IRC-Galleria

deMs`

deMs`

~-__-OveR SeAs-__-~

Jessssss....! ! ! Wihiiiiiii ;)Tiistai 10.10.2006 13:14

No heippa kaikki rakkaat ja rikkaat)) onks ollu ikävä??!?! mul on ainaki <3

Uusimpii kuulumisii täält päiväntasaajan alta)) pääsin opiskelee syyskuun alusta Bond yliopistoo ja oon ihan onneni kukkuloilla, ei enää enkunkurssei tai muit pääsykoe säätöi...aah....mikä helpotus! Tai sit Ei!! Sillo ku pitää enite keskittyym opiskeluu sitä vähiten tekee, ku on kaikkee muuta uutta ja jännää! Mä pistän sen piikkii et eka jakso pitää luoda suhteit ja tutustuu paikkoihi ;) eheh Juhlat tääl on kyl iha lyömättömät; pääsee vihdoinki kaivaa hyllyilt ne hienoimmat mekot ja laittautuu iha kympin päälle. Cocktail parties, Balls, clubs ja ne vähemmän hienot picnicit ja grillijuhlat, mut aiVan yhtä hauskat =)

JooOO, mitä kerroinkaa viime merkinnäs et on hyvä saadaa mitä erilaisempii kokemuksii ja koittaa asuu ihmisten kaa eri sukupuolta ja kulttuurii... Joo unohtakaa koko juttu, oletetaa etten ikin ees kirjoittanu sitä)) se Oli TOsiaAAn erilainen kokemus ja kokemukseks jäi)) Oon nyt muuttanu toista kertaa opiskeluaikana toisee kämppää samal alueel tosin ja nii paljo helpompaa asuu tytön kaa)) enempiä sanomatta ainakaa torakoita ei löydy pöydän alta))

Siit on nyt 10 kk, ku lähin vuorokaude kestävää lentoo...ja siltä kyllä tuntuuki...vieläki yhtä hullunkuriselta kun ne 9kk sitte..teillä kylmenee, täällä lämpenee, teillä hiljenee täällä kaikki heräilee...ja hassuint on toi pelikaani, joka uiskentelee mun partsin alla...on hieno ja kaikkee, mut ehkä sit totun siihe 10vuoden pääst)) noooemmä tääl nii pitkää ehkä viivykkä... tosin en haluu suunnitella mitää varmaa. Mut hei, Suomee en tuu ku käymää, se on varma)) ja aika varma myös et tuun sit ens Suomen kesänä. Et TE kaikki jotka ootte luvannut tulla käymää...nii just, kyl tiiätte ketä meinaan x:> paras suunnitella sitä reissuu tänne jos on ikävä)) mut hei siihe asti..luv u ma bebees <3<3 ootte ykkösiii! xx





Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.