IRC-Galleria

Kevätkiireet..Tiistai 27.03.2007 13:37

Hoh,hoh,pitäis vissiin olla kauheenkin pirteenä nyt kun toi aurinko vihdoinkin alkoi paistamaan.Mut missä välissä sitä kerkee kun pitäis miljoona asiaa tehdä samaan aikaan?!
Tea on oppinut kävelemään,joten saa olla silmät selässä koko ajan:)
Kämppä pitäis siivota nurkkia myöten,neidin 1.v synttärit lähestyy ja paikat pitäis olla tiptop..
Tuntuu välillä ettei mitään raskaana oliskaan,kun ei ehdi yhtään pysähtymään paikalleen ja miettimään tota maha-asukkia..
Ehkä tää kiire sit kesällä helpottaa edes hetkeks..

Raskausajan pahoinvointi sucks!!!!Torstai 08.02.2007 21:12

On tosiaan ollut hieman heikko happi,ei teasta ollut tällasia oloja.Kaikki tuttavat on jo veikannu että poika tulee:)Sama mulle kunhan on terve=)Neljän viikon päästä mennään ekaan ultraan,toivottavasti kaikki on hyvin.Pitäis alkaa isompaa kämppää kattelemaan,ei meijän suurperhe mahdu mihkään kaksioon:)

MEILLE TULEE VAUVA!!! <3Maanantai 08.01.2007 23:59

Elikkäs tea saa pikkusiskon tai veljen=)Nyt vaan alkaa 3 stressaavaa kuukautta,mutta eiköhän niistä selvitä:)

Just,just..Maanantai 08.01.2007 14:49

Mä en oikeen itsekkään meinaa uskoa,että mulla on nyt näin hyvä tuuri.. :)Istuttiin eilen tossa keittiön pöydän ääressä ja katottiin kalenteria,ku molemmat huomas samaan aikaan,että mulla on menkat viikon myöhässä!!!!! =)Muru hakee tänään testin ja sit tiedetään et kuis on,tuleeko meille vauva=)Nyt vaan peukalot pystyyn että testi on positiivinen:))

hih..Torstai 28.12.2006 12:16

Joulu ohi,jesh!!!Oli kyllä paras joulu ikinä:)Mentiin murun kanssa kihloihin,saatiin paljon lahjoja ja sukulaiskierroskin meni tosi hyvin=)Sormukset oli mulle täysi yllätys,ville oli ne hankkinut ja meinasin kyllä pyörtyä kun avasin paketin:)
Onneks joulu on vaan kerran vuodessa!Ihan helvetinmoista hössötystä,mut sain nyt ainakin perheelleni joulun tehtyä,eli jonkun näkönen voittajafiilis kyl on:)Hyvää ja rauhallista joulua ja viinarikasta uutta vuotta kaikille rakkaille ysteille!Luv ya <3

voi joulu!!Maanantai 18.12.2006 12:38

Nyt alkaa pahin stressi helpottaa,kävin nimittäin eilen hakemassa lahjat,eli siltä osin paineet on pois..Nyt mä vaan joudun jakamaan kaikki tehtävät eri päiville,ku ei ton neidin kanssa pysty kamalasti kotitöitä tekemään:)Ei olis enään ku pyykkitupa,lattioitten pesu,lahjojen paketointi,tean neuvola ja kissojen harjaus/pesu...Ville lupas pitää kinkunvalvojaiset;)jostain kumman syystä..Mä vaan totesin että me meinataan ainakin tean kanssa nukkuu aatonaatto,et herra saa vaan ihan rauhassa kallistaa kuppia ja kyylätä kinkkua=)Oli pienet paineet eilen ku astuin lelukaupan ovesta sisään ja tiesin et olis VAAN 8 lasta jolle pitäis ostaa lahjat!!Loppujen lopuks mä selviydyin urakasta nopeesti ja onnistuneesti,eli turhaan panikoin:)Nyt pitää sit lähtee paketoimaan sitä lelukasaa tuolta vaatekomerosta.See ya!

joopa:)Torstai 14.12.2006 18:51

Vittu...

