IRC-Galleria

countrywoman

countrywoman

the boots are made for walking *****

Välillä tökkii...Perjantai 29.12.2006 20:54

Välillä tökkii nämä nuoret täällä ircissä 13v-14v), heillä on ilmeisesti sellainen kasvatus, että saavat arvostella, haistatella jne mielin määrin. Olen seurannut muutaman nuoren toimintaa sivuilla ja heidän ainoa tavoitteensa näkyy olevan haistatella kavereilleen sekä ihmisille, jotka ovat esim. laihoja, ´tukevia, kasvoilla finnejä, tai muuten vaan eivät ole kuvankauniita amerikkalaisia missejä eli vaan tuottaa mielipahaa.....
Tietävätköhän heidän vanhempansa ja jos tietävät, niin kysyn vaan minne ollaan menossa..........................................?????????????
En nyt kirjoita tätä mitenkään ollakseni itse katkera, että olen saanut kuulla olevani lihava, minun on käsketty laihduttaa jne. Tiedän sen todeksi mutta eihän se ole kivaa, eikä varmaankaan kuulu tämän irc systeemin tarkoitukseksi arvostella ihmisten ulkonäköä tai vajavuutta tms.Kävin tässä erään (satunnainen) minulle tuntemattoman sivuilla ja yksi näistä neljästä nuoresta joita olen seuraillut oli kirjoittanut todella pahasti ja inhottavasti tästä ihmisestä.
En tiedä kuluisiko minun puuttua, en vaan haluaisi panna käsiäni soppaan, joka ei minulle kuulu ja pelkään pahoittavani vaan asianomaisen mieltä enemmän.

Löysin yhden yhteyden heidän välillään, ei millään pahalla mutta ovat ruotsinkielisiltä seuduilta.... eli pahasti : svenska talande bättre folk, vaikka itsellänikin puoli sukua asuu ruotsinkielisellä seudulla ja puhuu ruottia...silti en hyväksy käytöstä.

Kaksi päivääTorstai 28.12.2006 20:53

Aava Maria Emilia oli hoidossa kaksi kokonaista päivää ja kaikki meni paremmin kuin hyvin.
Ensimmäisenä päiväna oltiin ihan kaksistaan Huhmarissa mutta sitten tänään menin Nummelaan ja käytiin ensin Kaisalla ja sitten Raili-mummolla ja Oiva-papalla kylässä. Ensimmäisessä paikassa on käyty ennenkin ja siellä oli kaksi tuttua kissaa mutta seuraavassa paikassa oli kaksi pientä chihuahua koiraa, tosin Aavan mielestä ne kyllä oli kissoja sekä hauvoja.
Hän oli taas kerran hurmaava oma itsensä, tosin varamummo alkaa olla jo niin tuttu, että vähän kokeillaan tai ei niin vähänkään rajoja, vieraskoreus alkaa karista mutta silti oli hauskaa ja toivon, että me saadaan vielä olla monta, monta, monta päivää yhdessä.
Ja eikun uutta vuotta oottelemaan.

Joulu on ohi ja uutta vuotta ootellaanTiistai 26.12.2006 23:13

No, niin nyt se on lusittu sanoo tuo armaani, karvakorvani kun joulu on ohi. Toisille siis painajaista ja toisille ei.
Joulu meni siis meillä kolmestaan aattona, olisin niin halunnut viettää sen myös vanhempieni kanssa mutta he halusivat olla kahdestaan kotona niin, että eihän siinä sitten mikään muu auttanut kuin kököttää kolmistaan kun Jukkakin on siellä Levillä. Kaikessa tuli pysyttyä kohtuudessa jopa syömisessä, ei kukaan syönyt itseään ähkyksi.
Eilen ilta sitten hiukan juhlittiin kun esikoinen täytti 32 v.
Kohta pitää mennä nukkumaan, että on huomenna pirteänä kuin peipponen, kun arvatkaa kuka tulee hoitoon......?????? Sellainen pieni söpöliini marakatti, jota kutsutaan Aavaksi! :)

