IRC-Galleria

countrywoman

countrywoman

the boots are made for walking *****

17.12.1979Sunnuntai 17.12.2006 22:58

Oli maanantai päivä. ja minun mummoni syntymäpäivä. Siis lasteni isomummon.
Tämän kuopuksenihan piti syntyä vasta 26.12. mutta kun äidillä verenpaineet nousi jo odottaessa häntä niin lääkärit kysyivät 14.12.1979 perjantaina aamulla, että haluanko synnyttää heti vai viikonlopun jälkeen, johon minä, että jos valita saa niin minä synnytän 17.12. Saapahan mönkälemummo syntymäpäivälahjan kun hänelle vuonna 1974 toimitin aattoillan saunomisen jälkeen joululahjan 25.12.(tämä kertomus sitten myöhemmin).
Siis silloin 17.12. aamulla lähdettiin synnyttämään ja syntymään. No siinä kaikkien kiemuroiden ja kipujen ja tuskien jälkeen tämä ihana rakas kuopukseni sitten autettiin päivän valoon lääkärien toimesta hätä keirarinleikkauksella kun nyrkit piti olla pysytyssä jo ulos tullessa ja napanuora sikin sokin kaiken ympärille kiertyneenä. Niin ja hän oli jo kolme tuntia vanha kun hänet ensi kerran näin, voi räkä, Että nyt tiedättä minkä takia MasterZoo on sellainen kun on :) :) :) Tätä minä olen muistellut koko päivän ja klo 15.36 se siis tapahtui 27 v. sitten , huh.
Tuo mönkälemummo nimitys on oman mummoni ihan oma keksintö, kun piti erotella mummoja.

Auto asia seisoo, ovi edelleen rutussa, kolaroija kiistää kaiken edelleen. Raastupa siis ilmeisesti todellakin edessä! Ja sitten on yks toinen juttu kerrottavana , mutta kuten Stareyeskin piti meitä jännityksessä niin, tarina jatkuu tiistaina...........lupaan varmasti tai sitten en.....

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.