IRC-Galleria

dearmaisie

dearmaisie

These kids today, with their texting and murder

Selaa blogimerkintöjä

minä haluan hieman huvia
seikkailuja, elokuvia
sekopäänä, hulluna heilua
ja ** sinua

VITUN YLPPÖ

voi kettuperjantai, en ala. kuuntelen kaikkea väärää, eksyin youtuben ihmemaahan ja kuuntelen liian kovalla ylppöä ja blind channelia ja lisää ylppöä, ja välillä vähän the usedia, sitten taas ylppöä ja lisää blind channelia, ja sitten ANSSI KELAA.


oh god why

(wiltsun kantsii lopettaa lukeminen tähän koska spoilereita, enhän tunnetusti osaa olla hiljaa)

niin joo ja oon niin kettuuntunut maisaparka, että avon hyökkäsi vitan kimppuun (hei näillä nimillä on oikeesti alkuperänsä) ja melkein veti sen kurkun auki. miksi? koska sitä vituttaa että vita saa SEKÄ karterin ETTÄ katerinan, koska avonia vituttaa koska se on rakastunut karteriin, ja se, että se on rakastunut, tarkoittaa sitä että se on käytännössä alistanut itsensä karterille, mitä ei kuuluisi tapahtua koska avon on ylempää syntyperää, ja musta tuntuu et en pysy itekään enää perässä näissä suhdekiemuroissa, tarviisin sellasen koko seinän kokoisen ajatuskartan.

ai niin, ja kun tosiaan tän tekstin idea ei ole se, että jengi paneskelee ristiin, en mä mitään uutta twilightia oo kirjotitamassa, vaan tässä on ihan oikeekin tarina.

miksi sitten kulutan niin paljon aikaa miettimällä näiden suhdekuvioita...

varsinkin kun puolet tapahtumista johtuu siitä, että joku on (ollut) rakastunut johonkuhun (tai ei ole pystynyt pitämään housuja jalassaan).

itse asiassa koko paska johtuu siitä että tämänhetkinen kuningatar juoksi aikanaan helmat hampaissa pitkin maita ja mantuja, nyt kun kunnolla asiaa mietin.

voi viljami.

BTW HERRA YLPPÖ MIKS OOT NIIN KUUMA

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.