Turha on moittia nuorisoamme, sillä vittu-sana on ollut käytössä kautta maailmanhistorian.
Tässä muutama erityisen paikalleen osunut lausahdus:


"Enpä arvannut että he suuttuisivat noin vitusti." - Osama bin Laden, 2001

"Hei halooo, kuka vittu siitä saisi tietää?!" - Bill Clinton, 1999

"Paikallisia sadekuuroja... ja vitut!!" - Nooa, 4341 eaa

"Missä vitussa me ollaan!?" - Kristoffer Kolumbus, 1599

"Haluatte MINKÄ tuohon vitun kattoon!?" - Michelangelo, 1566

"Miten vitussa sinä ratkaisit tuon!?" - Pythagoras, 126 eaa

"Onhan se niin vitusti hänen näköisensä!" - Picasso, 1926

"Joka vitun taukki ymmärtää tämän." - Einstein, 1938

"Mistä vitusta noi kaikki intiaanit tuli?!" - Kenraali Custer, 1877

"Mikä vittu se oli?!" - Hiroshiman pormestari, 1945

"Vitut täällä mitään jäävuoria ole." - Titanicin kapteeni, 1912

"Mikä vitun riskianalyysi?" - Kaj-Erik Relander (Sonera), 2001

Tidii..Tiistai 12.12.2006 14:26

Rahantuloa ei voi estää,mut ei kyl näköjään menoakaan..Viikonloppuna pitäis lähtee hakemaan/metsästämään joululahjoja tonne vitunmoiseen ryysikseen!! No mä oon kyl aika haka siinä hommas,meinaan luonnistuu toi kyynerpää-taktiikka ihan hyvin,mut se on sitten eri asia,ku lähetään koko perhe sinne ryysikseen.. Ehkä siitä hengissä selvitään:) Onneks me ollaan uus vuos himassa,ni ei tarvii sitä alkaa hössöttää! Kattoo vaan et syötävää ja juotavaa riittää,ni kaikki on hyvin.. Suunnittelin jo joulusiivousta,mut sitä on tässä sikalassa turha tehdä näin aikasin! Se on meillä niin että teet suursiivouksen,ja seuraavana aamuna saat alkaa taas alusta=) Pikku neidillä alkaa suu olemaan jo aikamoinen legolandia,ylhäällä neljä ja alhaalla ainakin kaks,et ne tulikin sitten kaikki kerrallaan.. Kokeiltiin viimeviikolla ekan kerran hampaiden pesua,ja se oli tean mielestä maailman kivoin leikki:) Se nappas harjan käteen ja alko ite harjailemaan,eli mä pääsen siinäkin hommassa helpolla.. Ens viikolla olis sitten lekuri,saa nähdä paljonko sitä painoo ja pituutta on tullu,painoa ainakin,ku neiti vetää jo aikuisten ihmisten ruokaa=) Hyvin uppoaa perunamuusit ja lihamureke,makaroonit,tumma leipä ja ihan oikee maitokin=) Elikkäs siihen loppui sitten niitten helvetin kalliiden purkkiruokien ostaminen(Jesh!)Siinäpä ne kuulumiset taas,itä-helsinki kiittää ja kuittaa=)

Joopa..Torstai 30.11.2006 15:41

Se olis sitten marraskuun vika päivä..Ei kyl oo yhtään joulufiilis,ku ei oo luntakaan maassa:(No ehkä se tästä..Käytiin eilen vähä törsäilee,ku ville sai tilin,ja mä sain uusia vaatteita=)Oon erittäin huono ostamaan vaatteita,mua tympii se sovittelu ja varsinkin ne hinnat!!No päästiin kaupan ovista sisälle,ni ville sano et sul on satanen käytettävänä,ala mennä ostelee vaatteita ittelles.Ja mähän menin..Sain uudet kengät,farkut ja urheiluasun:)Ja tänään tilasin ellookselta uuden rotsin.Siinä taiskin sit olla mun joululahjat=)Sunnuntaina olis systerin pojan(kummipoika mulle)synttärit,jere täyttää 1.v ja pitäis käydä hakemassa sille joku lahja..Mä en vaan haluis ostaa mitään krääsää,haluisin ostaa jotain sellasta josta jää muisto aikuiselämään..Pitää kattoo mitä sitä keksii ja missä rahoissa ollaan lauantain ryypiskelyjen jälkeen;)
No ei vaan,ei sitä pysty mitään himoperseitä vetää,ku sunnuntaina pitää olla aikasin hakemas teaa ja lähtee Tuomarilaan päin ajelee..Jeps jeps,mä nostan nyt ison perseeni tästä penkistä ja lähen tekemään jotain hyödyllistä:) See ya!