IRC-Galleria

countrywoman

countrywoman

the boots are made for walking *****

keskiviikko meni jo, nyt on tortaiTorstai 23.08.2007 03:12

Hupsista niin se köllähti torstakin puolelle. Olen kokoste illan tapellut tän tietotekniikan kanssa ja olen kyllä sitä mieltä että mikään ei ole niin epävarma kuin tietolone.
No minä sitten menin putsaamaan rekisterin ja ups Word ei toimi ainaskaan, muita en oo vielä uskalta ees kokeilla. Eli siis huomenna sitten pelastemaan mitä pelastettavissa on EHKÄ
Mut ei se mitään jotain kivaakin on tulossa tänään Aava-rinsessa, mussukka, murmeli höpönassu tulee hoitoon. Kait se on mentävä nukkumaan että jaksaa.....

Aava oli hoidossa, pikku enkeli, välillä vilperi, jot joutui komentamaankin mutta kaikesta huolimatta niin äärettömän kiltti ja ihana ja rakas.Ihan sydän pakahtuu kun hän kipuu syliin, ottaa kaulasta ja sanoo: Aava rakastaa Riitta-Liisaa, ah, kyynel silmäkulmaan vierähtää ONNESTA! Olen tässä miettynyt kuinka se mahtaa sitten pakahtua jos joskus on ihan omia lapsenlapsia, onko tunne kovinkaan erilainen, kun lapsi on kuitenkin tärkeä joka tapauksessa.
Jaa siihen kysymykseen saan vastauksen tai sitten en.

Pappa on tontilla, Vaari on Pilpalassa ja Muhku on ...............Savonlinnassa (littlesti autettuna)
kun ei oikein muistanut tuota Savonlinna sanaa ja Muhku kuulemma sanoo hyhym =) ??

Tässä on Aava ja mun yhteinen runo:

HEINÄKUU
Jos olet syntynyt heinäkuussa
tule kanssani keinumaan.
Pihakeinussa koivun alla (se kun löytyy täältä Markun ja varamummon pihasta)
hurjan hurjasti keinutaan. (tooosiii kovat vaudit)
Masunpohja kutisee
ja tassut vauhdissa tutisee.

siis ei mitään ihmeellistäMaanantai 20.08.2007 19:18

Eipä ole tullut tännekään kirjoiteltua kun ei ole oikein ollut asiaa, eikä nytkään sen kummempaa.
Sairaslomalla makoilin taas 11/2 viikkoo ton v...n fibron takia. On se kyllä tauti kun joka paikkaa kolottaa, mieli maassa, väsyttää vaikka nukkuis saakeli yön ja päivän päälle, mikään ei huvita......................itteäänkin jo vihaa kun ei saa mitään aikaseksi. Kait se on yritettävä huomenna töihin vaikkei millään jaksais!
Ai niin piipahtihan kummilikan tyttö lauantain isänsä kanssa kylässä, ja kummilikkaakin näki sentään illemmalla. Siinä ne hyvät uutiset olikin. Varsinkaan kun en käynyt ees Bellaa ja Kaisaakaan kattomassa. Bella onkin aikamoinen epeli. Olen opettanut sen syliin ja kun on kyse kultaisesta noutajasta niin mitä teen kun se on täyskasvunen , heh, heh, no ilmeisesti kärsin .......

Järjestyssäännnöt!!Torstai 09.08.2007 21:04

1. Äiti on oikeassa
2. Äiti on aina oikeassa
3. Jos joku tuntee olevansa oikeassa, kts.edelliset kohdat
4. Äiti ei makaa- hän mietiskelee
5. Äiti ei juo- hän maistelee
6. Äiti ei ole myöhässä- hän ei ole nyt paikalla
7. Äiti ei riitele- hän perustelee
8. Äiti ei lue lehtiä- hän kerää aineistoa
9. Äiti ei juoruile- hän tekee selvitystä
10. Äiti ei vehkeile ystäviensä kanssa- hän kasvattaa teitä
11. Äiti ei huuda- hän painottaa asiaa, jotta kaikki kuulisivat
12. Äiti ei hauku- hän neuvoo
13. Menet äidin luokse oman ideasi kanssa- palaat äidin idean kanssa
14. Mitä enemmän kritisoit äitiä, sitä huonommin menestyt elämässä

Ja kaikki äipät kopioi sit omaan päiväkirjaansa!

Katsotaan .......Perjantai 03.08.2007 12:07

JOS SAISIT MINUT SINUN HUONEESEEN LUKKITTUNA 24 TUNNIKSI JA SAISIT TEHDÄ KANSSANI IHAN MITÄ VAIN, MITÄ TEKISIT? JÄTÄ KOMMENTTI JA SITTEN KOPIOI TÄMÄ OMAAN PÄIVÄKIRJAASI JA KATSO MITÄ MUUT SANOVAT SAATAT YLLÄTTYÄ.. JOS ET VASTAA JA KOPIOI TÄTÄ NIIN OLET VALITTETAVASTI PELKURI...


Muistatkos...Perjantai 27.07.2007 15:00
Jos luet tätä, jos silmäsi liikkuvat juuri tällä hetkellä näiden sanojen yli, ole kiltti ja kirjoita kommentti, jossa on muisto sinusta ja minusta, vaikka emme edes puhuisi usein. Se voi olla ihan mitä tahansa haluat - hyvää tai huonoa. Kun olet tehnyt tämän, laita tämä omaan päiväkirjaasi ja ylläty (tai kauhistu) siitä, mitä ihmiset muistavatkaan sinusta.


