IRC-Galleria

[Ei aihetta]Torstai 29.01.2009 11:25

eii jeesus mun pää. krapula aste 3. oon koulussa ja viäläki kännissä...oltii tosiaa eile kokkolas ilontalos.. oli kyl kivaa, vedin pari tequilaa ja mariannee ja jotai ihme sekotusta ja sit yhen fisun..loppu ilta meniki sitte aika vauhdikkaasti =)
mä olin viäl parhaimmas kunnos mian kans :D jonna ja merkku pyöri maassa ja heli oksenteli :D mul ei ollu mtn onkelmaa =)

ja toinen mainitsemisen arvoinen asia...
mul oli eile kokkolas puol 5 autokoulun teoriakoe :b ja pääsin läpi heelposti :DD sitte ku lähettii takas kaustisel joskus 7n jälkee ni meiän auto hajos. päästii rukkan tehtaanmyymälän kohal ja sitte se vaa lukkiutu :S onneks oli just se risteys siinä tai oltais jääty tielle... no sitte mietittii et mitä helvettiä nyt oikeesti...äiti jäi sitte oottaa raunoo ja hinausautoo ja ku mun piti päästä kotii ennen ku lähettii ilontaloo ni lähin sitte liftaamaan :D sain kyl melkee heti kyydin ja ihan kotia asti viäläpä : D
että sellasta...vauhdikkaasti lähteny tää täysikäsyys :)
Täysi-ikäisyys on käsite, jolla tarkoitetaan ikää, jolloin ihmisyksilöstä tulee täysivaltainen yhteisön jäsen.

18-vuotiaalla on täysi-ikäisen oikeudet ja velvollisuudet lain edessä.

Täysi-ikäinen voi solmia avioliiton, erota kirkosta sekä ostaa mietoja alkoholijuomia ja tupakkaa.

Täysi-ikäisellä on itsenäinen toimeentulotukioikeus. Hänellä on oikeus hakea pankkilainaa ja hoitaa itsenäisesti raha-asioitaan.

Aikuinen voi hankkia henkilöauton, kuorma-auton tai moottoripyörän ajokortin. Täysi-ikäinen voi myös hankkia passin ilman vanhemman lupaa sekä päästä sisälle anniskeluravintolaan.

18-vuotiaanasaa äänioikeuden, ja on näin ollen oikeutettu äänestämään valtiollisissa ja kunnallisissa vaaleissa tai tulla asetetuksi ehdokkaaksi.! ! ! 18 ! ! !

[Ei aihetta]Maanantai 26.01.2009 21:07

huomennaa

käyn hakemassaaa

sixpäkin kalajaaa

[Ei aihetta]Sunnuntai 25.01.2009 23:54

jaa huomenna kolme ajokertaa ja kampaajaa ihanaaa

[Ei aihetta]Sunnuntai 25.01.2009 23:53

yylihuomennaa

[Ei aihetta]Perjantai 16.01.2009 23:35

Krapulan 6 astetta


1. huono krapula
2. huonompi krapula
3. huonoin krapula
4. pelkää, että kuolee
5. toivoo, että kuolee
6. pelkää, ettei kuolekaan

[Ei aihetta]Sunnuntai 04.01.2009 14:54

Miamissa on kauppa, jossa myydään aviomiehiä. Kaupan sisäänkäynnillä on ohje kaupan käytöstä: "Voit vierailla kaupassa vain yhden kerran.

Kerroksia on kuusi ja eri kerroksissa miesten ominaisuudet ovat erilaisia. Voit valita miehen mistä tahansa kerroksesta, tai voit mennä ylöspäin, mutta et voi enää palata alempiin kerroksiin ostoksille!"

Nainen menee kauppaan.

Ensimmäisessä kerroksessa myydään miehiä, joilla on työ. Hän jatkaa ylöspäin.

Toisessa kerroksessa myydään miehiä, joilla on työ ja jotka pitävät lapsista. Hän jatkaa edelleen ylöspäin.

Kolmannessa kerroksessa myydään komeita miehiä, joilla on työ ja jotka pitävät lapsista. "Vau" nainen ajattelee, mutta jatkaa silti ylöspäin.

