IRC-Galleria

countrywoman

countrywoman

the boots are made for walking *****

Muistatkos...Perjantai 27.07.2007 15:00
Jos luet tätä, jos silmäsi liikkuvat juuri tällä hetkellä näiden sanojen yli, ole kiltti ja kirjoita kommentti, jossa on muisto sinusta ja minusta, vaikka emme edes puhuisi usein. Se voi olla ihan mitä tahansa haluat - hyvää tai huonoa. Kun olet tehnyt tämän, laita tämä omaan päiväkirjaasi ja ylläty (tai kauhistu) siitä, mitä ihmiset muistavatkaan sinusta.


MökilläSunnuntai 22.07.2007 03:58

Oltiin eilen 21.7.07 mökillä
Seppee, Vallee(Markkeee), Tuijee, Lauree, Jaskee, Petttterriii, Kassinnoo, Murruu; Stallonnee ja määä, ja kivaa oli,Markkeel ei oikeistaan olt ko se olt kuskkiii.....
Mitäs männöö tännee Tallinnoihiiiiiii. Hööööööö.......Paskeeta ko siit sit kiukuttelloo, ko lähteet nuapurin kans kaljon hakumatkal ilman minnuuuuuuu........ ja ilman pi......hih, hi, on juotu vähän muutaki ku maittooooooo.....
Laural tervveisii et elä sie huolehi mie oön siun ystäväis =)ja HYVÄ!!!!!!!
Kuvat purkkautuu kok ajan nyt konneel, laitan sit DVD:l niit suotte tekkii ne ittelleenne, ne ei kyl oo irkki kammoo ainaksaa kaik.... :)

KänkkäränkkäMaanantai 16.07.2007 22:59

Tais olla känkkäränkkä käymässä tänään ,pientä tutinaa, mutta ei pahaa. Kaikki meni kuitenkin täysin hyvin ja normaalisti. Syötiin, juotiin ja leikittiin kaiken kaikkiaan aivan hyvin. Ja saahan niitä lapsillakin olla pahoja päiviä, miksei. Eihän me aikuisetkaan olla aina yhtä tasasia, .....miksi siis vaadimme sitä lapsilta, kyllä känkkärännkkä saa välillä käydä, vai mitä???

Aava hoidossaSunnuntai 15.07.2007 23:20

Kävimpä eilen synttäreillä! Kiitos vaan rinsessan äidilli taas niin hienoista ja hyvistä tarjoiluista.
Saatinpa yllätettyä isukkikin =)
Ja minä sain rakkaan rinsessan hoitooni. Kerrottavaa ei ole paljoa kun hän on aina niin kiltti ja huomaavainen ja kietonut jo mörökölli isosetänsäkin pikkusormen ympärille, kyllä neiti osaa !!!!
Huomenna Aava tulee taas, katsotaan löytyykö kerrottavaa sitten .....

SynttäritTorstai 12.07.2007 03:47

On onneksi ohi, Kiitos kaikille onnittelijoille, toivottavasti kaikki saivat henkilökohtaisen kiitoksen, ainakin yritin jokaiselle vastata mutta, jos joku ei saanut kiitosta niin OIkein paljon kiitoksia kaikille vanhaa onnitellutta !!! =)

Häät ohiTiistai 10.07.2007 03:56

Häät ovat onnellisesti ohi ja uusi aviopari onnellisesti kotona.

