IRC-Gallerian tietosuojakäytännöt päivittyvät 25.5.2018 vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimuksia. Lue päivitetty Tietosuojaseloste. Lisäksi käyttöehdoissa on tarkennettu ikärajaa ja kohta 6.2 viittaa Suomen lain lisäksi Euroopan unionin lakiin.

IRC-Galleria

Päiväkirjan kaste!Maanantai 03.12.2007 01:52

Tänään alkaa mun aloitus. Ystävieni Tossu-sama:n ja ~Yami~:n innostamina alan minäkin raapustamaan päiväkirjaa ja rustaan tänne kaiken kansan nähtäväksi jotain tyhjänpäiväistä ;D


Joo tää päivä on mennyt oudosti, kotona sairastettaessa ja kaikenmaailman outoja testejä tehdessä ;D myös roolipelejä olen päässyt pelaamaan, nytkin könötän koneella ja pelaan Bitefightia, Dark Piratesia, Gladiatusta ja Traviania, miten niin on outo tai nolife? En omasta mielestäni ainakaan.


Huomenna pitäis taas raahautua töihin, mutta ei kyllä yhtään huvittais, nyt tässä katselen nauraen Saksanpaimenkoirani Inkan ja sen vaikean synnytyksen jälkeen ainoan eloonjääneen pennun Chicon pelleilyä ja mietin pitäiskö yrittää saada lisää sairaslomaa lääkäriltä kun yskä ei oo parantunut... mut nääh... ka mää sinne töihin raahaudun, vaikka väkisin, se on vaan sit aikainen herätys taas huomenna ja silti mää hihhuloin vieläkin hereillä.


No ei, mut nyt tää likka painuu petiin.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.