IRC-Galleria

countrywoman

countrywoman

the boots are made for walking *****

Paritalon ihanuus???!!!!Perjantai 27.10.2006 23:16

On muuten helvetin kiva asua paritalossa.......varsinkin kun toisella puolella asuu savolainen mulkku (very very big)... voi helvetti minussakin on melkein puolet savololaista!!!!!!!
Ihmetteln vaan kauhiasti miksi pitää pitää niin kovaa meteliä siitä kuka omistaa ja mitä, taitaa olla jonkin näkönen pelko perseessä. No sen voin sanoa , että omaisuudessa peittoan mennen tullen ja se siitä.
Muutenkin on niin saatanen lystiä kun tuo mullku on suututtanut monta hyvää ystävää
On se kiva kun minun ystävätär ja mieheni hyvän ystävän tuleva vaimo saa kuulla ettei ole tervetullut mökille kun MINÄ (allekirjoittanut) en omista edes yhtään hirttä siitä mökistä,mutta ystävättäreni mies omistaa lattialaudat, niitä ei ole vielä maksettu (hah, hah)
ai, että mä nautin...
No tää on tapahtunut jo viikko sitten, mut mun on täytyny sulatella. Siel mökis on mun huonekaluja ja liinavaatteita ja vähän muutakin ja tiettekö te mitä , enää maanantaina ne ei ole siellä Jee, jeeeee.....
Siis minä en ymmärrä miksi pitää olla kateellinen toiselle ihmiselle jos sillä menee hyvin esim.parisuhteessa niin täytyy jollain tavalla aina satuttaa....kun jos, en tiedä, itellä ei mene hyvin. Nää on vaan tämmösen vanhan ämmän ajatuksia mutta silti. miksei voida olla tyytyväisiä siihen mitä meillä on, eikä aina miettiä onko toisella jotain enemmän, mitä siitä kostuu. Mä olen tyytyväinen siihen mitä minulla on ja mulle on yks p aska hailaa omistanko minä hirttäkään naapurin isännän ja oman isäntäni mökistä,pitäköön perkele.... mökkinsä....

kuuluu jo vähän parempaaSunnuntai 08.10.2006 23:21

Löytyi työmoraali takaisin....ei se kai ollu ollutkaan kateissa. Minä vaan ymmärtänyt asioita väärin ja jne. sapiskaa tarttisin itse. Mutta Ortonissa huomenna hommat jatkuu....

OrtonKeskiviikko 04.10.2006 11:23

On jäänyt päiväkirjamerkinnät vähille, kun täällä Ortonisssa ne ottaa selvää onko minusta enää mihinkään vai laitetaanko ämmä sivuun, ei´ne vissiin ihan kokonaan sivuun oo laittamassa mutta melkein........
Ohoh ei sitä näin aamusta enempää jaksa.
Avustaja asiat yhtä persellään kun enennenkin....työmoraali hukassa joillakin alle kolmekymppisillä????????????

maanantaiMaanantai 25.09.2006 21:51

Voi, että tekis mieli kirjoittaa tänne muutamia totuuksia mutta kun ei uskalla. Päätä särkee ja vatsaa kääntää kun ei tiedä mitä tekis. Jos täällä asiasta kirjoittaa niin saa silmilleen, mutta sen uskallan sanoa, että ihmetyttää missä on nykyajan nuorten työmoraali.......ja kunnioitus vanhempia ihmisiä kohtaan (katson olevani se vanhempi)
No se sitten taas siitä, kun ei uskalla niin ei uskalla.
Ihanaa on se, että sää viilenee, tosi on; minulla alkoi jo mennä hermot sen keltaisen pollan takii, joka aina vain jaksoi möllöttää pilvettömältä taivaalta ja nauraa meidän hikoilevien raukkojen kustannuksella. Mä haluun, että tulee syksy, Suomessa on neljä vuodenaikaa kevät, kesä, syksy ja talvi; tietääkseni ja jokaisessa vuodenajassa on myös omat hyvät puolensa.
Päätä todellakin särkee...ei aivosolut muodosta enää mitään muuta.

lauantaiSunnuntai 24.09.2006 01:14

kai se sitten oli lauantai. Kylässä kävi Sanna, Jade ja juakko. juakkon piti olla kuski ja pitää huoli jadesta, no menikö se niin ?????????????
No ei, Juoakko oli vaan miesten kaaaaaa ja jade meiän naisten kaaaaaaa
Siis saiko sanna viettää naisten kans iltaa???????????? No vastaius on EI. Juoakko vaan meni pitkin pihaa miesten kaa ja jade istu äitin kaa, siis saiko äiti viettää vapaa iltaa...??????
NO EI, siis miehet on P_stä. No Juoakko kuitenkin ajo auton kotiin, sis Juoakka ei ottanut viinaa, mutta ei se silti katsonut lapsen perään.......!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mä vaan aattelin olla feministi..........!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! vanha sellanen

sunnuntai ja sitten maanantaiSunnuntai 17.09.2006 20:59

Huomenna koittaaa päiv', jolloin vanha lähtee Ortoniin syyniin, että onko vanhsta työntekijäksi vai ei, vai vainko osittain työkykyinen.
No saapi isäntäkin 4 päivää olla rauhassa ja tehä mitä tykkää (????) kun en kole koko aiaa komentlelemassa.
Eilen käytiin aivan äärettömän mahtava keskustelu naapureiden kanssa. Kyllä tällä mäellä taas alkaa asiat olla kondiksessa, pahat mielet pois pyyhkäistä (ainakin hetkeks aikaa) ihan halausten kera.
Ja eiku pakkaamaan.....
Toivottavasti siellä Ortonissa on mahdollisus nettiin ?????

