IRC-Galleria

back in da old days ;>Keskiviikko 23.01.2008 20:48

1-6C Kivimäen Ala-aste
Cast:
Daniel Lindholm
Kim Sandin
Ossi Jaatinen
Aleksi Lahti
Jyri Pale
Puja Hazi-Ebrahimi

Proudly presents:

"Jälki-istunto 23.10 klo 13.15-13.45 Syy: Tonin kiusaaminen"

"Jälki-istunto 28.10 klo 9.15. Riehuminen YK-näyttelyssä. (Riitta Nurmi)"

ja tässä paras <virne>

"12.3.2003

Otan tällä viikolla yhteyttä kaikkiin vanhempiin. Olin viime viikolla sairaana. Poissaollessani luokka on käyttäytynyt todella huonosti, jopa rehtorin puhuttelua on tarvittu. Siksi kertaamme kivimäen koulun sääntöjä. Kehuin keskustelussa Danielin käytöstä ja ihan aiheesta. Poissaollessani Daniel ei ole totellut sijaisopettajaa ja on muiden mukana osallistunut erilaisiin hölmöilyihin. ET-opettaja antoi maanantaina Danielille 15 min. jälki-istunnon. Se on huomenna. Daniel ja Puja olivat vitkutelleet tunnille menoa. Tänään Daniel ja 5A-luokkalaisen välille tuli erimielisyyttä, jota selvitteli enkun ope. Kuvioissa oli homottelua ja tönimistä, siis käytöstä, jota ei sallita säännöissä. Olen pitänyt luokalle puhuttelun hyvästö käytöksestä ja olen joutunut muutenkin olemaan tiukka.
Toivon että saan "kurinpalautukselle" kodin tuen.

T: Marjo Välimäki"

täs toine <virne>

"Oppilaiden jalkapallopelissä Daniel juoksi päin *****:a, joka loukkasi kätensä (avohaava). Paikkasimme sen koulussa, muta *****:n äiti lähetti aika tiukan viestin tänään. Hän ei hyväksy Danielin käytöstä. *****:n kanssa oli käyty lääkärissä ja näistä kuluista vaatii koululta korvauksia. Luokan yhteisissä keskusteluissa näyttää siltä, että suurimmaksi osaksi kyse oli pelivahingosta"
ja vitut :D:DD:D

"Eilen ja tänään Daniel on ollut aika levoton. Tänään Heikki Linna piti Danielille puhuttelua kielenkäytöstä: vittu-sana on liian usein toistuva eikä sovi hyvään yleiskieleen. Kiroilusta olemme muutenkin sopineet, että se on vastoin koulun ja luokan sääntöjä."

<virne>
<virne>
<virne>


Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.