IRC-Galleria

countrywoman

countrywoman

the boots are made for walking *****

Iloinen asiaPerjantai 26.09.2008 22:04

Puhuin Aavan kanssa puhelimessa, varamummon rakas =)

En kestäPerjantai 26.09.2008 22:04

Öykkäreitä, perseennuolijoita, selkään puukottajia, ystäviä, jotka sanoo olevansa, mutta kuuluvat selkäänpuukottajien piiriin (se tietää kuka näin on tehnyt, mutta olen sen verran vittumainen savolainen, että kosto elää.....) Ei tekis mieli alentua samalle tasolle mutta kun joskus on PAKKO.
Ihan vaan oman mielenterveyden takia.
Sitten en kestä kunnan työntekijöitä. Sähköposteihin ei vastata, soittopyyntöihin ei vastata, vaikka olis tärkeetä asiaa ja soittopyynnön saanut tietää sen...
Musta tuntuu että nykyään kunnassa töissä olevat ihmiset, heiltä puuttuu kaikki se empatia ja toisen auttamisen halu mikä ennenvanhaan oli se asia miksi minäkin sinne töihin menin. ja miksi minä sieltä pois lähdin, siis terveyspuolelta. Ällötti suoraan sanoen päivästä toiseen keksiä valkoisia valheita... tää on TOSI.
Se sitten siintä. Huomenna on toisin, tänään mättää ja rajusti.
Niin ja sitten mua vituttaa ihmiset, jotka lukee näitä päiväkirjoja ja tulostaa niitä ulos näyttäälseen niitä muille, se pitäis muuten kieltää....

TällainenPerjantai 26.09.2008 01:201. Voisitko halata minua ?
2. Voisitko suudella minua ?
3. Voisitko nukkua kanssani ?
4. Voisitko olla ystäväni ?
5. Voisitko varastaa minulta ?
6. Voisitko itkeä takiani ?
7. Voisitko tappaa minut ?
8. Voisitko kopioida tämän, niin voisin vastata myös sinulle ?

KauhajokiPerjantai 26.09.2008 01:16

Kun luet tämän viestin, vietä muutaman minuutin hiljaisuus heille, ketkä menehtyivät Kauhajoen ampumakohtauksessa.
Kun olet viettänyt hiljaisuutta, kopioi tämä viesti ja lisää se omaan päiväkirjaasi.
Menehtyneet ansaitsevat hiljaisuuden.

pää kopien väliisäTiistai 23.09.2008 18:48

On mentä tässä taas pe lähtien , ensin pahoilla teillä ja niistä pääsi niin sitten hyvillä. ja jatkuu..
Ei paljon ehdi koneen vieressä istuu eikä askartelee mutta koittaa sekin päivä vielä.
Niin ja kauhistelen täällä kotona tota Kauhajoen juttua .....

Tiedossa kursseja ja koulutuksia =)Sunnuntai 14.09.2008 22:55

Niin vanhanakin pitää jotain oppia lisää. Huomenna 3D kurssi ja tiistaina vammaispalvelut tulevassa kuntayhtymä Karviaisessa....
Täytyy tässä aloitella iltarutiinit ja mennä maata, että jaksaa.
Korujakin tuli väsättyä mutta aloitin korviksia ja kaulakorua mutta helmet loppu kesken. No onneksi saan niitä huomenna kun menen tuonne 3D kurssille. Taitaa tulla taas kallis lasku :( minut kun tietää, shoppailu on kivaa =)

KorusettiSunnuntai 14.09.2008 17:54

No tässä on nyt se kolme kertaa tehty kaulaketju, tein siihen eilen illalla myös korvikset, joista tietenkin tuli hiukan susi, korviksissa on eriväriset helmet ennen korvarengasta =)
Tarkoitus on tehdä vielä rannerengas...

Oppia ikä kaikkiPerjantai 12.09.2008 22:11

Siis älä tee koruja , kun olet ottanut kaksikin lasia punaviiniä, ne helmet on pitkin lattiaa ja koru oli viittä vaille valms.
Perkele :(
Niin ja kun savolainen suomalainen on jästipää niin senhän piti yrittää uudestaan ja oltiin jo kahden helmen päässä loppussa niin...........ei löydy kirosanoja niin paljon :(

[Ei aihetta]Torstai 11.09.2008 03:36

Nämä tein ennen kurssia
Älyttömän helppo, pelkkä korupiikki, johon pujotat helmiä ja sitten tietenkin korvalukko, korvaan kiinnityseen, läpikorvan.

KorukurssiTorstai 11.09.2008 03:27

Ei pitäisi mennä korukurssille liikkeeseen, joka on avoinna kurssilaisille koko kurssin ajan, tulee tehytä enemmän shoppailua kuin koruja.
Tässä muutama minkä sain aikaiseksi. Toinen korvis ja kaulakoru ovat kesken...
Näyttää siltä, että olen saanut uuden kurssin elämääni, 3D ja korut ym askartelu näyttä olevan eläkepäivieni pieni bisnes. Hope so... Eli korujakin tulee myyntiin, kunhan pääsen vauhtiin. Esim kännykkä koruja, korukokonaisuuksia (kaula, ranne, korvakorut samaa mallia) jne.. sormuksia en ole vielä tehnyt yhtään muttaa eiköhän nekin onnistu =) Otan vastaan toiveita, jos joku haluaa esim. lahjaksi jollekin. Hinnat yritän pitää alhaisempina kuin kaupoissa. Täytyy vaan mainita, että materiaali ei ole halpaa....
Raannekorussa on pieni vipa oikealla on kahden vaijerin koukkaus, mikä piti olle myös vasemalla mutta.....kait eka suoritus saa olla hieman tasottomampi!!