IRC-Galleria

dBaurora

dBaurora

käsinrypytetty rahkapiirakka
tätä mietin kun vierivieressä ystävättäreni kanssa mökillä oksensin. hän oli suorastaan ilmiömäinen tässä hommassa, itse siinä sarjassa häneen verrattuna olen vasta pahainen n00b. harrastimme (team shoosi-shimot) myös puhelimien terrorisointia ja yritimme saada muita kiltisti nukkumaan menneitä ystävättäriämme kihloihin :) joo, tiedän tiedän mutta silloin se tuntui hyvältä idealta.

nyt kotona, molekulaarisen solubiologian luennolla nukuin vielä krapulani jälkijäristyksiä pois ja nyt olen kotona lämpimässä kissani kanssa. jalat kyl tuolla ulkona kerkesivät kastumaan litimäriksi, mutta oikeastaan edes keuhkokuume ei kauheasti tässä konkursissa tuntuisi.

nickelbackin sanoin never again mökkipikkujouluille. mä en siis vaan osaa ottaa alkoholia koska mitään fyysisiä rajoittavia tekijöitä ei mulla enää ole, vaan niin kutsutusti menee kuin rännistä alas. *huoh* onpas tilitys.

rakas ukkoseni nauroi rajusti kun eilisen makasin sohvalla nakertaen suolakurkkua ja juoden litrakaupalla vettä. jotkut edes oppii virheistään, minä en. tai no sen opin, että voi ottaa ihan saatanasti mutta kannattaisi ottaa vaan yhtä laatua kerrallaan, ei glögi/salmari/iiik-blandikset-loppu-juodaan-tiivistettä/siideriä/olutta/mitä tahansa- iltoja enää minulle, kiitos paljon. xD

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.