IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

uaaa.Maanantai 28.11.2005 01:35

MMMAHTAVA ilta eilen. olin himassa johki viiteen asti ja sit tommi haki mut suhaan. käytiin virtasessa ja sit jollain pojalla ja tytöllä. sit treffattiin kallio ug:n pojat tossa linkkuassalla ja ohjeistettiin ne virtasee. <: siellä ne sit reenas hetken ja läks kyrölään, mä imasin yhen tasottavan siinä nopsaa ja sit lähettiin juusolle. siellä vaan makasin ilen kaa ku ne yhet treenaili niitä sanoja ihan hies :D hm. sit ysin jälkeen lähettiin virtaseen, oli ihan hyvin jo porukkaakin. siellä chillailin selvin päin koko illan lavan tuntumassa. sit jatkoille juusolle. hmm. aika sekavaa :D pampampam. se poekaki ilmoitteli itsestään <<: mut en päässyt kyllä paikalle. :<< nooooh. ens viikonloppuna? :D:D jea. laura tulee koht hakee. mooi.mmmmh.
<3

ja btw lumi on syvältä.

moei.Lauantai 26.11.2005 17:24

jea, eilen taas mäskiä metrobaarissa :D eka kati tuli tähä meille joskus kasin pintaan viinapullon ja breezereitten kera, jouni,kake,timone,kukkola ja tuomoki oli tääl. jep ahdasta. nii ja joniki. hm. siinä sit korkattiin ja alko pikkuhiljaa tuleen siihen humalaan että jounin kanssa alkoi tulemaan kinaa, niinkun aina meillä kännissä. nyt voidaan rauhassa laukoo ties mitä kun ei sillä oo enään merkitystä, kun kummankaan ei tarvii varoa että toinen jättää. joono, sit kake hommas mulle ja katille jonku kyydin sit metrobaariin <3 siinä jonkun aikaa ehdittiin istua ku näin et talvi-tane ja kesä-pete otti lavaa haltuun. eli lauran synttäriporukka oli tullut sinne <: ouje. hmm. näin sen pojankin piitkästä aikaa, sain paljon pussailla. ja hitaanki <<: hm. join vettä pari vikaa tuntia, sit pihalle. lauralle oli menossa koko kööri yäks. mulla oli aivan mielettömän paha olo, ja bongasin yhen tutun siitä parkista autolla, se sit viskas mut himaan. eli se poeka jäi :<< mut ei musta mitään iloo ois ollukkaan ku oli niin hirvee olo. se kesti johonkin aamukuuteen ja sit sain unta. mut tänään virtaseen. KALLIO UNDERGROUND<3 uh. annoin viinanikin pois äske kun en uskalla edes juoda ku tais tulla seinä vastaan, niin monta päivää taas vetäny. hm. ei muuta.


paaaai.

höy.Torstai 24.11.2005 17:08

mm. oli ihan kivaa eile. olin kyllä kai jo aika aikaseen kotona. oltiin hannissa ja sit metrossa. jessicakin<3 . ööm. sain tosiaan kuulla et oon puoltoista vuotta sitten salakuljettanut tuolla ympäri kaupunkia amfetamiinia iihan vitusti. GREAT! ei voinut aikasemmin kertoa <<: noh , olen siis sankari :D:D tänään tuskin jaksan mihinkään liikkua, taino..ehkä :D olin kyllä taas niin tumut eilen. hm. jos tässä jotain keksis.


paai.


hanna, näin taas susta unta <:

mmm.Keskiviikko 23.11.2005 23:44

BAILAAAA. <3 <3 <3 <3 <3

heeeipppa.Keskiviikko 23.11.2005 19:20

hmm. tänään on kyllä pakko lähteä ulos, sain käytyä suihkussa enkä vetänyt yökkäriä takaisin vaan vaatteet jopa. sain jo osaksi meikattuakin. MMMM. tänään olisi metro auki.. tekisi ehkä mieli. <: juttelin jennin kanssa äsken, vitsi on ollut sitäkin ikävä. hah. se on yks salapoliisi, se tietää mun elämästä enemmän ku minä itse :D ois mahtava nähdä se joku päivä<3 mussu. hmmmh. soittakaa hei mulle. !

jenni.<3

tanja.<3

laura.<3

hanna.<3

s. <3

pampampam ei tekis pahaa.