Isän synttäritLauantai 16.09.2006 02:57

No sainpa kaksi ihmistä tänään hyvlle tuulelle kun sain rakkaaan siippani lähtemään viettämään isäni synttäreitä, tosin ei mitään tasavuosia mutta kunnioitettavat 76 kuitenkin.
isä sai kerrankin tarjota vävylleen viinaaaaa.... ja se kun ei lasiiin sylje, ja kun tytärkin on perso niin auto jäi sinne. Mutta mitä tuosta taksit kulkee.
Onnea vaan isä kullalle, toivottavasti vuosia tulee vielä monta lisää. Isoäiti (isän äiti eli kunnioitettavat 98 v. joten vielä on aikaa.....
Eipä tänään muuta varteen otettavaa sitten oikein tapahtunutkaan. No lapseni olen toisen kuullut ja nähnyt ja toisen vain kuullut, mutta siinä ne tärkeimmät. Ei niin Aavaa en ole kuullut en nähnyt, muuten päivä OK. Ai niin kuulinhan äitinsä, se "vähän" helpottaa.
En muuten oo sitten mitään ottanu............

Tällästa tänäänPerjantai 15.09.2006 02:32

pitää apinoida rakasta poikaa...

-heräsin
- otin lääkkeet
- söin voileivän
-lähdin Lohjalle
- soitin ystävälle, joka saa lukea törkyjä lehdistä, joista masentuu
- menin vanhempiani tapaamaan
-join kahvia heidän kanssaan
-kävin apteekissa
- tulin kotiin
-tein ruokaa (paistinperunoita, makkaraa ja paistettua kananmunaa, armani herkkua)
-löhösin sohvalla, katselin telkkua, kaikki saippuat peräjälkeen
- rakas tytäreni soitti (äiti oli taas mokannut)
-soitin tyttärelle (selvitettiin asia) I hope so
-sain tekstiviestin serkultani, joka oli samassa konsertissa tyttäreni kanssa
- vastasin tekstiviestiin
-opiskelin (luin tekstejä vammaisuudesta)
-join capucchinoa
-opiskelin verkossa
-nyt olen irc-galleriassa
- taidan mennä nukkumaan

- hei jossain välissä taisin puhua myös rakkaan poikani kanssa

mitä opimme, jokapäiväistä meninkiä

RauhoitteluaTiistai 12.09.2006 22:14

Tässä olen rauhoitellut itseäni pitkin päivää ja puhunut tyttäreni, äitini sekä jos saan siteerata niin Erikoisen kanssa tästä kuvaongelmasta ja olemme kaikki tulleet siihen samaan johtopäätökseen, että kaikki, jotka minut untevat ovat tunnistaneet minut siitä kuvasta....mutta nyt loppu löpinät tästä asiasta, slut, loppu , the end ei tule mieleen muulla kielellä vaikka olen muutamia muitakin elmäni varrella opiskellut (röhöm)
Kaiken kaikkiaan elä alkaa taas toistaiseksi olla mallillaan. Tytttären avustaja -asiat ovat ainakin toistaseksi kunnolla ja äiti saa lepuuttaa hermojaan.
Aloitin tuossa verkko-opiskelutkin: Vammaispalvelut tutuiksi. Höh, nyt tietysti herää kyysmys eikö ne jo ole mutta kyllä Suomen laki on sellasta siansaksaa tavalliselle tallaajalle ettei pieni apu tee pahaa. hei kello on taas niin paljo et täytyy mennä kattoon salkkarit....

Ja netti skulaa Maanantai 11.09.2006 21:33

Ja heti sain roiskeita silmilleni. Joku (ilmeisesti itseensä kyllästynyt) oli kiukkuuntunut minun 6 -vuotis kuvastani ,joka oli oletuskuvana. No, jos joku ei halua katsella minua pikkutyttönä niin ei sitten. Vai oliko jostain syystä aihetta luulla ettei se nätti lettipäinen pikkutyttö ole minä, no
kyllä se todistettavasti olen minä, tai sitten vanhemmat valehtelee.........ja äidillä ei kyllä ole tapana. Ja siksi toisekseen olen kyllä lukenut irc-gallerian säännöt ja niissä minun mielestäni lukee, että kuvasta pitää voida tunnistaa ihminen ja kaikki jotka ,minut tuntee niin tietävät kuvan olevan otettu minusta.
Rupes kyllä ottaa pannuun, sillä kyllä täällä oletuskuvana on kissoja ja koiria ja jos jotakin.......
Tietysti, jos ovat eläimiä nin pyydän nöyrimmästi anteeksi kyseisiltä luontokappaleilta.