Pe lähdettiin klo kolmeksi Vihdin pirtille auttelemaan järjestelyissä la iltaa varten. Miehet pysytyttivät teltan, siis tekivät itse teltan pihalle. Sulhanen oli käynyt kotimetsästä kaatamassa koivuja tukipuiksi ja siten vaan pressu katoksi päälle, että sillai. Laitan tuonne kuva-arkistoon kuvia teltasta kunhan kerkiin. Klo oli puoli kolme yöllä kun päästiin punkkaan Saalatit tehtynä ja teltta pystyssä. aamulla klo 7 ylös tekemään loput eli kantamaan pöydät telttaan ja koristelemaan pirtti jne. Klo 12 piti niin morsion kuin minunkin olla hiuksia laitattamassa ja taas sen jälkeen kiiruulla takaisin loppu silauksia tekemään.
Vhkiminen tapahtui klo 17 järven rannalla, sulhanen tosin oli saunassa vielä varttia vailla mutta kyllä hän klo 17 seisoi alttarilla =)
Pappi sai vihittyä parin juuri ennen rankkasadekuuroa. Hääporukalle tuli kiire teltan suojiin.

Niin hääporukka juoksi teltan suojiin, meni vähän häslingiksi mutta kaikesta selvittiin kunnialla. Onnittelujen jälkeen seurasi maljat, puheet , ruoka ,joka oli todalla hyvää (kaikki morsiamen äidin ja morsiamen tädin ja morsiamen itsensä tekemiä, mitä vähän kaaso ja muut ystävät pe tekivät sallaatit =), täytyyhän sitä vähän omaakin nenää nostaa ......
häävalssi, morsiamen ryöstö +muu ohjelma. Viimeinen taksi lähti klo 5 aamulla, osa porukkaa jäi yöksi ja morsian ja sulhanen + minä menimme nukkumaan sunnuntai aamuna klo 5.45, huh
me pikaisesti vielä vilastiin lahjat :)
Sunnuntai aamuna sitten kömmittiin jokainen kolostamme kuka mihinkin aikaan ja illalla noin klo 19 olimme onnellisesti kotona. Pirtti siivottuna ja kamat herrasväen kotona.
Kiitos erittäin ihanista kunnon maalaishäistä, täytyy sanoa, että vierasporukkaa myöten ne olivat täydelliset häät. Kaikilla oli mukavaa.

Häät lähestyyPerjantai 06.07.2007 01:08

Niin ja mä vedin herneet nenään, kun kaikkee kivaa olin suunnitellu tulostavani netistä häitä varten niin tulostin :::.........RIKKI!!!!!!????? prkle.
No onnex tyttärellä toimii, TOIVOTTAVASTI!!!!!!

Häitä ootellessaTorstai 05.07.2007 02:24

Tässä menee jo hermot ystävättäreltäkin, kun ei tiedä mitä tekee ja mitä jättää tekemättä.
Tänään melkein VIISI tuntia netissä, hakemassa kuvia sun muuta onnittelukorttiin ja polttarihistoriaa polttari valokuvakansioon jne. huh, huh....
Onneksi kohta on lauantai!!!!

Jeps, jepsPerjantai 29.06.2007 22:14

Käytät ahkerasti Irc-galleriaan, mutta tilanne ei ole huolestuttava VIELÄ.
Tämän testin tarjosi http://www.jihaa.fi/galleria/


Eipä ole tullut kirjoiteltua, no kesis on alkanut, jussit vietetty, Tallinnassa käyty hääviinat hakemassa (ei omien , vaan ystävien) ja nyt ootellaan niitä häitä !!

Aikaa taas vierähtänytMaanantai 04.06.2007 23:32

Niin Rinsessa oli hoidossa viikonloppuna. Kyllä siinä on kiltti tyttö. Vähän jännittelin nukkumaan menon kanssa mutta hienostihan tuo sujui, eikä herättykään kuin kerran yöllä ja silloinkin vain hetkeksi ja vedettiin 12 tunnin yöunet, että sillai. Sellanen pieni vekkuli hän on, että kietoo pikkusormensa ympärille kaikki vauvasta vaarin kissat ja koirat mukaan lukien.
Lampaasta rinsessa ei oikein tykännyt kun se määki , hus mene pois!!!
Kirjoittamista olisi enemmänkin mutta kun taitaa olla väsy meikäläisellä, ei oikein tuo kieli lallattele tällä kertaa. Kerrotaan sitten kun on aivot siinä kunnossa.