tätä nyt kymmenen minuuttia tässä te ootte pellei.
Toi on niin perussetti ja tota tapahtuu iha joka ikinen ilta mut jostai syystä tänää kyl keitti nii pahasti yli. Järki kätee ihmiset ku käytte ulkona.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.