IRC-Gallerian tietosuojakäytännöt päivittyvät 25.5.2018 vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimuksia. Lue päivitetty Tietosuojaseloste. Lisäksi käyttöehdoissa on tarkennettu ikärajaa ja kohta 6.2 viittaa Suomen lain lisäksi Euroopan unionin lakiin.

IRC-Galleria

Eilen myöhää illal ajelin lohjal ja kävin kattoo joitain frendei, ja lauran luo jäin taas yli tunniks vaa istuu ja höpöttää :D sit kävin sielt viel kattelee serkkui ja sillee... Sit himaan ja värjäsin mutsin hiukset ku mul ei oo rahaa nii sovittii et se saa sen äitienpäivälahjaks... x) Sit vaa olin ja luin yhen kirjan ja tilasin taas hm:stä 150e vaatteita xD [pappa betalar] isi kyl joo tykkää ku se tulee himaan sielt rallista :)))

Tnä sit laitoin mamille kahvii ja sillee ja tein tnä kortin sille :D ja annoin sen ku sain sen valmiiks. Mummille pitäis kai jtn viel väsää... Mummille siis ollaan menos noin yheltä ja sinne tulee taas lössii niinku ain ku on jotku juhlat. Mä nään taas susan ja samin<3 nii ja pikku Sami raukalla on tikkei polves ku poju oli pikkase kaatunu juostessa<33 :S [no mut ku viikol soittelin sille nii sitä lohdutti ku kerroin et brunolki on nyt tikkei siit leikkauksest et ne on iha samiksii molemmat höpönassut<3 :))) ] Sit joskus ku selviin sielt mummilt nii lähen juoksee, sen normaalin reitin, mut pitänee kai houkutella joku frendi mukaa ku toi bruno ei saa lähtee ulos...

No mutta että sellasta... ;)
Nii ja tiistaina mennää luokan kaa särkkiksee<33 ja valitettavasti niitä kokeitaki ens viikolla riittää kolme kappaletta... (ja seuraavallaki viikolla on kolme)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.