Lapseni syntymäTiistai 26.12.2006 03:06

Jeps, jeps, oli tarua tai TOTTA, minulle täyttä totta eilinen päivä.
Piti kirjoittamani jo eilen mutta tuli juhlittua pikkasen. Siis minulle on totta lapsen syntymäjuhla jouluna, Sainhan joululapsen, esikoiseni. Hän vain tulla tupsahti., ei niinkuin veljensä, joka antoi ymmärtää ettei sen niin helppoa ole äitini, isosisko oli opettanut, että sitä vain tullaan, hups.
Kaikki oli niin helppoa, aamulla klo 8 lähdettiin Naistenklinikalle ja 10.46 Kaisani oli maailmassa, ilman minkäänlaista hässäkkää, nopeasti, helposti, sujuvasti.
Rakkaita molemmat ja joulun lapsia. Ei tarua vaan totisen totta.

aattoSunnuntai 24.12.2006 22:01

No niin, joulurauha on jo monta tuntia sitten julistettu.. Kinkku ja muut pöperöt hyviksi havaittu. Pukkikin oli ollut erittäin kiltti ja jonkun verran minäkin. Poika kullalle soitettu ja hyvät joulut toivotettu. Hyvät ystävät käyneet ja soitelleet. Huomena 25.12 juomme joululapsemme synttärikahvit, oli sitten joulu tarua tai totta, Jeesuksen syntymä tai kuolema, minulle se on täysin lapsen syntymäjuhla.

Enää yksi yö jouluunLauantai 23.12.2006 18:48

Toivotan kaikille Teille, jotka käytte lukemassa päiväkirjaani Oikein Hyvää ja Rauhallista Joulua
Minulle joulu on aina ollut tärkeä, vieläkin vaikka lapset ovat isoja hössään joulukoristeiden, kuusen ja jouluruoan kanssa.
Minulle joulu on konkreettisesti lapsen syntymän juhla ovathan myös omat lapseni ns. joululapsia esikoiseni syntynyt 25.12 ja kuopus 17.12. Miellä Jouluna vietetään siis myös synttäreitä. Olen aina toivonut ja halunnut, että molemmilla on syntymäpäivä vaikka niin lähellä joulua ovat syntyneet. 25.12 vietetään edelleen syntymäpäivää, tänä vuonna ensimmäisen kerran ilman täytekakkua sankarin toivomuksesta, kun hän kuulemma on jo "iso tyttö" :)
Ja eikun takaisin työn touhuun.

Joulua laittaessa....Keskiviikko 20.12.2006 20:57

Voi hyvänen aika miten ihana, reipas, suloinen kiltti - rinsessa onkaan. Oltiin äitinsä ja rinsessa ja minä eilen vähän shoppailemassa. Lähettiin klo 9.15 bussilla ja tultiin kotiin noin klo 17 ja se tytön tyllerö menetti hieman hermojaan vasta 2 km ennen Nummelaa, et sillai, kyllä pukki nyt voi todellakin tuoda rinsessalle lahjoja. Löytyyköhän kiltimpää lasta mistään??????
Juu ja sit se toiseksi tärkein asia. Minä olen päässyt osatyökyvyttömyyseläkeelle. Jees,jees, ja vielä kerran JEES. 1 1/2 vuotta siitä taisteltiin, mutta voitti kotiin, suurin kiitos kuuluu Ortonin hyvälle henkilökunnalle, jotka tekivät sellaiset paperit ettei voitu enää kumota.
Eli aloitan työt osa-aikaisena 12.2.2007 siihen olen lomalla, jees ,,jees, oli pidän tammikuussa kesäloman ja helmikuussa 2 vk pitämättömiä viime vuoden talvilomia. Ne lomat on pitämättä saikun takia, en sentään niin kova ole tekemään töitä, että jättäisin muuten lomat pitämättä:)
Niin, että hyvä kuuluu... tyttären avustaja asiat kunnossa (toivottavasti)
Eli nyt joulun viettoon, äh ei viettoon kun siivoooomaaaaan. ja sit viettoon