MökilläSunnuntai 22.07.2007 03:58

Oltiin eilen 21.7.07 mökillä
Seppee, Vallee(Markkeee), Tuijee, Lauree, Jaskee, Petttterriii, Kassinnoo, Murruu; Stallonnee ja määä, ja kivaa oli,Markkeel ei oikeistaan olt ko se olt kuskkiii.....
Mitäs männöö tännee Tallinnoihiiiiiii. Hööööööö.......Paskeeta ko siit sit kiukuttelloo, ko lähteet nuapurin kans kaljon hakumatkal ilman minnuuuuuuu........ ja ilman pi......hih, hi, on juotu vähän muutaki ku maittooooooo.....
Laural tervveisii et elä sie huolehi mie oön siun ystäväis =)ja HYVÄ!!!!!!!
Kuvat purkkautuu kok ajan nyt konneel, laitan sit DVD:l niit suotte tekkii ne ittelleenne, ne ei kyl oo irkki kammoo ainaksaa kaik.... :)

KänkkäränkkäMaanantai 16.07.2007 22:59

Tais olla känkkäränkkä käymässä tänään ,pientä tutinaa, mutta ei pahaa. Kaikki meni kuitenkin täysin hyvin ja normaalisti. Syötiin, juotiin ja leikittiin kaiken kaikkiaan aivan hyvin. Ja saahan niitä lapsillakin olla pahoja päiviä, miksei. Eihän me aikuisetkaan olla aina yhtä tasasia, .....miksi siis vaadimme sitä lapsilta, kyllä känkkärännkkä saa välillä käydä, vai mitä???

Aava hoidossaSunnuntai 15.07.2007 23:20

Kävimpä eilen synttäreillä! Kiitos vaan rinsessan äidilli taas niin hienoista ja hyvistä tarjoiluista.
Saatinpa yllätettyä isukkikin =)
Ja minä sain rakkaan rinsessan hoitooni. Kerrottavaa ei ole paljoa kun hän on aina niin kiltti ja huomaavainen ja kietonut jo mörökölli isosetänsäkin pikkusormen ympärille, kyllä neiti osaa !!!!
Huomenna Aava tulee taas, katsotaan löytyykö kerrottavaa sitten .....

SynttäritTorstai 12.07.2007 03:47

On onneksi ohi, Kiitos kaikille onnittelijoille, toivottavasti kaikki saivat henkilökohtaisen kiitoksen, ainakin yritin jokaiselle vastata mutta, jos joku ei saanut kiitosta niin OIkein paljon kiitoksia kaikille vanhaa onnitellutta !!! =)

Häät ohiTiistai 10.07.2007 03:56

Häät ovat onnellisesti ohi ja uusi aviopari onnellisesti kotona.

Pe lähdettiin klo kolmeksi Vihdin pirtille auttelemaan järjestelyissä la iltaa varten. Miehet pysytyttivät teltan, siis tekivät itse teltan pihalle. Sulhanen oli käynyt kotimetsästä kaatamassa koivuja tukipuiksi ja siten vaan pressu katoksi päälle, että sillai. Laitan tuonne kuva-arkistoon kuvia teltasta kunhan kerkiin. Klo oli puoli kolme yöllä kun päästiin punkkaan Saalatit tehtynä ja teltta pystyssä. aamulla klo 7 ylös tekemään loput eli kantamaan pöydät telttaan ja koristelemaan pirtti jne. Klo 12 piti niin morsion kuin minunkin olla hiuksia laitattamassa ja taas sen jälkeen kiiruulla takaisin loppu silauksia tekemään.
Vhkiminen tapahtui klo 17 järven rannalla, sulhanen tosin oli saunassa vielä varttia vailla mutta kyllä hän klo 17 seisoi alttarilla =)
Pappi sai vihittyä parin juuri ennen rankkasadekuuroa. Hääporukalle tuli kiire teltan suojiin.

Niin hääporukka juoksi teltan suojiin, meni vähän häslingiksi mutta kaikesta selvittiin kunnialla. Onnittelujen jälkeen seurasi maljat, puheet , ruoka ,joka oli todalla hyvää (kaikki morsiamen äidin ja morsiamen tädin ja morsiamen itsensä tekemiä, mitä vähän kaaso ja muut ystävät pe tekivät sallaatit =), täytyyhän sitä vähän omaakin nenää nostaa ......
häävalssi, morsiamen ryöstö +muu ohjelma. Viimeinen taksi lähti klo 5 aamulla, osa porukkaa jäi yöksi ja morsian ja sulhanen + minä menimme nukkumaan sunnuntai aamuna klo 5.45, huh
me pikaisesti vielä vilastiin lahjat :)
Sunnuntai aamuna sitten kömmittiin jokainen kolostamme kuka mihinkin aikaan ja illalla noin klo 19 olimme onnellisesti kotona. Pirtti siivottuna ja kamat herrasväen kotona.
Kiitos erittäin ihanista kunnon maalaishäistä, täytyy sanoa, että vierasporukkaa myöten ne olivat täydelliset häät. Kaikilla oli mukavaa.