IRC-Galleria

countrywoman

countrywoman

the boots are made for walking *****

TarinaKeskiviikko 28.11.2007 00:12

Oli kerran pieni kunta jossain etelässä. Kaikenlaisia virheitä sattui vuosien varrella, no ne oli anteeksi annettavia. Sitten viime vuonna, palkkasihteeri vähän MOKAsi. palkansaaja sai palkkasihteerin virheen takia noin 1200ekee kunnalta palkkaa, jonka maksoi takaisin. No se siitä.
Mutta arvatkaapas, mitä se palkkasihteeri on tänä vuonna tehnyt. Maksanut mulle palkkaa vaikka mun pitäis olla liiton päivärahalla. Minä kyllä asiaa muutaman kerran ihmettelin sinne palkka toimistoon????No sitten tule ilmoitus Kelasta, että päiväraha-anomukseni oli hylätty, koska 300 pv oli täynnä.No soittamaan sitten palkkatstoon=) Siellä kauhia paniikki, olivat saaneet sen saman kirjeen.
Olivat maksaneet minulle palkkaaa 4 kk, vaikka ei olisi pitänyt.
No minä olin siis kysynyt asiaa pariin kertaan palkkatso mutta ei siellä siis otettu silleen mitään paniikkia, kertoivat vain että palkkaa juoksisi tonne tammikuulle 2008.
No ,sitten soitettiin kait henkilöstöpäällikölle ja vastaus joo maksappas tyttö kunnalle melkein 3000 euroo takasin, vitsin, vitsi.Ja kaikkein kurjinta on etten saa liitostakaan tuola ajalta mitään ja sitt pitäis maksaa takasin , yök tapahtui siinä sitten vielä jonkinlaisia lisämokia sille palkanlaskijalle, ja nyt odotellaan mitä isot kihot sanoo!!
Kyllä kunta työnantajan on sitte HYVÄ!!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.