17.12.1979Sunnuntai 17.12.2006 22:58

Oli maanantai päivä. ja minun mummoni syntymäpäivä. Siis lasteni isomummon.
Tämän kuopuksenihan piti syntyä vasta 26.12. mutta kun äidillä verenpaineet nousi jo odottaessa häntä niin lääkärit kysyivät 14.12.1979 perjantaina aamulla, että haluanko synnyttää heti vai viikonlopun jälkeen, johon minä, että jos valita saa niin minä synnytän 17.12. Saapahan mönkälemummo syntymäpäivälahjan kun hänelle vuonna 1974 toimitin aattoillan saunomisen jälkeen joululahjan 25.12.(tämä kertomus sitten myöhemmin).
Siis silloin 17.12. aamulla lähdettiin synnyttämään ja syntymään. No siinä kaikkien kiemuroiden ja kipujen ja tuskien jälkeen tämä ihana rakas kuopukseni sitten autettiin päivän valoon lääkärien toimesta hätä keirarinleikkauksella kun nyrkit piti olla pysytyssä jo ulos tullessa ja napanuora sikin sokin kaiken ympärille kiertyneenä. Niin ja hän oli jo kolme tuntia vanha kun hänet ensi kerran näin, voi räkä, Että nyt tiedättä minkä takia MasterZoo on sellainen kun on :) :) :) Tätä minä olen muistellut koko päivän ja klo 15.36 se siis tapahtui 27 v. sitten , huh.
Tuo mönkälemummo nimitys on oman mummoni ihan oma keksintö, kun piti erotella mummoja.

Auto asia seisoo, ovi edelleen rutussa, kolaroija kiistää kaiken edelleen. Raastupa siis ilmeisesti todellakin edessä! Ja sitten on yks toinen juttu kerrottavana , mutta kuten Stareyeskin piti meitä jännityksessä niin, tarina jatkuu tiistaina...........lupaan varmasti tai sitten en.....

etiäpäin mennäänLauantai 09.12.2006 22:46

Tässä sitä taas istutaan yksin lauantai iltaa kun isännällä on menova, melkein joka viikonloppu. No haitanneeko tuo mitään, sainpahan käydä äidin kanssa naistenmessuilla ja törsätä. Sitten piipahdus tyttären luokse ja kotia saunomaan ihan rauhassa.
Rinsessan äidin timangit on viety, muistaakseni niitä oli kirjekuoressa ihan vallan 20-30 kpl!!!!!
Kiitos vaan kahvituksesta Rinsessan äiti. Ja rinsessahan oli taas ihan vallan oma itsensä.
Varamummo taas laskee päiviä, että rinsessa tulee hoitoon......
Tässä on yritetty rinsessan pummi-ukkaakin saada kiinni mut taitaa tehdä paljun töitä, että saa auttaa joulupukkia rinsessan lahjavalinnassa. Nyt ei runosuoni taas kuki. ei tartte ketään haukkuu eikä kehuu niin pannaan pillit pussiin ja tavataan taas.
Ai niin autojuttu on ihan kesken, kait se sinne rosikseen menee. Täytyy maanantaina soitella sinne sun tänne ja kysellä, että missä mennään. On vähä kurjaa kun ei kuskin puolen ovi aukee ulkopuolelta, eli kampeet minun kokoisen tyllerön pelkääjän puolelta nissan munnyyn niin .......

Huh, huhSunnuntai 03.12.2006 19:13

Nyt saa pikkujoulut vähäks aikaa jäädä unholaan ja yleensä kaikennäköset pippalot, olo alkaa vasta nyt siis 25.11. jälkeen rauhoittuu kun on ollu kaikenlaisii pikkujouluja ja päiviä siitä lähtien. Eilen vietin rauhallisen illan mieheni ja tyttäreni kanssa nenää valkaisemassa ja että oli tänään kiva nousta sängystä pirteenä kuin piepponen. JEEEES.
Pitäs kait ruveta miettimään joulua ja rupatella pukinkin kanssa kuinka paljon se tarvitsee tänä jouluna apua. Tosin omat on jo niin isoja etteivät oikein tarvii mitään mutta ympärillä on muutama sellainen pieni tytöntyllerö ja pojanpallero, että täytyy sitä pukkia vähän auttaa.
Ai niin ja se Rinsessan äidin timantti, voi juku, huomennapitäs kait se jostain kaivaa.......
Pitääpäs laittaa mietitömyssykkä piehän...