Neljännessä kerroksessa myydään komeita miehiä, joilla on työ, jotka pitävät lapsista ja jotka auttavat kotitöissä. "Tämä vaikuttaa todella hyvältä" nainen ajattelee "Melkein tekisi mieli jäädä tänne", mutta hän jatkaa silti ylöspäin.

Viidennessä kerroksessa myydään komeita, romanttisia miehiä, joilla on työ, jotka pitävät lapsista ja jotka auttavat kotitöissä.

Nainen tuntee suurta houkutusta jäädä, mutta toivoo ylemmässä kerroksessa olevan tarjolla jotain vielä parempaa, joten hän jatkaa ylöspäin..

Kuudes kerros on tyhjä, lukuunottamatta kylttiä, jossa lukee "Olet 6. kerroksen 31 456 012. vierailija. Täällä ei ole miehiä. Tämän kerroksen olemassaolon tarkoitus on ainoastaan todistaa että naisia on mahdotonta miellyttää. Kiitos vierailustasi Aviomieskaupassa."


Aviomieskaupan naapurissa sijaitsee Vaimokauppa. Myös siinä on 6 kerrosta.

Ensimmäisessä kerroksessa on tarjolla vaimoja jotka pitävät seksistä.
Toisessa kerroksessa on tarjolla rikkaita vaimoja jotka pitävät seksistä.
Kukaan ei ole koskaan käynyt kerroksissa 3-6.

vaimokauppaa miamissa
näinhän se menee

[Ei aihetta]Sunnuntai 04.01.2009 14:39

Eräänä kauniina päivänä täydellinen mies ja täydellinen nainen tapasivat. Täydellisen seurusteluajan jälkeen he viettivät täydelliset häät. Luonnollisesti heidän avioliittonsakin sujui täydellisesti.

Eräänä lumimyrskyisenä jouluaattona tämä täydellinen aviopari oli ajamassa heidän täydellisellä autollaan pitkin mutkaista mökkitietä. Yht'äkkiä he huomasivat hätääntyneen hahmon tienpenkalla. Ollen niin täydellinen pari, pysähtyivät he auttamaan hädässä olevaa.

Tienpientareella seisoi surullinen joulupukki valtavan lahjapinon keskellä ilman poroja. Koska täydellinen pariskunta ei halunnut tuottaa lahjoja odotteleville lapsille pettymystä, lastasivat he pukin kanssa lahjat autoonsa ja lupasivat auttaa niiden jakelussa. Valitettavasti keli muuttui entistä kehnommaksi ja täydellinen pari sekä joulupukki ajoivat pahan kolarin.

Vain yksi joukosta selviytyi onnettomuudesta - kuka?

Täydellinen nainen tietenkin! Hän oli ainoa joka on oikeasti olemassa. Kaikkihan tietävät, että joulupukki on taruolento eikä yksikään mies ole täydellinen.

NAISET: LOPETTAKAA TARINAN LUKEMINEN TÄHÄN. Miehet jatkakaa...

Eli, jos autossa ei ollut Joulupukkia eikä sen koommin täydellistä miestäkään, autoa ajoi nainen. Tämä selittää miksi yleensä ajettiin kolari.

Lisäksi, jos olet nainen ja luet vielä tätä tekstiä, todistaa se toisenkin seikan: Naiset eivät koskaan kuuntele mitä heille sanotaan !

[Ei aihetta]Lauantai 03.01.2009 17:28

kuumeessa :<< mut eilen oli kiwaa :)

[Ei aihetta]Sunnuntai 21.12.2008 15:43

voi olla enää näin huono oloooo ! eilen oli hiaman hauskaa :D lähettii tosiaa siinä joskus ysiltä kaupungil ja eka mentii menomatkalla käväsee paviaanissa : D siäl juotii yhet sidut ja sit mentii seuraavaa paikkaa eli klubiin. siäl oli tosi pal porukkaa ku oli reggae bileet : DD sannan ois pitäny olla niin mukana, oisit varmasti viihtyny :D siäl oli ihan sairaan hyvä meininkii.! mut sit jatkettii josai välis matkaa ja lähettii dynamoon eli dynkkyyn : D sinne oli viäl K20 sisään ! en muista kyl yhtää millo ollaa siält lähetty...mut sit oli tarkotus viäl yrittää pörssii mut jono oli nii pitkä ni ei jaksanu enää :D ja tosiaan pääsin joka paikkaan sisää mihi vaa yritettii ;b!