IRC-Gallerian tietosuojakäytännöt päivittyvät 25.5.2018 vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimuksia. Lue päivitetty Tietosuojaseloste. Lisäksi käyttöehdoissa on tarkennettu ikärajaa ja kohta 6.2 viittaa Suomen lain lisäksi Euroopan unionin lakiin.

IRC-Galleria

complexity

complexity

Exploration Of Space

Oh America, America...Keskiviikko 12.12.2007 22:29

Tuossa eräänä päivänä kanavasurffaillessani alkoi nelosella Dr.Phil ja ajattelin vilkaista, että mikäs itkusurku pariskuntaongelma olisi tämän päivän aihe. Sitten jaksoselostus alkoi:
"Tämän päivän jaksossa tapaatte miehen (näytetään kuvaa tummaihoisesta miehestä), joka huomasi 26 vuotiaana olevansa tummaihoinen.....WTF!
Juuri kun luulee, että on kuullut kaiken ja ei ne jenkit voi enää mennä typerämpään suuntaan, niin kyllä ne vaan aina onnistuvat.

Mies kertoi, että kun hän oli seurustellut tumman tytön kanssa ja kertonut tälle olevansa oikeasti valkoihoinen, oli tyttö sanonut jätkälle että nyt tätä on kusetettu oikein olan takaa. Kun mies lopulta 26 vuotiaana huomasikin olevansa oikeasti tummaihoinen, oli se hänelle suuri shokki. Vetää sanattomaksi...

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.