IRC-Galleria

dBaurora

dBaurora

käsinrypytetty rahkapiirakka

anatomia.Keskiviikko 29.11.2006 14:00

vittu vittu vittu.

levator nasi labialis.
ligamentum cruciatum caudalis.
ligamentum meniscotibialis caudalis lateralis.
saatana.

me saamme koiravauvan.Keskiviikko 08.11.2006 12:01

minua kovasti jännittää: tänään viiden jälkeen starttaa auto ja lähdemme hakemaan koiravaavia. Ninja tulee kotiin kun se on jo niin iso ja reipas tytsy <3

Minusta tulee viimeinkin englannin bulldogin ylpeä omistaja. :)

Yritin olla ilman koiraa pari vuotta, mutta eihän siitä mitään tullut. Ensimmäinen oma koirani jäi pohjanmaalle kun muutin Helsinkiin 2004 ja nyt voi kyllä myöntää, että koko ajan on jotain puuttunut elämästäni, vaikka minulla on seuranani ollut kaksi maailman ihaninta kissaa. Täysi koiraihminen siis: olen vähän tuumaillut jospa koirat ovatkin SE juttu myös tuolla eläinlääkiksen maailmassa.
Tai ehkä minusta tuleekin se kissanpentueläinlääkäri :D

anyway, nyt on perhosia mahassa ja sillä hyvällä tavalla :)
mii so happy!

[Ei aihetta]Keskiviikko 18.10.2006 02:36

googleta hakusanoilla: "(nimesi) on" (esim. "matti on") ja kopioi viestiin 5 ensimmäistä tulosta.
näin saat tietää itsestäsi jotain, mitä et ole vielä tiennyt.
muista laittaa hakusanaan lainausmerkit mukaan tai muuten ei tule mitään.
haasta tämän jälkeen 4 ystävääsi tekemään tämä.


1. I.R.A on lopettanut puolisotilaallisen tilansa
2. I.R.A on lopettanut puolisotilaallisen tilansa
3. I.R.A on lopettanut puolisotilaallisen tilansa
4. I.R.A on lopettanut puolisotilaallisen tilansa
5. I.R.A on lopettanut puolisotilaallisen tilansa


että näin meillä :D

haastan _anneli_ :n.

olin aika tosi ûberurhea.Tiistai 26.09.2006 17:34

Rakas blogi,
sain tänään koulun puolesta rabiesrokotuksen.
minua pelotti aivan kamalasti, mikä huvitti suuresti rokottajatätiä.
lopuksi olin oikein reipas ja täti sanoikin, että jos yli kaksikymppisille olisi tikkaritarjoilu, olisin tikkarin ansainnut. Soitin äidille ja äitikin oli oikein ylpeä. :D
t. dBaurora 21 vuotta, pari kuukautta ja monta päivää.

(Nyt vain odottelen, että koska se vaahto alkaa tulemaan suusta, eikö se sen rabieksen tarkoitus ole? Sitten haen pääroolia Kingin filmatisointeihin. Meikä kyllä menis berhardilaisesta.)

jk. I can't feel my left arm :P

sara @ nosturiSunnuntai 24.09.2006 14:14

hyvä oli keikka, ihmisiä olisi vaan saanut olla enemmän. uusi materiaali kuulosti hyvältä, ja sain kehitettyä itselleni riehakkaan krapulan täksi päiväksi. :D thanks golden cap for pimping my head!

saatanan narkkaripaska.Maanantai 14.08.2006 20:58

sinä joka pöllit autostamme stereot ja pistit lasit tuusannuuskaksi, kiitos paljon.

toivottavasti kuolet siihen kokkeliin, ruohoon ja kaikkeen muuhun sontaan mitä käännettyjen tavaroiden avulla ostat. niskalaukaus saatana. narkeista ei ole mitään muuta kuin haittaa. surkeita paskiaisia.

"viisi laukausta päähän riittää.
viisi laukausta päähän."

fallingilta ryöväsin.Sunnuntai 16.07.2006 15:30Katsele kuva-albumiani ja valitse sieltä yksi parhain/hauskin/kaunein kuva joka on
mielestäsi ylitse muiden tai vaan paras. Siis vain yksi kuva ja linkitä se päiväkirjaani.