huaaTiistai 22.11.2005 20:53

je. eilen olin ihan nolife, en ollu missään. ja ennoo ollu tänäänkään, puhelin ei oo paljo soinu. hmm. varmaan vaan katon salkkarit ja ooceen ja nukkuun. nousin tos joskus kolmen aikaan. lauraa ois kamala ikävä.. :'<< entiä missä se on, ei oo kuulunu mitää. pitäsköhän sitä lähtee johonkin? yökkäri viel ois päällä. njää, en jaksa. <<: Angstaan himassa :DDD

hannie<3

S..... <3

höy.Maanantai 21.11.2005 19:02

jea, pääsin aamukaheksalta kotio vasta nukkumaan. jari ja jasmin tuli eilen hakeen jounia, ni lähin sit niitten mukaan. siin kaheksalta katan kaa nähtiin hannibaalis, katriki oli. sit me otettiin siin parit ja lähettiin virtaseen vähä laulaan karaokee :D sit olinki yllättäen iihan tumut! mentiin sit taksilla rähinälle, otettiin katan kaa hanpparia, ja mentiin katalle. katri jatko joittenki kaa kai nolifeen. syätiin ja juatiin ja mentiin sänkyyn. poltettiin röökiä.. en saanut unta. soitin jounille et josko olisi jotai kyytiä kotio, no menin sit jasminille ja siel istuin. jasminin kanssa juteltiin valehtelematta putkeen 5 tuntia. oli tosi mukavaa. sit kasilta himaan ja pää tyynyyn. äsken heräsin <<: ssou. iha okei.

hanna <3


OMG en nähny lauraa eilen ollenkaan :<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<


S

hewwo.Sunnuntai 20.11.2005 16:43

hmm. oli eilen ihan kivaa, oltiin lauran kaa melkeinpä kaksin, haettiin piiaa ihan vitun kauan jossai kukoistensyrjässä. se oli jossain teenagebileissä :DD hm. menin lauran viereen yöks mm. onkin ollut ikävä uniseuraa, ku täs pari yötä ollut yksin :< mitäs tänään. laura meni töihin. varmaan oon vaan himassa. en nähnyt eilenkään sitä yhtä poekaa. tais jäädä se juttu sikseen. no nähtiin me perjantaina. metrossa. mut sit ei kuitenka sutistu, joten.. <<: ilekin lähtee kai tänään jykylään päk, tai varmaan lähteny jo . en ehtiny sitäkään eilen näkemään. hmmh. piia oli eilen hiukan tumut :DD jotain kasikymppistä se oli kiskonu raakana :D onnea. <: öyyyh. vähän ehkä väskättäis. Hannaaki ikävä. voisin pussata sitä.


S <3


L <3


H <3


byeeh.

jöy.Lauantai 19.11.2005 23:18

joh, olipa päivä taas tänään, taino, eihän se vielä ole loppu <<: ilta on siis vielä nuori mutta.. olin tosiaan siel synttäreillä .. oli ihan jees siihen asti ku sinne alko tuleen niitä taaperoita ihan urakalla :D:D oujjjee. laura soitti, mennään käymään jossain kesteissä ja jotain. METRO<3 ois helmi. rahaaaaaaaaaa.


ei enää poruta?

tänään ollu sellanen olo et poru on kokoajan herkäs, mut jea. pai.

halo.Lauantai 19.11.2005 15:27

hmm. olin sitten taas eilen metrossa. eka olin sinillä ja jannella, sarin ja tanjan kanssa, sit laura haki mut ja mentii piialle dokaileen, jassikin tuli siin jossain vaiheessa, oli ihan mukavaa, sit tuli lauma jotain poikiakin, en yhtäkä tuntenut <: lähettiin sit metroon, treffasin ilen siinä eessä ja olinkin sen kanssa melkeimpä koko illan, varmaan nään sen viel tän vklopun aikana <: joo, kohta ois lähtö valtterin 4-vuotispäiville :D mm. oon taas kämpillä, jouni ei kyllä ole, se oli eilen kaken kanssa jotai dokailemassa nummella. öööh. ei oo kämppää löytynyt.. :<<<<< vähän ehkä vaikeeta asustella täällä, vaik me niinku vähä vuorotellaan mut kummiski. hmh.

moi.