IRC-Galleria

comprarlaser

comprarlaser

 

De laserpointer met LED-lichtLauantai 04.07.2020 06:16

De groene laser lijkt veel helder en ik kon mijn kat in twee kamers prima tegen de muur laten springen. Het USB-laserpistool is krachtig genoeg dat het in mijn ogen schijnen om de helderheid te controleren een slecht idee was (waarvan ik me realiseer dat het een iets minder nauwkeurige meting is dan lumen). Het lijkt over het algemeen stevig geconstrueerd. Mijn kat houdt van deze laserpointer. Nadat we de batterijen in onze laserpointer om de paar dagen hadden vervangen, kochten we dit als kattenspeeltje.
Als u de knop ongeveer 3 seconden ingedrukt houdt, wordt een 5e modus geactiveerd waarbij een morsecode S.O.S. knippert. met het krachtige laserpistool. Er lijkt geen bundelfocus te zijn, maar wat maakt het uit? Kortom, ik ben hier blij mee. Aankoop. Het zou urenlang vermaak moeten zijn voor mijn vervelende kat. Ik vind dit geweldig - ik heb het voor mijn katten om met de groene laser te spelen. Bovendien was het licht zwak. Ik wou dat ik dit eerder had gevonden! Twee cycli zouden voldoende zijn (witte LED en groene laser).
Verwijder het stuk doorzichtig plastic in de eindkap, zodat de batterijen contact maken. Het is heel leuk om met onze hond te spelen. Ging zelfs door de wasmachine / droger in de jaszak en werkt nog steeds prima (maar ik zou het niet aanraden). De laserstraal gaat ongeveer tien meter uit en kan nog steeds zien. Tot nu toe kan het tegen de klappen, ik ben de tel kwijtgeraakt aan het aantal keren dat ik het heb laten vallen. Voor de prijs is het goed, maar pas op dat je de focus / straal niet kunt verkleinen.
Ik heb een laserpen 1mW (https://www.laserkopen.com/c-40_77_78-p-9668.html) van deze online winkel. Ik heb nieuwe batterijen geprobeerd, maar kon maar een klein beetje knipperen. Ik kan nu lui blijven door met mijn katten te spelen terwijl ik nog op de bank zit. Ik kan ervoor zorgen dat ze hiermee het licht uitdoen. Wat kan ik ze nog meer laten doen? Ik wed dat de mogelijkheden eindeloos zijn. Mijn kleinzoon en ik delen deze laseraanwijzer en gebruiken de laser meestal als iets dat de kat zou volgen, als hij geïnteresseerd was. Ik gebruik mijn mobiele telefoon niet graag als LED-lamp en vind dit juweeltje als appartementmanager toegankelijk en nuttig. Mijn enige klacht is dat je door de laser knipperende LED moet fietsen.
Dit item voldeed aan al mijn verwachtingen en was de kosten zeker waard. Het item is tot nu toe zeer duurzaam en een hoogwaardige laserpointer geweest. Het werkt prima zoals bedoeld. Ik vind het ook leuk dat het standaard AAA-batterijen gebruikt. Ik zou een adapter kunnen verzinnen om deze snel op een van mijn geweren voor thuisverdediging te kunnen monteren. De reden dat ik het kocht, is om het te gebruiken als een hulpmiddel voor lezingen - om het groene laserlicht te gebruiken. Ik heb wat laserpointers gekocht die door de accusituatie in de prullenbak belanden. Er is een klein artefact van de reflector dat resulteert in een secundaire, kleinere laserpunt, maar het is geen probleem en te klein om meer dan 10 voet afstand op te merken.
Ik heb meer besteld voor kousstuffers! Ze zijn geweldig kattenspeelgoed / noodlaseraanstekers. We spelen al een paar weken met ze en hebben de AAA-batterijen nog niet hoeven te vervangen. Houd er rekening mee dat er een plastic houder is wanneer u deze voor het eerst ontvangt en die moet worden verwijderd voordat de batterijen contact kunnen maken. We gebruiken deze laseraanwijzer voornamelijk voor de groene laser - het is een kattenspeeltje! Wanneer je het inschakelt, zijn er hoorbare klikken. Mijn katten hebben geleerd om naar het geluid te rennen. Geweldig product voor een kattenspeeltje!
AAL00103.jpg
Als u een productfabrikant bent, hoe weet u dan welke technologie een betere manier is om uw materialen te snijden: USB-laseraansteker? (We bespreken de relatieve verdiensten van een derde technologie in ons volgende blogartikel.) Zoals met de meeste dingen in het leven, past geen enkel antwoord in elke situatie. En in feite zijn er sommige soorten toepassingen waarbij een laseraansteker een geschikte optie is, maar waarvoor een laseraanwijzer uitgesloten is, en omgekeerd.
In plaats van een corrosief chemisch bad te gebruiken, verwijdert de laseraanwijzer ongewenst materiaal door het oppervlak te bestralen met een (meestal gepulseerde) laserstraal die het materiaal verwarmt en ervoor zorgt dat het verdampt of sublimeert. Hoeveel materiaal wordt verwijderd, kan nauwkeurig worden gecontroleerd en varieert op basis van de toegepaste laserpointer per puls, de polsslag en de optische absorptiekenmerken van het materiaal?
Vergeleken met chemisch etsen zijn de voordelen van laserpointer:

• Milieuvriendelijker (geen oplosmiddelen gebruikt)

• Gemakkelijker te automatiseren, zoals met robots, voor consistentere resultaten en hogere productiviteit

• Nauwkeurigere controle en bescherming van uw circuits van deze laserpointer (waardoor de kans op beschadiging van het basisoppervlak wordt verkleind)

• Minder vallen en opstaan, opnieuw voor consistentere resultaten en hogere doorvoer

• Geen dure gereedschapskosten

Terwijl soldeerdammen de soldeerstroom regelen door het soldeer te sturen waar het heen moet, regelt de krachtige lasergraveermachine (https://www.laserkopen.com/c-40_103.html) de stroming door een laserpuls te gebruiken om een ​​greppel rond soldeerblokken te creëren. Op die manier stroomt het soldeer niet door de greppel, maakt het contact met nabijgelegen geleiders en veroorzaakt het kortsluiting.
Of het nu uw doel is om ongewenst materiaal van een oppervlak te verwijderen of om de soldeerstroom te regelen, uw specifieke toepassing moet natuurlijk worden bekeken in termen van zijn specifieke vereisten. Daarom raden we u aan eerst contact met ons op te nemen, voordat u een van deze technologieën van de krachtige lasergraveermachine gebruikt, voor een snelle, gratis voorafgaande beoordeling van welke techniek het beste is en waarom.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.