Sen jälkeen lisää tämä omaan päiväkirjaasi ja katso, mistä kuvasta muut pitävät eniten.

kakkanaattorit.Torstai 13.07.2006 22:27

olen töissä sikalassa tekemässä harjoittelua yliopistolle vanhaan opinahjooni (4 kuukautta, yks noppa ahahahahah)
ja tämän blogin idea on vain päivitellä sitä kuinka söpöjä pikkuporsaat ovat ja kuinka paljon niistä tuleekaan kakkaa!

tällä hetkellä palttiarallaa 700 eläintä hoidettavana, eli kakkaa on paljon. sitä tulee ovista ja ikkunoista. mutta se ei haittaa, koska yksi kesäni suurimmista nautinnoista on koskea poffunoiden kärsöihin tai kärsiin tai mikä se onkaan. porsaat kokevat sen, että tungen sormia sieraimiin erittäin viihdyttäväksi. olen siis tämän kesän viettänyt tasoisessani seurassa.

harmi vaan että kaikki nämä possuystäväni tulevat joutumaan HK:n blööksi jolleivat kuole ennen sitä. siitä tulee paha mieli, koska kaikkien ystäväpossujeni - mm. ilari-possu, hassupossu, maastopukupossu, taistelijapossu, listaa voisi jatkaa loputtomiin- kärsät ovat pehmeitä, silmät kirkkaita ja ne ovat kuin pieniä koiranpentuja.

possunsyönti on pudonnut taloudessamme rajusti. ei poffunoita voi syödä, se olisi selvä eturistiriita.

kannatti yrittää. Perjantai 30.06.2006 20:38

itku tuli tänään onnesta ja helpotuksesta sianpaskalta haisevassa olkikasassa klo 08.09 kun sain kuulla että pääsin eläinlääketieteelliseen (ja vittu toisiksi parhailla pisteillä yhteispistekiintiössä, rock on \,,,,/ )

pakko oli istua vaan varmaan 10 minuuttia possujen keskellä ja odotella että kädet lakkaa tärisemästä. panokset olivat kovat; luin 5kk joka päivä, mitään muuta elämää ei ollut. kun sain tänään sen aina paljon puhutun paksun kirjekuoren, missä oli tervetuloa-toivotus uudelta opinahjoltani, oli se kuin olisi tullut maaliin maratonin jälkeen.

se hetki oikeasti kun täti puhelimessa sanoi "ilo kertoa että sun nimi on hyväksyttyjen listalla ja sisälle menit kirkkaasti" on sellanen jonka kokee varmaan elämässään aika harvoin. sydän jätti lyömättä, tunto lähti raajoista, meinasi taju lähteä ja samaan aikaan tuntui kuin joku pato olisi sisälläni murtunut. minä tein sen, vaikka en siihen uskonut kun toukokuisina iltoina istuin 24h-lukusalissa itkua tuhertaen ja inhoten mekaniikkaa. ihana tunne, askeleen lähempänä unelmien toteutumista. kun itkut oli itketty ja kädet lopetti tärisemästä niin sen jälkeen en ole ollut hetkeäkään hymyilemästä , en vain pysty. vaikka tiedän että koulusta tulee rankkaa ja henkisesti raskasta, en voi muuta kuin odottaa sen alkamista.

nyt elämä maistuu makealta, aurinkokin paistaa kirkkaammin. Ja miten aion juhlia? viikonloppu menee heinätöitä tehdessä ja sikoja hoitaessa ;P ei kovin loistokasta, mutta tässä fiiliksessä sekin ihan huippua. jee, pääsee viskelemään 15 kilon paaleja! :P

lääkiksen pääsykokeet.Maanantai 29.05.2006 18:41

ohi on.

tj0.

I'm so happy that I can't stop crying :Puuuuuuuuuuuuuuh <33<3<3<3<3<3333


oon ihan in flames.
tänään saa hömpsköttää.